Szívrablók (2010) 24

Heartbreaker · L' arnacoeur
105' · francia · romantikus, vígjáték 12

Sok vállalkozás foglalkozik párkereséssel, párkapcsolatok szétszakításával viszont senki. Éppen ez utóbbiból csinál üzletet Alex és nővére. Munkájuk során két aranyszabályt állítanak fel. Az első: nem segédkeznek boldog pár szétválasztásában. A második: a munkában nincs helye szerelemnek. Az új… [tovább]

Szereposztás

Romain DurisAlex Lippi
Vanessa ParadisJuliette Van Der Becq
Julie FerrierMélanie
François DamiensMarc
Andrew LincolnJonathan Alcot
Héléna NoguerraSophie
Jacques FrantzVan Der Becq
Amandine DewasmesFlorence
Jean-Yves LafesseDutour
Jean-Marie ParisGoran

További szereplők

Hirdetés

Várólistára tette 27


Kiemelt értékelések

Sadie 

Franciául néztem a filmet és nem mindent értettem belőle, de szórakozásnak tökéletes. Talán még az újranézés is szóba jöhet.

KyKy

Meglepően nem is volt rossz ez a film, pedig eléggé tartottam tőle, ugyanis számomra a francia filmek nem igazán nyerők, túl elvontak az én ízlésemnek, és ugyan ebben is voltak furcsa részek, összességében azért nem volt vészes. Ezt is Andrew Lincoln miatt néztem meg, kíváncsi voltam rá, és ugyan azért többször is felbukkan, de nem jut túl nagy szerephez, amit kicsit bántam, de hát ez van.
A főszereplő hölgy kivételesen nem az a tipikus Mary Sue (már csak a külseje miatt sem lehetne), de nem is lett túl kedvelhető, számomra sokszor végtelenül irritáló volt ez a pléhpofa, amit vágott mindenre, és igazából még most sem nagyon értem, miért szeretett bele Alexbe, ugyanis szerintem nem a fiúba zúgott bele, hanem inkább csak nem akarta a másikat annyira, mint ő azt gondolta.
Alex is kicsit sok volt, őt sem igazán sikerült megkedvelnem, de a sok erőfeszítés viszont, amit a lány(ok) meghódításáért tett, az sok helyen egész vicces volt. spoiler.
Maga az alapötlet, amin a cégük alapul elég fura, persze reméljük, jól sül el a legtöbb esetben, de mégsem mondanám tisztességesnek. Alex testvére és a sógora egy idióta, őket bírtam a legjobban.
A vége pedig – francia film létére – egész hollywoodi lett, amit megmondok őszintén, annyira nem bántam, bár persze nem értem még mindig, de sokkal inkább ez illett ide.
Egynek jó és kellemes kikapcsolódás lehet.

Nyctea

Annak ellenére, hogy francia film, a története, a végkifejlet és a hangulata inkább egy amerikai filmre emlékeztetett. Volt benne egy-két sablonos ötlet, de akadtak jó poénok is, szóval összességében jól szórakoztam rajta. Kiváló választás egy hosszú nap után, mikor az ember valami habkönnyű, laza filmecskére vágyik.

Kontra_Judit 

Szeretem a francia filmeket, és ezzel is el voltam. A szereplők iszonyú csúnyák, de mégis szerethető karakterek. Nem nevettem végig a filmet, de volt benne pár poén.

Corvus_CoRex 

Jópofa volt, többször is jókat nevettünk rajta és még a vége se volt kiszámítható spoiler
Szóval ahhoz képest, hogy az ilyen romantikus cuccok nem az én filmjeim, ez mégis tetszett.

Oké, na jó, leginkább Romain Duris miatt. Ahogy táncikált ott félcsupaszon, szent ég! ♥_♥
Annyira girnyó, de szexin! Na és az a csípő mozgás, oh-la-laaa~*w*♥

És most már tényleg újra kell nézzem a Dirty Dancing-et. Kiskoromban már láttam, rohadtul nem az én filmem, de Goldberg családban is mikor volt~ Ahh, a francos nosztalgia miatt muszáj újranéznem! :<


Népszerű idézetek

Kontra_Judit 

Párkapcsolatban 3 féle nő létezik:
1. aki boldog
2. aki boldogtalan, de tudja
3. aki boldogtalan, de magának sem vallja be

Kontra_Judit 

Alex sosem fekszik le ügyfelekkel!
A szemüket nyitjuk fel, nem a lábukat szét.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján