Hosszú motorozás felfelé (2020–2020) 10

A Hosszú motorozás felfelé (eredeti cím: Long Way Up) Ewan McGregor és Charley Boorman 2019-es motoros útját bemutató 2020-as televíziós sorozat az argentínai Ushuaiából Dél- és Közép-Amerikán keresztül az USA-beli Los Angelesig. A sorozat a páros harmadik útját mutatja be a 2004-es Hosszú… [tovább]

angol

Szereposztás

Ewan McGregorönmaga
Charley Boormanönmaga
Russ Malkinönmaga
David Alexanianönmaga

Kedvencelte 1

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Szencsike 

Idősebben, bölcsebben, de újra útra keltek és micsoda kalandokat éltek át. Megküzdöttek az elemekkel, hiszen oda kellett figyelni az e-Harley-k töltöttségére, és túlélték a leghidegebb telet is az úton. Bárhova elutaznék velük, egyszerűen elképesztőek ők is és azok a helyek is, ahol megfordultak.

L_Reggie 

Elképesztő volt az egész sorozat. Hihetetlen tájakat mutattak, jó volt megismerni Dél- és Közép- Amerika országait. Hiába vannak ugyanazon a kontinensen, teljesen más minden ország, a tájaik, az embereik. A felvételek szemet gyönyörködtetnek, a zenék hangulatosak, és sikerült érzelmesre csinálni az utazást, de közben mégsem hat műnek. Ewan és Charley remek páros, egyszerűen látni rajtuk hogy jó emberek, akik tudnak keményen dolgozni, és mindig magukat adják. De ott van a többi stábtag is, mind értenek a munkájukhoz, és jól dolgoznak együtt. Rengeteg nehézség volt az utakon, de sikerült ezeket legyőzniük, együtt csapatként. Mindenki 100 százalékot nyújtott. És minden tisztelem az övék hogy ezt a hatalmas utat elektromos motorral tették meg (többnyire), hogy ennyire megpróbálták felhívni a figyelmet a Föld védelmére.
Imádtam minden percét, úgy éreztem velük együtt utazok. Sok volt a nevetés, sokat tanultam, és nem egyszer meg is hatódtam. Örülök hogy ilyen jó emberek is vannak, és hogy megcsinálták a nézőnek ezt a remek élményt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján