Isten áldjon, Esperanza! (2015–2016) 18

Hope of Mine · Esperanza mía
55' · argentin · romantikus, vígjáték, sorozat, teleregény
1 évad · 192 rész

Julia, a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a… [tovább]

Képek 10

Szereposztás

Lali EspósitoJulia Albarracín
Mariano MartínezTomás Ortiz
Gabriela ToscanoClara Correa
Ana María PicchioConcepción
Federico D'ElíaJorge Correa
Tomás FonziMáximo Ortiz
Natalie PérezEva Monti de Ortiz
Ángela TorresLola Fione
Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 13


Kiemelt értékelések

barbikaunatkozik 

Nagyon jó a maga nemében, viszont az utolsó pár résszel volt a legnagyobb problémám. És az a befejezőrész… Miért kell mostanában így végzőnie mindegyi telenovellának? Mindig ugyan az a képsor, amiből már kezd elegem lenni.
De mint fentebb említettem, egy pazar sorozatról van szó a hibái (és a tini szereplők nagy hibák benne) ellenére is. Sok jó zenével, vicces mellékszereplőkkel és furcsa csavarokkal. Volt aminél a bevállt sémával szakítva, pont nem az történt, amire számítani lehetett (Tomas és a misszió, de erről nem akarok bővebben). Minden teleregény kedvelőnek meleg szívvel ajánlom.
Bővebben: http://barbiolvas.blogspot.hu/2016/02/szinkron-es-telen…

lugeos

Legtöbben, valljuk be, argentín sorozatokon nőttünk fel. Kezdve a Csacska angyallal, vagy a Te vagy az életemmel. Egy a séma, a szereplők és a helyszínek gyakran itt is ott is feltűnnek, elég kiszámíthatóak, mégis odáig vagyunk értük. Húszmillió részből állnak, és minden sorozatban ugyan úgy hívják a szereplőket. Mégis odáig vagyunk értük. Hát nem vicces? Szeretjük a nyálas, szenvedős szerelmeket. Nevetünk rajtuk, néha magunkra ismerünk, és ez csal újra és újra a tv elé.
Az Isten áldjon, Esperanza aktuális. 2015–2016-os telenovella. Tele vicces, szerethető karakterrel. Nem lehet nem szeretni. Ahogy halad előre a történet, tudjuk mi fog történni, mégis jó velük izgulni a vég kifejlettig. Különlegessége, hogy az apáca életet mutatja be. A hétköznapokat, és azt, hogy ők is emberek. És ennek a bemutatását teljesen tisztességesen mutatják be. Azt, hogy az Istennek szentelt élet a legfontosabb, és amit Istenért teszünk, az jó.
Nekem nagyon tetszik a sorozat, csak ajánlani tudom.

Kicsicsillag95 

Kisebb koromban imádtam ezeket a telenovellákat. Vadangyal, Csacska angyal, Te vagy az életem stb mind mind néztem. Idővel kinőttem belőlük és átpártoltam más típusú sorozatokra. Nem is hittem, hogy még visszatérek. Eddig. Unalmamban kezdtem ezt el, mert a sztorija megfogott, és nem is volt megállás. Persze klisés, tele az ilyenkor szokásos elemekkel, mégis valami megtudott fogni benne. Nagyon tetszett, humoros, jó zenékkel, szerethető karakterekkel és történettel. A vége persze már túlzásba is átment, de nem csodálkoztam rajta. Bátran ajánlom mindenkinek aki szereti a műfajt vagy csak egy kis nosztalgiára vágyik.


Népszerű idézetek

Sunshine 

Jorge: Pedro sokat mesélt rólad.
Esperanza/Julia: Jót vagy rosszat?
Jorge: Miért mondana rosszat egy novíciáról?
Esperanza/Julia: Kérdezze meg Genovevát mit gondol rólam.

Sunshine 

Tomás: Senki sem mondhatja meg ki vagy, és mennyit érsz.

Sunshine 

Esperanza/Julia: Maga pap!
Tomás: Ez hogy jön ide, Esperanza?
Esperanza/Julia: Kevésbé ideges egy normál embernél. Ah, mármint kevésbé ideges, mint egy normális ember. Ön is normális ember, csak…
Tomás: Rendben, köszönöm.
Esperanza/Julia: Vagyis nem egészen… Ah, amit mondani akartam az az, hogy kevesebbet idegeskedik, mint az utca embere. Nem tudom, hogy érti-e.

Sunshine 

Concepción [suttog]: Te nem vagy valódi novícia…
Esperanza/Julia: Persze, hogy nem vagyok. Ezt én is tudom.
Concepción: Viszont ő egy igazi pap. Tényleg. Ez a fajta szerelem… itt nem lehetséges.

Sunshine 

Clara: Ha valakinek rémálmai vannak, másnapra nehéz legyőzni őket.

Sunshine 

Tomás: Két dolog van benne [Esperanzában]. A tehetség és egy angyal.

Sunshine 

Tomás: Eva nem gonosz ember, csak egy kicsit különös.

Sunshine 

Esperanza/Julia: Nem ment el Diana születésnapjára?
Tomás: Nem, mert volt egy halaszthatatlan skype-konferenciám.
Esperanza/Julia: És mi történt?
Tomás: Elhalasztották.

1 hozzászólás
Sunshine 

Tomás: Ahhoz legyen merszed, hogy megtaláld a helyed a világban.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján