Szerelem első vendéglátásra (2019) 268

Falling Inn Love
98' · amerikai · romantikus, vígjáték

Gabriela Diaz tervező cége csődbe megy, pont azon a héten, amikor barátja szakít vele. A bor és az internet hatásos keverékétől megihletve benevez a „Win an Inn” versenyre, és nyer is egy Új-zélandi vidéki fogadót. Több ezer átrepült mérfölddel ezután a The Bellbird Valley Farm omladozó… [tovább]

angol

Szereposztás

Jeffrey Bowyer-ChapmanDean
Adam DemosJake Taylor
Christina MilianGabriela Diaz
Anna JullienneCharlotte
Claire ChithamShelley
Daniel WattersonChad
Simone WalkerSage
Arlo MacDiarmidDr. Corey
William WalkerNorman
Blair StrangAnaaki

További szereplők

Kedvencelte 17

Várólistára tette 89


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez jó volt. Jókat nevettem egy két vicces jeleneten Gabriela és Jake jó páros volt, cukik és bolondok is. :-D Nagyon bírtam a párosukat, és a párbeszédüket az elejétől kezdve. :-D De az a kecske Gilbert nagyon cuki volt, jó pár vicces jelenete volt. spoiler Jót szórakoztam rajtuk, a helyszínek pedig szépek voltak, és a sztori is jó volt, nem túl bonyolult. Cuki, romantikus vígjáték. :-D A szereplők is eléggé jók voltak, bár Deant és Charlotte-t egyáltalán nem bírtam.

kiruu

Nem rossz, de nem is kifejezetten jó. Egynek jó.
Christina Milian miatt néztem meg leginkább, aztán Adam Demos is egészen megtetszett póló nélkül… nagyon klasszikus romantikus film, modern köntösben.

Charityy 

Igazi rom-com, valami azonban mégis kitűnővé teszi a többi közül. Tetszett a kissé vidéki hangulat meg persze a csodálatos Új-Zéland. Semmi komolyat nem kell várni, de egy romantikus filmnek tökéletes.

viky0222 

Ez egy igazi, könnyed, nem túl bonyolult romantikus vígjáték, amire időnként nagy szükségem van. Volt valami az egész hangulatában, ami miatt igazán megszerettem, és ami miatt nem veszik el az összes többi hasonló film között. Elég kiszámítható persze, de azért csak szurkoltam a szereplőkért. Szerettem a párosukat, a színészek is rendben voltak, még ha nem is kiemelkedőek. Új-Zéland pedig gyönyörű.

Pandalány

Az első fél órában Jake mentette meg a sztorit, mert Gabrielle annyira idegesítően viselkedett. Jake annyira ariii, és ahogy beszélt, imádtam hallgatni.
Összességében aranyos, kedves történet, kikapcsolódásnak tökéletes.

ziara

Régen szerettem a romantikus filmeket. De tényleg. De ez…. Semmi, minden szempontból.

bettibujdoso

Hááááááááááát, nem is tudom. Kb. 3/4 óra után kérdeztem magamtól, mi a célja a filmnek, 20 perccel később pedig már alig vártam, hogy vége legyen. Nézhető, de szerintem abszolút multitaskingos film, annyira nem kötött le, sajnos :(
viszont: Új-Zéland továbbra is bakancslistás, gyönyörű hely *-*

Dombi_Petra 

Annyira kellett ez a történet a lelkemnek. Aranyos kis film volt felismerésről, barátságról, összetartásról és igaz szerelemről. Tetszett a fogado-felujitasos sztori is, Gilbert meg egyszerűen haláli forma

Sunshine 

Hm, hát hat csillagnál nem tudtam többet kisajtolni. Tipikus túl-cuki-szombat-délutáni-romantikus-film. Nyilván végig kiszámítható, de a színészek szerethetők és van pár vicces/aranyos pillanat. A sztori enyhén (nem is enyhén) meseszerű persze, de néha ilyenre vágyik az ember, nem kell túlgondolni. :)
A fő-párost nagyon bírtam, viszont Gabriela pasijától már fél perc után a hajamat tudtam volna tépni. spoiler Na, a valóságban rekord idő alatt kerülne lapára egy ilyen pasi… még, hogy két év! B…, please.


Népszerű idézetek

Ercsusz 

Shelley: Szóval tényleg egymaga jött el Amerikából ide Új Zélandra? Ó, természetesen gondolom, hogy maga egy erős, független nő, csakhát igen magányos lehet az élet vidéken.. elég vidékies és borzasztóan csendes.
Gabriela: Igen, igen, csak én vagyok. Vagyis én, a makacs kecske és a Bellbird-i szellem, de szerencsére vele sikerült alkut kötni, elmondtam, hogy most szakítottam a pasimmal és nyugalomra vágyom.
Shelley: Én a növényekkel vagyok kapcsolatban.
Gabriele: Hát akkor én egy fogadóval járok. Bonyolultak ezek a modern románcok, mi?!
Shelley: Szörnyen bonyolultak.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján