Országúti ragadozó (2014) 12

Big Driver
87' · amerikai · thriller, krimi, tévéfilm 18

Bello egy elismert thrillerírót formál meg, éppen hazafelé tart, amikor kocsija lerobban. Az arrafelé tartó másik jármű vezetője nem éppen azért áll meg, hogy segítsen. Az illető sorozatgyilkos, alaposan helybenhagyja a szerencsétlen nőt. Sikerül megúsznia a találkozást és eltökéli, hogy bosszút… [tovább]

angol

Szereposztás

Maria BelloTess Thorne
Ann DowdRamona Norvell
Will HarrisLester
Joan JettBetsy Neal
Olympia DukakisDoreen
Hirdetés

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Nevra 

Wooo. Ez a film hasonlított a Köpök a sírodra thrillere. De, ez sokkal jobb volt. Volt története, „értelme”. Majd a könyvet is elolvasom.
Az, hogy a spoiler Nagyon jól ki lett találva ez a része.
Maria Bello nagyon jól játszott, le a kalappal.
De ez a hústorony. Még ki se szállt a kocsiból, már utáltam. Ha spoiler nehéz az ilyet nézni.
Ha majd egyszer úgy döntök, hogy megcsinálom a jogsit, akkor az lesz a legelső tettem, hogy megtanulom hogyan kell kereket cserélni. Ez már biztos.
Még edzenem kell magamat, hogy én is ilyen bátor és vakmerő legyek. spoiler Jó értem én, hogy meg spoiler

Timi98 

Néhány Stephen King adaptáció van csak, ami igazán jól sikerült és ez sem tartozik közéjük, viszont nem is rossz, igazából inkább a jobb kategóriába sorolható! Olvastam a novellákat és egy ilyen kis történetből másfél órás filmet készíteni nem könnyű, főleg, hogy ne legyen unalmas. A szereplőválasztás szerintem jó, Maria Bello kőkemény amcsi írónő, aki bosszút áll, azért amit vele tettek. Miről is szól ez a film? Minden nő rémálmáról. spoiler Nagyon sokat.. és minden elkövetőnek járna egy adag ebből a bosszúból. King ugyebár horror és thriller szerző, épp ezért is kérdezheti az ember: Jó, jó, de mi ebben az ijesztő? #nincsenek benne vérfarkasok, szellemek, különleges képességű gyerekek, bohócok…stb#. Azért ijesztő, mert mindez megtörténhet, mert valóságtartalma van és mert pontosan megmutatja, hogy milyen emberek vannak körülöttünk világszerte csak nem vesszük észre. Vagy nem is gondolnánk.
Nekem tetszett, aki olvasta annak érdemes megnézni, aki pedig nem annak mindenképp érdemes kezébe venni ezt a kötetet. :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján