Sanjay szupercsapata (2015) 17

Sanjay's Super Team
7' · amerikai · animációs, rövidfilm

Az apja meditációját végtelenül unó indiai kisfiú arról ábrándozik, hogy a hindu istenek szuperhősökké válnak.

angol

Képek 3

Szereposztás

Brent Schraffösszes férfi karakter (hang)
Sunny Singh Attar
Arun Rao
Jaquelynn Herrera

Kedvencelte 3

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Szép és látványos, tetszett a mondanivalója, a hindu istenek pedig nagyon menő szuperhősök voltak, de ennyi. Számomra nem maradandó.

Rekaboni 

Nagyon aranyos, a szuperhősök pedig nagyon menők :D

Baly 

Szerencsére nem konkrétan a hitre nevelésről, hanem a családról, a szeretetről és az egymás iránt való tiszteletünkről volt szó benne. Még ha a vallás is van a felszínen, a mélyebb részeken úgyis érzelmek rejtőznek: a szomorúság, a remény, a vágy, egy kis harag, de ami a legfontosabb a szeretet. Ebben a 7 percben több érzelmi töltetet láttam/éreztem, mint egynéhány másfél órás filmben. És e mellett még a látvány is szuper. Úgyhogy remélem nem a hajnali 2 óra ütött be nekem :)

krlany 

Ugyanaz, csak más köntösben… Nem mindegy, hogy hogyan szólunk a másikhoz.

Meryl 

Nagyon kis aranyos történet. :) A kis srácnak az orra különösen tetszett :D
Csak a gyerekek képesek arra, hogy valami olyan dologból ami számukra unalmas érdektelen, olyan színes és élvezetes dolgot varázsoljanak amik még akár a szülőket is elbűvölik. A másik fontos dolog pedig, minden kapcsolatban legyen az szülő-gyerek vagy barátság vagy családi kapcsolat mindig el kell fogadni a másik számára fontos dolgokat és ezt tiszteletben is kell tartani. :)

h_grett

A Dínó Tesó előtt volt kisfilm, el is felejtettem, hogy mindig szokott lenni valami. Esküszöm, ennek sokkal több értelmi és érzelmi tartalma volt abban a 7 percben mint a Dínó Tesónak 100-ban. Mikre képes a szeretet, és a család. :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján