Tsuki ga Kirei (2017–2017) 5

Tsukigakirei / As the Moon, So Beautful. / The Moon is Beautiful · 月がきれい
24' · japán · animációs, dráma, romantikus, vígjáték, sorozat, anime, ifjúsági 13
1 évad · 12 rész

Az ifjúsági történet főszereplői Azumi Kotarou és Mizuno Akane a középiskola végzős évfolyamában kerülnek először egy osztályba. Nekik és osztálytársaiknak, Nishio Chinatsunak és Hira Takuminak együtt kell megbirkózniuk a felnőtté válás nehézségeivel.

Hirdetés

Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

Sixa

Rettentő bájos történet az első szerelemről és a felnőtté válás első lépéseiről.
A grafika nem a legrészletesebb, de így is gyönyörű, az ábrázolások nagyon jól illenek a történet lassabb tempójához, mégsem volt unalmas egy pillanatra sem.
Végig velem volt a nosztalgikus érzés, igazán jól esett :)

Bea_Csakegyolvasólány 

Aranyos anime volt. Volt benne minden: szerelem, titok, kamaszkori gondok, döntések. Azumi és Akane különféle életet élnek. Más a hobbijuk, teljesen máshogy látnak dolgokat. Mégis, egymásra találnak, de nem ilyen könnyű a helyzetük. Az anime a felnőtté válásukat nagyon jól megragadta szerintem. Valamint azt is, hogyan viselkedjenek, hogyan döntsenek felnőttként a nehéz időben.

krlany 

Ez egy végtelenül kedves és aranyos történet az első szerelemről, mely egy életre szól. Nincs benne nagy dráma, csak a felnőtté válás apró lépései és a nagy dilemmák a kamaszkor végén. Megnyugtató volt nézni a bájos csetlés-botlást, a nagy horderejű döntéseket, az akaraterőt és a megoldásokat.


Népszerű idézetek

krlany 

Az irodalom klubnak van egy babonája. Válassz egy könyvet véletlenszerűen, és abban a könyvben benne lesz a válasz a jelenlegi problémáidra. „Nem hinném, hogy a szerelem véletlenszerűen alakulna ki. Szerintem az akaratban rejlik.” Komolyan?

(1. évad, 3. rész)

krlany 

Csináld azt, ami boldoggá tesz. Ez a fiatalság lényege.

(1. évad, 2. rész)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján