Koe Koi (2016–2016) 5

Yoshioka Yuiko elsőéves felső-gimnazista, aki rögtön az évnyitó után betegen fekszik otthon. Azonban egy nap telefonhívást kap Matsubarától, az osztályelnöktől. Yuikot teljesen leveszi a lábáról a kedves hang, majd másnap az iskolában találkozik is a fiúval. Ám legnagyobb meglepetésére Matsubara… [tovább]

Szereposztás

Nagano MeiYoshioka Yuiko
Ryuusei RyouHyoudou Makoto
Ochiai MotokiKagaya Yuuichi
Otomo KarenNishizono Aki
Sakurada DoriSejima Ryouichi
Mizutani KahoAoyama Yuki
Shiraishi ShunyaYoshioka Kyoushirou
Morio YumiYoshioka Miwako
Sakurai TakahiroMatsubara (hang)
Karata ErikaMidorikawa Reina

Kedvencelte 1

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

ZPetra 

Jómagam annak a híve vagyok, hogy a belső sokkal jobban számít, mint a külső. Ez is valami hasonlóról szólt.
Imádtam az összes részét, az utolsó is nagyon aranyos volt azzal, hogy végül a fiú szemszögéből mutatták be az egészet.
Sokszornézős kis limonádé, ami után az ember szeretne szerelmes lenni annak ellenére, hogy a szerelem nem fenékig tejfel, amit ugyebár itt is meg tapasztalhatunk.
A színészeket én nagyon csíptem, komolyan, MINDENKIT imádtam (kivéve egy valakit, de hát őt nem csoda, hogy nem :D), a játékuk szerintem elég hiteles. A főszereplő csaj különben nagyon szimpatikus volt (bár lehet csak azért, mert a haja és a sok mosolygása hasonlít a Goblinból Eun Tak-ra, de lehet erről másnak más a véleménye).
Mindent összevetve IMÁDTAM, a legaranyosabb dorama, amit eddig láttam, később biztos megnézem még. *-*

krlany 

Én bírom az abszurdat Gregor Samsától, Mrozeken át egészen a japán középsulis cuccokig… Erősnek erős, de tulajdonképpen mindannyian álarcot viselünk, csak kié meghökkentő, mint egy papírzacskó, kié nyolc réteg festett vakolat sminknek hívva, kinek tetkó, piercing, rózsaszínre festett haj, kinek pedig a saját arca az, csak kővé meredve, de ez már annyira megszokott, hogy fel sem tűnik… Túlzás? Az. De leginkább görbetükör… annál is inkább, mert ez gyerekeknél létező probléma, hogy olyan jól érzik magukat valamely jelmezben, hogy utána le sem akarják vetni…
Szerintem nagyon jó kérdéseket boncolgat, főleg tini korban aktuálisakat, de azért manapság sem olyan rossz elidőzni ezeken egy kicsit. Kiben bízzak meg? Kinek mutathatom meg magam? Ki nem fog visszaélni vele? Jól választok barátot? Vagy legyek egy a sok közül? Ne lógjak ki a sorból?
Persze, csetlős-botlós, de közben aranyos is. A papírzacskó alakú süti, meg kedves. Mézeskalácsos-gyömbéresben még el is tudom képzelni…

GentleRain 

Hát, nem nagyon jött be. Az elején még csak-csak jó volt, aranyos, de aztán a felétől már egyre jobban irritált. Matsubara egy gyáva nyúl, aki félt szembenézni a világgal, inkább elrejtőzött. Yuiko meg kb. két arcot tudott mutatni. Az egyik a „zavarban vagyok és vigyorgok”, a másik a „halálra rémült kislány”. Nem tudom, hogy a színésznő nem tud jól játszani, vagy eleve a mangában is ilyen a karakter.

Amúgy én a diákelnököt választottam volna, sokkal jobb volt, mint Matsubara.
A történet kiszámítható volt, nem sok csavarral és két irritáló főszereplővel. Voltak aranyos pillanatok, meg a mellékszereplők jók voltak. Mégis olyan felemás érzésem van a doramával kapcsolatban. Főleg a vége miatt. És szerintem 10 epizódban simán meg lehetett volna csinálni.


Hasonló filmek címkék alapján