Meng Qi Shi Shen (Cinderella Chef 1.) (2018–2019) 12

Adorable Food Goddess, Cinderella Chef · 萌妻食神
21' · kínai · kaland, dráma, romantikus, vígjáték, sorozat, történelmi, donghua 13
1 évad · 12 rész

Ye Jiayao visszatért az időben Ye Jinxuan testébe. Sok fordulat után azt gondoltja, hogy végre képes lesz egy egyszerű életet élni, és álmát megvalósítani, miután megnyitja a legjobb éttermet a Huai Song-ban. Azonban vannak gazemberek, akik folyamatosan próbálnak keresztbe tenni neki.

Kedvencelte 1

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

IBagci 

Túl vagyok életem első donghua-ján!
Az elején nagyon furcsa érzés volt, hogy kínaiul beszélnek. A japánnál ugye megszoktam a kiejtést, sőt néhány szót ha meghallottam tudtam mire utal/ mi az. Itt az az érzésem volt, hogy beleugrottam a mély vízbe és süllyedek. Pár részig volt szerencsére csak ez az érzésem, utána megszoktam és meg is kedveltem a hangzását.
Ez a sztori valami fantasztikus volt! Nagyon szerettem a főszereplő lányt. Belevaló, bátor, mégis kedves és vicces volt. A főzőtudományát pedig öröm volt nézni. Látszik, hogy szereti, amit csinál. Mégis ami nagyon tetszett azok az emberek reakciói voltak, miután megkóstolták a mesterműveit. Imádtam, ahogy durcáskodik :D S felveri a „tojásokat” XD
Még mindig nem vagyok egy nagy jégherceg párti, de a mi hercegünk szimpatikus tudott lenni. Tetszett, hogy nem adta fel és tényleg jót akart. Csak nem tudta hogyan, kivéve a harcot.
Kedvenc férfi karakterem a kis Jing. Olyan aranyos és naiv, mégis segít ahol tud és kitartott Li Yao mellett. Imádtam a „ Be-Bele-sze-szerettem egy férfiba ?!” jeleneteit spoiler
Az alapkoncepció különös volt, de az anime jól dolgozott vele, így megszerettem. Kicsit kimondatlannak érzem a végét és örülnék egy második évadnak, mégis ha valaki szeret enni, szereti a jéghercegeket, szereti a vicces animéket, szereti a bonyodalmat, bármelyiket nézzen bele. :)

2 hozzászólás
Yuuko 

Nagyon jól elszórakoztam a nézése közben. Valamennyire lezárták, de azért még bőven van mit kihozni belőle, én szívesen nézném a második évadot is.
A főszereplő csajszit nagyon megkedveltem, egy igazi belevaló lány, magabiztos, kedves, ami a szívén-az a száján típus, és istenien főz. Chun Yu nem igazán kapott esélyt, hogy kibontakozzon, mindenesetre dögös volt és szurkoltam kettejüknek.
Érdekes, hogy a donghuák főszereplőnői általában kissé különc, magabiztos és kedves csajok, akik bátran visszafeleselnek az adott jégszívűnek kinéző magas rangú csávójuknak. Nekem ez kicsit jobban tetszik, mint az átlag japán „heroine-k”. Aki először hidegen és lekezelően bánik velük, de aztán szépen belezúg a lányba. Nézés közben sok hasonlóságot vettem észre a Psychic Princess c. donghuával, de mindkettő nagyon tetszik, szóval nem bántam.

krlany 

Laza kis sorozat sok-sok kajával. Úgy lett vége, hogy nincs vége – mondjuk nem zavaró, mert félig csak lezárták és nincs bonyolult átívelő szál –, úgyhogy én azért várnám a 2. évadot, annál is inkább, mert van még alapanyag hozzá.


Folytatása

Összehasonlítás

Cinderella Chef


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján