Queen – Fenomén (1995) 6

Dokumentumfilm a Queen fenoménról, ritka archív felvételekkel és interjúkkal.

angol · magyar

Szereposztás

Queen
Freddie Mercuryönmaga (archív)
Brian Mayönmaga
John Deaconönmaga
Roger Taylorönmaga
Jim Beachönmaga
David Bowieönmaga (archív)

Kedvencelte 1

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Nagyon jól kidolgozott dokumentumfilm, érzelmes de közben vicces is. Annyira látszott ezeken a felvételeken hogy a Queen nem csak egy banda hanem egy család.
Az emlék koncert-s rész is nagyon tetszett. Olyan jó volt nézni ahogy megszervezték és hogy olyan sokan megjelentek rajta.
Szerintem nagyon jól megcsinálták, nagyon szeretem benne hogy Freddie milyen boldognak tűnt a felvételeken.
Biztos hogy majd még megnézem! :))
Mindenkinek tudom ajánlani!

Zakuro 

A Bohém Rapszódia csak még jobban elmélyítette a szeretetem eziránt a banda iránt. Freddie az a személy, akiről mindig az jut eszembe: olyasvalaki is tud hiányozni, akit még csak nem is ismertem soha, és aki már jóval a születésem előtt elment..
Maga a film tetszett, érdekes és érzelmes, néhol könnyedebb és vicces. Az emlékkoncertről készült felvételek különösen tetszettek: már megnéztem belőle részleteket korábban, jó volt most a hátteret is látni; hogy mennyien elmentek, még egyszer megemlékezni róla.
Amúgy: Rogernek nagyon durva hangja van: mint valami szicíliai keresztapának :D

Timi98 

Nagyon tetszett, igazán jó dokumentumfilm,biztosan újra fogom nézni még. Főleg amiatt volt érdekesebb, mert a tagok beszéltek a Queenről (régi felvételek), nem pedig szakemberek, kritikusok vagy olyanok, akik nem is hozzáértőek. Igaz, a legtöbb felvételt ismerem, de akkor is jó volt látni, főleg, amik ismeretlenek voltak számomra. Rövid, tömör és érdekes, valamint szórakoztató is. spoiler
De mindezek mellett megható és szomorú is. Hihetetlen, hogy Freddie még a halála előtt is mennyit dolgozott, pedig egyértelműen már nagyon rosszul volt… Ahogy Brian is mondta: az a klip egyfajta búcsú volt. Queen-rajongóknak ajánlatos megnézni… Freddie, we still love you :) ♥


Hasonló filmek címkék alapján