Psycho-Pass (Psycho-Pass 3.) (2015) 7

Psycho-Pass: The Movie · Gekijouban Psycho-Pass, 劇場版 サイコパス
114' · japán · akció, sci-fi, animációs, krimi, anime

Sibyl-rendszer többet szeretne;

Ahogy a Sibyl-rendszer bebizonyította a nagyszerű és „hibátlan” működését, Japán kormánya elkezdte exportálni ezt a technológiát, fejlettséget a többi (külsős) ország számára. Japán annak a tudatában közvetíti az általuk kifejlesztett társadalom-megfigyelő… [tovább]

japán

Kedvencelte 3

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

Kiskakukk 

Jézusom… Egy sima lövöldözős akciófilm szintjére degradáltak egy jó kis sci-fi-krimi alaptörténetet.
A film sztorija nem lenne rossz. Kimondottan erős a kezdés, nagyon izgalmas volt, ahogy Kougami ismét bejött a képbe,az első fél órát kimondottan élveztem. De ami utána jött… Lőnek, lőnek, verekednek, menekülnek, lőnek, verekednek, Akane nyomat egy kis rendszerkritikát és lelkizést, aztán megint verekednek. És hopp, vége.

A POZITÍVUMOK, amikért a 3 csillagot kapja:
– a távcsöves puskás jelenetért (izé, na, szeretem a távcsöves puskákat :D)
– van Kougami és Ginoza :)
– Nemzetközi vizekre evezett a film, Kougami megjegyzéséből sejteni lehet, milyen az aktuális világrend (spoiler), így átértékelődik Japán helyzete spoiler és a Sibyl rendszer.

NEGATÍVUMOK:
– sima akciófilmet csináltak a Psycho-Passből :(
– Kougami átment szuperhősbe :( Nem, nem akartam szuperhős, legyőzhetetlen Kougamit látni! Én azt a Kougamit szeretem, aki hiába gyúrja magát az edzőteremben, tehetetlen egy taktikusabb ellenféllel szemben és bizony összeesik, ha leütik, stb. Itt meg? Egyszerre hárman mennek rá képzett katonák és állja a sarat – wtf, az eredeti sorozatban simán feltörölték vele a padlót egy ilyen helyzetben. Amikor másodszorra csapott össze a fémkarúval, na az volt a túlzások netovábbja. Ja, természetesen simán leveri az ellent úgy, hogy előtte meg őt verték félholtra. Azért én is bírnám, ha egy alig látható monoklival megúsznék spoilerHmm.
– Minimum egy ölelést vagy egy nyamvadt vállveregetést elvártam volna a naaaagy találkozásnál. Vagy én értettem félre valamit az első évadban?! Nem, nem muszáj mindenhova romantikus szálat berakni spoiler, de ezek ketten folyamatosan egymás seggét mentették meg, szóval ja, kicsit több érzelmet vártam volna.
– Az angol beszéd….Magasságos egek. Nagyon gáz volt, sőt, fizikailag fájt hallgatni. Nehogy már ne legyen 3-4 ember Japánban, aki normálisan beszél angolul. D:
Csak saját felelősségre: https://www.youtube.com/watch…

2 hozzászólás

Folytatása

Összehasonlítás

Psycho-Pass


Hasonló filmek címkék alapján