Szerencsekerék (2021–) 12

Wheel of Fortune
55' · magyar · sorozat, vetélkedő 12
3 évad · 82 rész

A 21. századi néző igényekhez alkalmazkodva tér vissza a képernyőre július 19-től a legendás Szerencsekerék. Kasza Tibihez civil és ismert emberek is érkeznek majd, hogy szerencsét próbáljanak és megküzdjenek a feladványokkal. A betűket felfedő szerencselány az új évadban Sydney van den Bosch lesz.

magyar

Képek 4

Szereposztás

Kasza Tiborműsorvezető
Sydney van den Boscha szerencselány
Pápai Joci1. adás sztárvendége
Király Viktor2. adás sztárvendége
Köllő Babett3. adás sztárvendége
Lékai-Kiss Ramóna4. adás sztárvendége
Pumped Gabo5. adás sztárvendége
Gáspár Zsolt6. adás sztárvendége
Till Attila7. adás sztárvendége
Kiszel Tünde8. adás sztárvendége

További szereplők

Szerencsekerék (2021–)

Gyártó
TV2

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Nekem bejön. Most az első héten anyával jó kis közös program volt. A sztárvendégek nem a legjobbak, sőt… 5/1 aki értékelhető… spoiler Viszont a civil versenyzők a lényeg, de ők is jól voltak eddig összeválogatva mert vagy mind a kettő oké volt vagy egyértelmű volt kinek szurkolok. Ennél több nekem nem kell. :') Az meg abszolút nonsense hogy valaki utálja Kaszát és akkor már meg se nézi de szidja… Ha esélyt se akarsz neki adni nem is fogod soha bírni….

A feladványok egyébként egész jók. Bár volt egy-kettő agyf-sz… spoiler De egyébként tök érdekes. Én is mindig találgatok. Ritkán nézek TV2-őt (személyes nézet eltérések miatt…), de ezt azt hiszem folyton fogom…

10 hozzászólás
ChEebor 

A TV2 ismét adott egy sanszot a jó öreg Szerencsekeréknek, ezúttal némileg megváltozott szabályokkal és játékmenettel. Hogy jól tette-e? Koncepció szinten mindenképpen, a körítés azonban elég gázos lett. A játékosok egyelőre egy híresség (gyakran celeb, nyomokban akadt egy-két valódi sztár is), és két kevéssé, de azért ismert emberből kerülnek ki. És ez nem lenne baj, csak volt egy-két figura, aki nagyon megfeledkezett magáról, és ez nagyon rosszat tesz egy ilyen műsornak. Annyira én Kasza Tibi műsorvezetővé választásával sem értek egyet, ő nem egy ilyen műsorba illik, és nagyképű stílusa sem odavaló, ahol inkább a játékosok kerülnek középpontba. Ezenkívül nagy baj, hogy nem látszik folyamatosan a játéktábla, holott pont azért ülne le az ember, hogy maga is megpróbálja kitalálni a feladatot.
Viszont maga a játék nagyon tetszik: jópofák a feladatok, a témakörök, még akkor is, ha van egy-két elég béna is (Szkippelem a bulit, mi? Komolyan ilyen „Hello, fellow kids!” érzésem van ezektől). Szóval igazából van még mit rajta javítani, de lesz folytatás, és akkor akár egy felemás műsorból szuper vetélkedő is kialakulhatna.


Népszerű idézetek

MrsCumberbatch 

– Mondj egy ételt, amiben van Q!
– KUkorica!

1. évad 20. rész – Sztárvendég: Fodor Zsóka
3 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Pápai Joci: A szavak 70%-ában nincs is H betű!

1. évad 1. rész – Sztárvendég: Pápai Joci

Hasonló filmek címkék alapján