Jiang Jun Jia De Xiao Nan Zi (2020–2020) 6

General's Lady · 将军家的小娘子
45' · kínai · romantikus, sorozat, történelmi 15
1 évad · 30 rész

Shen Jin egy nemes apa és egy ágyas akaratos, öntörvényű lánya, aki anyja védelmének érdekében kénytelen elhagyni otthonát és férjhez menni a soha nem látott és rossz hírű Chu Xiuming tábornokhoz. A távoli és kietlen határvidékre utazik, ahol a bonyodalmak és a félreértések már az utazás során… [tovább]

kínai · angol

Képek 7

Szereposztás

Tang MinShen Jin
Caesar WuChu Xiu Ming
Liu Yin JunXiao Su
Cao Jun XiangChu Xiu Yuan / An'er
Eve LuRou Rou
William YangBao Zi Tou
Xu Yi WenQing Qiu
Jiang Jun Jia De Xiao Nan Zi (2020–2020)
Rendező

Gyártó
Youku

Streaming
Rakuten Viki

Kedvencelte 3

Várólistára tette 8


Kiemelt értékelések

Shad 

Huhh az én kapcsolatom ezzel a sorozattal rettentő hullámzó volt, néhol nagyon szerettem, néhol rettentően idegesített. Rég húztam ennyire szét egy sorozat megnézését, két sorozatot is befejeztem mióta ezt elkezdtem >< Noh most az elejét pillanatok alatt faltam, főnőnk kellően idegesítő volt, de úgy voltam vele, hogy hát lesz miből fejlődni a végére és látszott itt kérem egy komoly háttérsztori lenne, ha az egészet nem raktuk volna félre az utolsó három részre és addig tengődtünk volna a romantikus évődésekben:D Három dolgot leszögezek:) Az első nagyon szerettem az OST-ját:) Amit még jobban imádtam azok a kosztümök és kiegészítők. Egyszerűen meseszépek voltak, kidolgozottak, csodás színekkel. Női ruhából a kedvencem talán Shen Jin fehér és zöld leveles ruhája tetszett. Gyönyörűen kihangsúlyozta a karcsú alakját, de még ennél is jobban tetszettek a férfi ruhák. Egyszerűen bármelyiket mondhatnám Xiu Yuan kékes átmenetese és nagyjából bármelyik ruha, amit Caesar Wu-ra aggattak. Harmadik pedig a mellékszereplők, imádtam őket:) Rou Rou, Xiu Yuan, SuSu, a mackó al-tábornok, a Császár és sorolhatnám:) Caesar Wu-ra sok szót nem pazarolnék, tökéletes választás volt erre a szerepre és gyönyörűek voltak a harci jelenetei. Neki is és Xiu Yuannak is.
Majd elérkeztünk számomra az egyetlen negatív ponthoz: a hősnőnk:D Nagyon-nagy a valószínűsége, hogy csak rosszkor kapott el a sorozat, de rég irritált nő ennyire:) Ő az a karakter kategória, aki „Cukorfalat rosszcsont, aki folyamat problémákat okoz, de mivel annyira aranyos és szépen mosolyog mindig megúszik mindent és senki sem haragszik rá”. Kivéve én:D Az elején azt mondtam ám legyen, hisz az aljáról kell indulnunk, ahhoz hogy fejlődjünk ugyebár… és itt jön a bibi… hogy akármennyire is irritáló volt az elején, ott mégis jobban viseltem a dolgait. Lehet elnézőbb is voltam, de a végén már tényleg nagyon fárasztott. Mindig mindennek úgy kellett lennie, ahogy ő akarta. Egyik pillanatban okos volt és átlátott a dolgokon, vakon bízott a férjében, másik pillanatban mint egy ötéves csitri, aki ha nem kapja meg a cukorkáját bevágja a hisztit és nem bízik a férjében…
Kinek? abszolút romantikus szösszenet, nincs nagy sztori. Van egy háttérszál, de igazából csak az elején és a végén fontos. Igazából még csak azt sem tudom mondani, hogy volt benne igazán nagy dráma, úgyhogy szerintem gyengébb idegzetűek is simán nézhetik, nem egy zsepit igénylő sorozat :) azok akik szeretik a szeleburdi hősnőket és jobbnál jobb pasikat, azoknak ideális:D

Bea_Csakegyolvasólány 

Minden hibájával együtt szeretem ezt a sorozatot. Olykor humoros, romantikus, de drámával is meg van fűszerezve, na meg félreértésekkel, amiknek az áldozatai leginkább Chu Xiu Ming és Shen Jin. Őket már az első epizódok óta nagyon megszerettem, ahogy Rou Rou-t is, aki nem más, mint Shen Jin szolgálólánya. Vidám, néha kicsi butácska lány, de a szíve a helyén van. Mindig ott van Shen Jin mellett, és a Kisasszony – ahogy Rou Rou hívja őt – bármikor számíthat rá.
És, ha már Rou Rou-t megemlítettem, akkor kicsi beszélek a főhősökről is. Hiszen van mit róluk. Chu Xiu Ming, aki egy rossz hírű, démon tábornoknak titulál mindenki, valójában egész kedves és törődő karakter. Nekem már az első megmozdulásával szimpatikus volt és ez az epizódok során nem is változott, sőt inkább erősödött. Ugyanakkor voltak rossz lépései is, amit leginkább azért tett, hogy megvédje tábornok helyettesét, valamint feleségét, Shen Jint.
Shen Jin…hm, na jó, ő mindig megtudott nevetetni. Nem volt egy elkényeztetett lány, meg tudott állni a saját lábán. Mérhetetlen szeretettel viselte gondját az édesanyjának, és amikor választás előtt állt, csak azt nézte, mi lenne jó neki. Ugyan így volt Chu Xiu Ming mellett is, bár a sok nézeteltérés picit bekavart a kapcsolatukba. Viszont mindig hűek voltak egymáshoz és nem hagyták, hogy a másik szenvedjen.
Rajtuk kívül még rengeteg embert szerettem. Ott volt Chu Xiu Yuan, Xiao Su, Bao Zi Tou, Qing Qiu, Shen Shu, Ruo Nan, a Rui Császári hitves, Shen Jin mamája és még sokan mások.
Maga a történet szerintem érdekes volt. Tele izgalommal, humorral és néha bosszantó félreértésekkel, de az ármánykodás sem maradt el. Főleg a császári udvarban, ahol az uralkodó előtt mindig Chu Xiu Ming-et akarták befeketíteni. Azonban a Tábornok mindig talpraesett volt. Nemcsak ezeket a problémákat kezelte, hanem egy másik ügyben is nyomozott. Hiszen ez családi dolog volt, amelyről már réges régen le kellett volna rántani a leplet, de sohasem sikerült. Shen Jin Chu Xiu Ming problémáit látta és megértette, bár tudta, hogy férje valami eltitkol előle, mégis ahol tudott segített neki.
Lényegében a szerelemről, az elfogadásra, az ármányok leleplezéséről, valamint az elfogadásról szólt a történet. Illetve arról, hogy Shen Jin-nek, hogyan kell szembenéznie a félelmével spoiler
Biztos vagyok benne, hogy még sokszor megfogom nézni. A kedvencem lett *-* ♡♡♡♡

Marcsi0603 

Az eleje nagyon jó volt, imádtam, miket le nem művelt a csaj, és a pasi is aranyos volt, aztán a végére kicsit elhúzták az egész sorozatot. tetszettek a kalandos nyomozások, illetve amikor Chu Xiuming már egy lépéssel mindenki előtt volt, de azért játszotta a szerepét.


Hasonló filmek címkék alapján