Rettenthetetlen hiéna (Rettenthetetlen hiéna 1.) (1979) 15

Fearless Hyena · Xiao quan guai zhao
98' · dél-koreai, hongkongi · akció, vígjáték 12

Egy szép napon Jackie falujában megjelenik nagyapja és Chan mester, a tanító. Az öreg, Ching dinasztia terrorjától való félelmében megszökött otthonából. Jackie be akar avatkozni, de nagyapja ezt megtiltja. Chingék ezt mégis megneszelik és Jackie arra kényszerül, hogy tétlenül nézze nagyapja… [tovább]

Szereposztás

Jackie ChanShing Lung
James Tiennagypapa
Dean Shekkoporsóárus
Hui Lou Chenaz Egyszarvú
Shi-Kwan YenYen
Kun Lia Mester
Rettenthetetlen hiéna (1979)
Rendező
Forgatókönyvíró
Operatőr
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
Good Year Movie Company

Kedvencelte 1

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

Honey_Fly 

Jackie Chan gyöngyszem 1979-ből. Egy az egyben Részeges karatemester feeling (három szereplőt fel is ismertem) ahol a nagypapi babaarcú figura kályhaezüsttel befestett hajjal és szemöldökkel. Jelentőségteljes zenék, Jackie Chan nőnek öltözve verekszik, no és ott vannak fenékig érő fonott hajak, bambusszal kesztyűbe dudálni tanítás, daruállás. Szép Kung-fu, kemény edzés, szálkás Jackie Chan, némi dráma és sok viccesség. A maga kategóriájában szerintem remek.

Hippoforaccus 

A történet elég kusza, oda kell figyelni, ha az ember érteni is akarja, nem csak a csihi-puhit nézni. Abból ugyanis nincs hiány. A film 90%-ában suhognak az öklök, meg a lábak és rengeteg poén is elhangzik de általánosságban nem egy nagy durranás.


Folytatása

Összehasonlítás

Rettenthetetlen hiéna


Hasonló filmek címkék alapján