Nemzetközi házvadászok (2006–) 5

A sorozatban olyan emberekkel találkozhatunk, akik elhagyják hazájukat, hogy egy másik országban keressenek maguknak új otthont – ami sokszor nem is olyan egyszerű.

Kedvencelte 2

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

Londonna 

Alapvetően kedvelem ezt a sorozatot. Ha adják a Travel Channelen, általában nézni szoktam. Igaz, egyre jobban untatnak már a tengerentúli epizódok. Szeretem, ha a szereplők Európába költöznek. Nekem érdekesebb. Főleg, ha az Egyesült Királyság bármely települése az úti cél…
Engem a leginkább – a számomra meglehetősen érdektelen helyszínek mellett – az szokott bosszantani, hogy szinte mindig pénzes fazonok keresnek lakást/házat. Az ilyen én-szintű csóringerek nem, vagy csak alig bukkannak fel, pedig érdekelne, hogy a még alacsonyabb keretösszegből gazdálkodók mihez tudnának kezdeni odakint lakhatás-témában. Pont a minap volt nagy boldogságomra egy londoni epizód, de ott is az anyagilag jobban álló, amcsi párocska keresett valami pecót. Ráadásul lefikázták a méreteket. (Na, ez a másik, amiért nem csippantom a tengerentúliakat. Mindenből bazinagy kell nekik. Aztán az már mellékes, hogy takarítani is kéne, khmm…) Én simán ellaknék egy kis föld alatti lyukban (= stúdiólakás), ha ott lenne Londonban. Vagy akárhol máshol az UK-n belül. Azért annyira nem szörnyű. Na mindegy.
A sorozat ettől függetlenül érdekes. Csak aztán egy idő után már érdemes erősen szelektálni az epizódokat és csak azokra az országokra koncentrálni, ami minket érdekel. :)))))


Hasonló filmek címkék alapján