Kedvencelte 2

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

Horváth_Evelyn

A második évad jobban indult, mint az első évad. Dinamikusabb volt, viccessebb, lett rendes történet is. Aztán átment monotonba. Innocent Zero karaktere akarta meghozni a várva várt fordulatot, ami végre beindítja a cselekményt, de sajnos nagyon elrontották a hatszáz részes harccal Voldemort és Dumbledore között. Az azt megelőző tournament arc kezdetben szórakoztató volt, de azt is sikeresen elhúzták. És tele is pakolták idiótábbnál idiótább szereplőkkel. Biztosan lehet ezt élvezni, de nekem sajnos kevés volt úgy is, hogy szerintem jobb évad lett, mint amilyen az első volt.
(Az openingje viszont zseniális. Az endinget nem értem, de legalább szórakoztató.)

Corvus_CoRex 

akit érdekel, itt https://snitt.hu/ertekelesek/1902249 leírtam, miért kezdtem el nézni ezt a sorozatot. :o

*narrátor: soha senki nem akadt, akit ez érdekelt volna…*

ebben az évadban is voltak jópofa dolgok, akadtak karakterek, akik jókat mondtak/nyomokban magamra ismertem bennük, volt, hogy elérzékenyültem, de mintha az 1. évad egy fokkal jobb lett volna. hiába a 12 rész, eléggé hiányérzetem van karakterekkel kapcsolatban… :s

ahh és most öhh… basszus, mikor jön vajon a folytatás? ezért nem szeretek futó sorozatokat nézni… =_=
de, ahogy mondtam, itt https://snitt.hu/ertekelesek/1902249 van, hogy miért kezdtem bele… :D

*narrátor: de, ahogy mondtam, soha senki nem akadt, akit ez érdekelt volna…*

ui.: amúgy amit Finnről mondott Mash Carpaccionak, az azért eléggé szíven ütött. még később is eszembe jutott… szeretem azt gondolni, hogy hasonló helyzetben én is úgy viselkednék spoiler, a valóságban viszont a f…….ene tudja… :s

Popovicsp87 

A Mashle második évada a Harry Potter és a Főnix Rendjétől felfelé kötetek koppintása.
Alapból kezdünk a tárgyalással, megismerhetjük a világ Divine Visionary-ait, majd szépen haladunk előre a Halál Ereklyéi felé.
Ez az évad sajnos egy eléggé sótlan shounen lett. Poénokat szinte nagyítóval kell keresni, borzasztóan erőszakos, megint túl vannak tolva a kreténebbnél kreténebb karakterek. Tele van logikai hülyeségekkel és Innocent Zero bandája is a sablon főgonoszokat hozza.


Hasonló filmek címkék alapján