Naruto: A nagy összecsapás! Ősi romok a föld mélyében (Naruto 1/S.) (2005) 21

Naruto the Movie 2: Legend of the Stone of Gelel · Gekijô-ban Naruto: Daigekitotsu! Maboroshi no chitei iseki dattebayo!
96' · japán · akció, animációs, fantasy, anime 13

Naruto, Shikamaru és Sakura küldetést teljesítenek, amin egy elveszett állatot kell visszajuttatniuk a falujába. Azonban a feladatuk végrehajtása közben egy titokzatos lovag, Temujin vezette csapatok támadnak rájuk. A harcban a csapat szétválik, Temujin pedig kihívja Narutot, és mindketten… [tovább]

Szereposztás

Nakamura ChieHaruno Sakura (hang)
Morikubo ShoutarouNara Shikamaru (hang)
Katou YuukoTemujin (hang)
Takeuchi JunkoUzumaki Naruto (hang)
Kurokawa TomokaEmina (hang)
Takano UraraFugai (hang)
Ishida AkiraGaara (hang)
Nojima AkioHaido (hang)
Kojima SachikoKamira (hang)
Kase YasuyukiKankurou (hang)

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

Victorious 

Na akkor folytatom is a Naruto film pótlásomat.

Valamivel jobban élveztem, mint az előzőt, bár érezhetően még nem az igazi. A történet eléggé kiszámítható, szerintem mindenki rájött mér az elején, hogy spoiler. Örülök, hogy Shikamaru és Kankuro is szerepelt benne, bár nem bántam volna egy kicsit többet tőlük. Gaara meg sajnos tényleg nagyon minimális volt. Tetszett amúgy a gonoszok átalakulása.
A görény azért aranyos volt, bár nekem nem kéne még mindig :D
Amúgy persze, hogy belekellett erőszakolni egy kicsit a végére spoiler xD

Liza 

Na végre! Sokkal jobb volt, mint az első film, de azért itt is volt pár hülyeség :D Mármint Naruto mi a fenéért ment el a karavánnal? Meg minek kellett ebbe Gaara és Kankuro?! Mármint Kankuro csinált is valamit, de Gaara szerepe csak abból állt, hogy elkésett. Nem is értem, ott vannak a semmi közepén, nincs harc máshol, de ő elkésik. Ember, hatvan kilométeres körzetben csak homok és szikla van….


Hasonló filmek címkék alapján