Nisekoi (2018) 2

Nisekoi: False Love · ニセコイ
japán · romantikus, vígjáték

Ichijo Raku egy yakazu klán főnökének egyetlen gyermeke. Raku utál verekedni, viszont keményen tanul, hogy köztisztviselő lehessen. Egyik nap véletlenül fejberúgja őt Kirisaki Chitoge, aki új diák ráadásul apja legnagyobb ellenfelének a lánya. Hogy elkerüljék a harcot a két yakuza banda között,… [tovább]

Szereposztás

Nakajima KentoRaku Ichijo
Nakajo AyamiChitoge Kirisaki
Kishi YutaShu Maiko
DaigoChitoge testőre
Shimazaki HarukaMarika Tachibana
Matsumoto MarikaKyoko Nichihara Tanárnő
Nisekoi (2018)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
Toho

Várólistára tette 8


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Kicsit úgy éreztem a film elején, hogy nem tudták pontosan eldönteni, miként fogják meg a történetet. Némileg eltúlozták, ettől pedig live action létére sokkal kevésbé lett valóságos, mint az anime. Nakajima Kento kinézetre jó Raku volt, viszont nem egészen értem, hogy miért kellett túljátszania a szerepét; gyakorlatilag sokszor ripacskodott, ami zavart, főleg úgy, hogy rajta kívül nem sok szereplő csinálta ugyanezt. Nakajo Ayami viszont kiváló Chitoge volt; egyrészt szépen megcsinálták a külsejét is (nyilván maga a színésznő is gyönyörű, de például a szőke paróka sem hatott idétlennek), másrészt teljesen magáévá tette a karaktert. Kedvet is kaptam hozzá, hogy több filmjét is megnézzem, mert nagyon tetszett. Tachibana kicsit a levegőben lógott, a többi mellékszereplőt azonban jól eltalálták és a változtatások is teljesen rendben voltak. Daigo kifejezetten humoros volt Claude-ként. Magát a cselekményt megfelelően rövidítették le és változtatták meg, ahol az szükséges volt, így teljesen normális, szép lezárást kaptunk, nem úgy, mint az animében. Bizonyos szempontból jobb is a rajzolt változatnál; sokkal kedvesebbek, szerethetőbbek a karakterek. Tényleg csak Nakajima Kento volt túl sok néha. Mindent összevetve nagyon elégedett vagyok, igazán kellemes, humoros és romantikus tini vígjáték lett belőle, jó szívvel ajánlom mindenkinek, egyáltalán nem szükséges hozzá ismerni az animét vagy a mangát.

Nikolett_Varga 

Rég röhögtem ennyit egy filmen. Kb minden másodperce aranyat ér. Már értem is miért Kenty az egyik kedvenc színészem, olyan pofákat vágott, hogy fogtam a hasam a röhögéstől. Ayami-val nagyon helyesek voltak együtt, a kis csaj nagyon fe lett kapva, meg tudom érteni miért. Szóval mindenkinek nagyon tudom ajánlani a filmet :)

2 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján