A Konyhafőnök VIP (2017–) 29

Eddig négy évadon keresztül követhették nyomon a nézők A Konyhafőnök izgalmakkal teli versenyét, sőt egy alkalommal a legkisebb kuktáknak is szurkolhattak A Konyhafőnök Juniorban.
2017 márciusától azonban új évaddal, egészen új formában – A Konyhafőnök VIP-vel – folytatódik az RTL Klub… [tovább]

Szereposztás

Fördős Zéműsorvezető / zsűritag
Wossala RozinaZsűritag
Sárközi ÁkosZsűritag
Rácz Jenőzsűritag
Szabó Zsófiönmaga
Kabát Péterversenyző
Oroszlán SzonjaVersenyző
Járó ZsuzsaVersenyző
Gergely RóbertVersenyző
Erdei ZsoltVersenyző

További szereplők

Kedvencelte 10

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

BlackSwan

Lehet tanulni belőle, annak ellenére, hogy ez egy eléggé kemény verseny. Nagyon szimpatikus a zsűri számomra, még a hülye vicceket megeresztő Fördüs Zé vagy mi a frász a neve… :D Kedvenc séfem az Ákos, de Jenőt is kedvelem, csak ő nekem rideg, Ákostól szívesebben tanulnék főzni, olyan tanítómester típus, és jól oktat, odafigyel és segíti a versenyzőit. A mostani felállást abszolút támogatom, szerintem nekik kellene a műsort vinni, jó szakmai zsűri, humorosak, egyszerűen jó őket nézni, és új praktikákat a főzéseik során eltanulni. Nem beszélve az izgalomról, amikor a kedvenc sztárjainknak drukkolhatunk, hogy sikerüljön nekik is a versenyben aratni. Hétköznapi embereket is szívesen nézek, valahogy ezt a csapatot jobban bírom, mint a konkurencia zsűrijét (lehet azért, mert utálom Ördögh Nórikát, aki mindenhol ott van, és már gyomorideget kapok tőle, ha meglátom…az ottani séfekkel sem volt gondom – Szása és János séfek).

Victorious 

Az őszi szezont végig is néztem de elég is volt belőle annyi. Amúgy nem lett volna rossz de akkor nálam teljesen elásták az egészet mikor undorítóan tolták előre azt akivel egyértelműen meg akarják nyeretni(pl mikor a séf konkrétan elkészíti a kaját neki majd megdícséri hogy milyen jól megcsinálta…).És meg is nyerették….

Viki_Nagy_2

Csak a győztes személye miatt 8 egyébként tetszett ez az évad is


Népszerű idézetek

Kicsicsillag95 

Fördős Zé: – Ki vagyok én? Erre az egyszerű kérdésre meglepően nehéz választ találni. Tényleg az vagyok akinek gondolom magam? Akinek engem a külvilág lát? Mi lakozik még bennem? Hol van a határ? Hogy ha válaszokat akarunk bátornak kell lennünk. Olyan távoli vidékekre kell sordortatni magunkat, ami már rég túl van azon, amit megszokotnak vagy kényelmesnek gondolnánk. De ha elszántak vagyunk és kitartóak akkor megtaláljuk a kérdésre a választ. Harcosok vagyunk. Tehetségek vagyunk. Gyöztesek vagyunk. Mindannyian akik felmertünk állni és átmertük lépni a saját határainkat.

2. évad 28. rész

Hasonló filmek címkék alapján