Susotázs (2018) 59

Chuchotage
17' · magyar · dráma, rövidfilm 12

A két magyar szinkrontolmács napja úgy indul a hűtőgépgyártó konferencián, mint bármelyik másik munkanap. Az események azonban több, nem várt fordulatot vesznek.

Szereposztás

Göttinger PálPál
Takács GézaAndrás
Osvárt AndreaLady
Hirdetés

Várólistára tette 60


Kiemelt értékelések

Imma 

Aranyos, egyszerű, de azért jó, hogy ide is kapunk egy kis betekintést. Azt azért kétlem, hogy Oscart kap.

DoreenShitQ

Nekem tetszett, az a monológ nagyon erős benne, de Oscar-hoz kevés.

krlany 

Nem rossz, de megjósolható a csavar a végén, így veszít a csattanó az ütős jellegéből. Szerintem Oscar-hoz kevés, bár nem láttam a többit.

4 hozzászólás
Little_Monster 

Kiszámíthatósága ellenére hamar megragadja a nézőt és olyan kedvesen őszinte, hogy végig érdekes tud maradni. Csalódás, hogy ilyen egyszerűen végződik.

jancsibohi 

Az én agyam (lelkem, igazságérzetem) kettős csavart várt a végére. De mivel nem úgy lett, ahogy vártam (pedig két variáció is eszembe jutott, miközben néztem), pici csalódást éreztem a végén.
Egyébként jó.

piciszusz 

Muszáj volt feldobni valamivel a melót. Egynek érdekes volt, le is kötött arra a pár percre, de nem érzem elég erősnek, hogy Oscart nyerjen.

alexakarola 

Nagyon jó volt így belelátni, hogy hogyan is működik ez az egész szinkrontolmács munka. A kopasz srác nem volt túl szimpatikus, igazából az egész az ő hibája, egyébként is olyanokat mondott, a szakállas srácot pedig sajnáltam, azért nagyon aranyos volt, hogy ahogy megnyílt, remélhetőleg egy ilyen miatt azért utána nem zárkózott be teljesen.
Egyébként tényleg gyönyörű ez a nő.

Raving

Szórakoztató, jólsikerült rövidfilmecske. Viszont teljesen kiszámítható, ezért a végére kicsit banálissá válik. Nem váltja meg a világot, de arra a 17 percre garantáltan jól szórakozik az ember, és talán új benyomást nyer a világról (a tolmács szakmáról mindenképpen).
Off: nagyobb ismertséget Tóth Barnabás hangoskönyves felolvasásainak! :)

Bogas 

Annyira kiszámítható, hogy számológép sem kell hozzá, de aranyos, különösen a monológ, és jó a zenéje.

vvn_e 

Tulajdonképpen aranyos, de semmi egetrengető nincs ebben. Mondjuk erre a csavarra nem számítottam, még úgy sem, hogy tudom spoiler, azt hittem, hogy lesz még egy csavar.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján