Isten áldjon, Esperanza! (2015–2016) 19

Hope of Mine · Esperanza mía
55' · argentin · romantikus, vígjáték, sorozat, teleregény
1 évad · 192 rész

Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a… [tovább]

Képek 10

Szereposztás

Lali EspósitoJulia Albarracín
Mariano MartínezTomás Ortiz
Gabriela ToscanoClara Correa
Ana María PicchioConcepción
Federico D'ElíaJorge Correa
Tomás FonziMáximo Ortiz
Natalie PérezEva Monti de Ortiz
Ángela TorresLola Fione

Kedvencelte 7

Várólistára tette 17


Kiemelt értékelések

barbikaunatkozik 

Nagyon jó a maga nemében, viszont az utolsó pár résszel volt a legnagyobb problémám. És az a befejezőrész… Miért kell mostanában így végzőnie mindegyi telenovellának? Mindig ugyan az a képsor, amiből már kezd elegem lenni.
De mint fentebb említettem, egy pazar sorozatról van szó a hibái (és a tini szereplők nagy hibák benne) ellenére is. Sok jó zenével, vicces mellékszereplőkkel és furcsa csavarokkal. Volt aminél a bevállt sémával szakítva, pont nem az történt, amire számítani lehetett (Tomas és a misszió, de erről nem akarok bővebben). Minden teleregény kedvelőnek meleg szívvel ajánlom.
Bővebben: http://barbiolvas.blogspot.hu/2016/02/szinkron-es-telen…

lugeos

Legtöbben, valljuk be, argentín sorozatokon nőttünk fel. Kezdve a Csacska angyallal, vagy a Te vagy az életemmel. Egy a séma, a szereplők és a helyszínek gyakran itt is ott is feltűnnek, elég kiszámíthatóak, mégis odáig vagyunk értük. Húszmillió részből állnak, és minden sorozatban ugyan úgy hívják a szereplőket. Mégis odáig vagyunk értük. Hát nem vicces? Szeretjük a nyálas, szenvedős szerelmeket. Nevetünk rajtuk, néha magunkra ismerünk, és ez csal újra és újra a tv elé.
Az Isten áldjon, Esperanza aktuális. 2015–2016-os telenovella. Tele vicces, szerethető karakterrel. Nem lehet nem szeretni. Ahogy halad előre a történet, tudjuk mi fog történni, mégis jó velük izgulni a vég kifejlettig. Különlegessége, hogy az apáca életet mutatja be. A hétköznapokat, és azt, hogy ők is emberek. És ennek a bemutatását teljesen tisztességesen mutatják be. Azt, hogy az Istennek szentelt élet a legfontosabb, és amit Istenért teszünk, az jó.
Nekem nagyon tetszik a sorozat, csak ajánlani tudom.

Kicsicsillag95 

Kisebb koromban imádtam ezeket a telenovellákat. Vadangyal, Csacska angyal, Te vagy az életem stb mind mind néztem. Idővel kinőttem belőlük és átpártoltam más típusú sorozatokra. Nem is hittem, hogy még visszatérek. Eddig. Unalmamban kezdtem ezt el, mert a sztorija megfogott, és nem is volt megállás. Persze klisés, tele az ilyenkor szokásos elemekkel, mégis valami megtudott fogni benne. Nagyon tetszett, humoros, jó zenékkel, szerethető karakterekkel és történettel. A vége persze már túlzásba is átment, de nem csodálkoztam rajta. Bátran ajánlom mindenkinek aki szereti a műfajt vagy csak egy kis nosztalgiára vágyik.


Népszerű idézetek

Sunshine 

Jorge: Pedro sokat mesélt rólad.
Esperanza/Julia: Jót vagy rosszat?
Jorge: Miért mondana rosszat egy novíciáról?
Esperanza/Julia: Kérdezze meg Genovevát mit gondol rólam.

Sunshine 

Tomás: Senki sem mondhatja meg ki vagy, és mennyit érsz.

Sunshine 

Esperanza/Julia: Maga pap!
Tomás: Ez hogy jön ide, Esperanza?
Esperanza/Julia: Kevésbé ideges egy normál embernél. Ah, mármint kevésbé ideges, mint egy normális ember. Ön is normális ember, csak…
Tomás: Rendben, köszönöm.
Esperanza/Julia: Vagyis nem egészen… Ah, amit mondani akartam az az, hogy kevesebbet idegeskedik, mint az utca embere. Nem tudom, hogy érti-e.

Sunshine 

Concepción [suttog]: Te nem vagy valódi novícia…
Esperanza/Julia: Persze, hogy nem vagyok. Ezt én is tudom.
Concepción: Viszont ő egy igazi pap. Tényleg. Ez a fajta szerelem… itt nem lehetséges.

Sunshine 

Clara: Ha valakinek rémálmai vannak, másnapra nehéz legyőzni őket.

Sunshine 

Tomás: Két dolog van benne [Esperanzában]. A tehetség és egy angyal.

Sunshine 

Tomás: Eva nem gonosz ember, csak egy kicsit különös.

Sunshine 

Esperanza/Julia: Nem ment el Diana születésnapjára?
Tomás: Nem, mert volt egy halaszthatatlan skype-konferenciám.
Esperanza/Julia: És mi történt?
Tomás: Elhalasztották.

1 hozzászólás
Sunshine 

Tomás: Ahhoz legyen merszed, hogy megtaláld a helyed a világban.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján