Status Update (2018) 15

Kyle Moore csak egy átlagos tini, átlagos problémákkal. A szülei elváltak, a költözés után pedig képtelen beilleszkedni az új környezetbe, mígnem váratlanul egy varázslatos mobil applikációt nem fedez fel, amelynek hatására minden a szociális médián vele történő esemény valóra válik.

Képek 3

Szereposztás

Ross LynchKyle Moore
Courtney EatonCharlotte Alden
Olivia HoltDani McKenzie
Gregg SulkinDerek Lowe
Brec BassingerMaxi Moore
Harvey GuillenLonnie Gregory
Markian TarasiukBrian Massey
Andrew HerrOliver
Vivian FullBeth
Maude GreenCassie

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 57


Kiemelt értékelések

Kedves_Könyvek

Néhol jókat nevettem, néhol meg úgy unatkoztam, mint a franc :D

Liv_Lovely 

Láttam az előzetesét, de az nem igazán győzött meg róla, hogy miért is kéne megnéznem az ezredik ilyen típusú tini filmet. Aztán a neten olvastam pár értékelést és végül adtam neki egy esélyt. (Na meg mert anno a Megint 17-et bírtam :D)

A sztori elég kiszámítható (főleg, hogy az előzetesben kb el is lőnek mindent) és egy kicsit olyan mintha több filmből rakták volna össze. A humorát viszont bírtam, volt benne jó pár poén amin tényleg jókat nevettem. A maga műfajában szerintem megállja a helyét, bár számomra csak egyszernézős film lett. (Szerintem már kinőttem ezekből :D)
Azoknak ajánlanám elsősorban, akik még nem másznak falra a High School Musical és egyéb ilyen tini filmektől és csak valami szórakoztatót akarnak nézni, nem valami komolyat. Akik viszont nem bírják a műfajt, messziről kerüljék.


Hasonló filmek címkék alapján