Love Bistro (2020–) 13

Tizennyolc sztárpár, két séf és egy vadonatúj gasztro-reality – ez a Love Bistro.
A Love Bistroban klasszikus, ám újragondolt bisztro-ételek készülnek, alapfogások, jó minőségben. A feladatok a párkapcsolati dinamikára, bizalomra, és az együttműködésre épülnek, emellett pedig fontos… [tovább]

Képek 9

Szereposztás

Bernáth Józsefönmaga / házigazda
Baracskay Angélaönmaga / házigazda
Aryee Claudia Dedeiönmaga
Sofron Istvánönmaga
Eke Angélaönmaga
Budavári Balázsönmaga
Cinthya Dictatorönmaga
Papp Szabiönmaga
Polgár Tündeönmaga
Polgár Árpádönmaga

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

Békacica

Egész pofás kis műsor ez. Értékelendő, hogy a versenyzők nagyon emberi, valóban építő kritikákat kapnak, és így is látni lehet a fejlődést. Viszont az egész jobban hasonlít egy gigamega-párterápiához, mint valódi versenyhez.
A verseny sajnos a legrosszabbat is kihozza a párokból. Egy-két celeb stílusa bicskanyitogató, szerintem így nem szólunk életünk párjához, még versenyhelyzetben is sok, de mindegy is.
spoiler
spoiler
spoiler
spoiler
spoiler
Visszatérve a műsor koncepciójára. Néha kissé elnyújtottnak éreztem a részeket, néhány kínos vagy undi pillanatot kivághattak volna. Mutathatták volna többet, hogy segítenek a műsorvezetők. (Ez talán a vége felé kicsit többször adásba került.) Illetve szerintem jól állt volna egy valódi showmanus a műsor élére, mert nekem egy-két dialógus, feladatismertetés olyan oscargálásan kínosnak, súgórólolvasósmosolygósnak tűnt.

1 hozzászólás
Timi98 

Összességében egy kitűnően kivitelezett gasztroreality. Jó, hogy klasszikus ételek kerültek terítékre, és ezek is „bisztrós” formában, nem pedig fine dining stílusban. Az is nagyon tetszik, hogy nem csak az ételeket értékelik, hanem a párok együttműködését is, szerintem ettől lett igazán érdekes ez a műsor. A feladatok szerintem elég izgalmasak és frappánsak, tele van a verseny remek ötletekkel. A konyha stílusos, jól felszerelt, látszik, hogy élmény benne főzni.

A két házigazda nekem nagyon szimpatikus. Angélát eddig nem láttam még semmilyen műsorban, szerintem ő az aki inkább a párok munkáját nézte, míg Józsi inkább az ételeket. Nem volt túlságosan szigorú, ami azért is fontos, mert nem profi séfeket akarnak képezni, hanem próbára akarják tenni a párokat, fejleszteni tudásukat, valamint fontos, hogy mindenki jól érezze magát. Ez sikerült is, nem lett „merev” és botrányos sem ez a műsor. Olykor humoros és néha megható volt, nekem a párok 80%- a szimpatikus volt.
Nagyrészt igazságosak voltak a értékelések /továbbjuttatások is. spoiler

Ami nem tetszett: késő estére rakták a műsort.

Mindent figyelembe véve a Love Bistro egyértelműen túlszárnyalja a Konyhafőnök c. műsort, jó, hogy Bernáth Józsi talált valami jobbat és értékesebb tartalommal bíró műsort egy olyan csatornánál, amely tiszteli személyét és meg is becsüli az ő szakmai tudását…

Melody

Mondjon bárki bármit erről a műsorról, én imádtam. :D Végre egy igényes magyar reality, amiben nem az a lényeg, hogy beválogatnak egy rakás IQ fightert, hogy a különféle cikis feladatokkal lealázzák magukat, vagy félmeztelenül rohangáljanak és azzal szerezzenek nézettséget a csatornának.
Nagyon szimpatikus volt mindkét műsorvezető. Rettenetesen örültem neki, hogy egyikőjük sem volt nagyképű és nem szólogattak be a versenyzőknek vagy alázták meg őket azért, mert nem tudtak valamit. Tudták, hogy amatőrökről van szó, ezért nem voltak szigorúak az ételek kóstolásánál sem. Sőt, olyan építő jellegű kritikákkal látták el őket, amikből még a néző is tanul. Elmondták, hogy milyennek kell lennie az adott ételnek, a versenyzőké miért/mitől lett jó, ha esetleg elrontottak valamit, akkor mi lehetett az, ami miatt elrontották, illetve tanácsot adtak nekik, hogy miben lehetne javítani és hogyan. Amikor elkezdtem nézni ezt a sorozatot, komolyan azt vártam, hogy a „Hogy merted elém hozni ezt a förmedvényt?” és társai beszólásokkal lesz tele a műsor, de hála Istennek, nem így lett.
A verseny során nagyon bírtam a kreatív nehezítéseket, amikkel a versenyzőknek meg kellett birkózniuk a főzés közben. Abszolút nem volt egyik sem ciki vagy megalázó, mégis jól lehetett szórakozni rajtuk és feldobták a műsort.
Nagyon sok versenyes reality nézése során felmerül bennem a gondolat, hogy tuti bunda és le van zsírozva az egész előre. Itt viszont én nem éreztem ilyet, hiszen látni lehetett az elkészülési folyamatot és az eredményt is. Tetszett az is, hogy nem lehetett egyből előre látni, hogy ki lesz az, aki a legtovább eljut, mert a versenyzők teljesítménye hol fent volt, hol pedig lent. Az egyik nap még X és Y remekelt a konyhában, másnap meg annyira rosszul teljesítettek, hogy ki is estek.
Egy szó mint száz, számomra ez a műsor egy nagyon nagy kellemes csalódás volt, és nagyon remélem, hogy lesz második évada. Bátran ajánlom azoknak, akik szeretik a gasztro témájú realityket és egy kis kellemes kikapcsolódásra vágynak. :)

vudura06 

Nagyon jó műsor volt, kedvelem a zsűri tagokat és a versenyzők jó részét is. Voltak vicces, szép és megható pillanatok. Nem értek egyet a végső eredménnyel. Mind kettő párost kedveltem, de szerintem nem annak kellett volna nyerni-e aki nyert.

2 hozzászólás
zuna19 

Hű ez egy vicc lett a végére.
De nem meglepő. Én a legelső részbe megmondtam, hogy döntős lesz Tücsi. Igaz csak azt tudja „mefőzni” aminek állítása szerint tudja a receptjét. Egyébként lefagy és képszakadás. A párja meg szegény egy nagy 0 a konyhában. De legalább próbálkozik, igaz hülyeségekkel, de akkor is.
Egyik döntős jobban izzad mint a másik. Azért ez kicsit undi. De amikor Dávid letörli az izzadságát és azzal a papírtörlővel edényt töröl ciki. De az is hogy bevágták a jelenetet adásba.
Na szóval a döntő már nem is érdekel. Hatalmas csalódás az egész műsor.
De tényleg számítani lehetett erre a nevetséges fordulatra.

Hatalmas taps azért, hogy alap dolgokat nem ismernek, de a végén minden felkerült a tányérokra. Bevághatták volna a súgós részeket is.


Népszerű idézetek

Nikolett_Varga 

Tápai Szabina: Nagyon tetszik, hogy bisztró tulajdonosok leszünk. Bár én inkább a büdzsével foglalkoznék

Nikolett_Varga 

Tápai Szabina: Nem kell ide ugrálnod! Nem vagy csatár, mint a fociban!
Kucsera Gábor: Azt sem tudod mit jelent!


Hasonló filmek címkék alapján