Isshuukan Friends. (2017) 13

One Week Friends · 一週間フレンズ。
120' · japán · dráma, romantikus, ifjúsági 12

Fujimiya Kaori mindig magányos, mert minden boldog emléke, mint a barátaival töltött idő, minden hétfő reggelre törlődik. Hase Yuki azonban ennek ellenére minden héten megpróbál közel kerülni a lányhoz azt kívánva, hogy Kaori egy nap a „barátjának” hívja.

Szereposztás

Yamazaki KentoHase Yuuki
Kawaguchi HarunaFujimiya Kaori
Matsuo TakashiKiryuu Shougo
Furuhata SeikaKondo Mayu
Uesugi ShuheiKujo Hajime
Ito SairiFumi
Komoto MasahiroFujimiya Takayuki
Iwase RyoDr. Kanzaki
Totsugi ShigeyukiInoue Jun
Kokusho SayuriFujimiya Shiho

Kedvencelte 2

Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

Dreamborder

Hát ez nagyon aranyos volt! :)
Furi volt Yamakent egy ilyen szerepben látni a todome után. Remélem ezentúl is találkozhatok majd vele, szerintem nagyon jó színész.
Hase karaktere azonnal levett a lábamról, annak ellenére, hogy egy kicsit túl gyerekesnek hatott. Nagyon bírom, mikor egy szereplő a végsőkig kitartó, és szerencsére ennek meg is lesz az eredménye. A történet semmi extra, mégis az ember csak azt veszi észre, hogy végigmosolyogja az egészet. Persze azért a szívem is megszakadt egy-két jelenetnél. :)

Gwener 

Izgalmas volt, a köröm lerágtam. Biztos sok embernek kiszámítható a történet vége, de engem az ilyen filmek olyan nagyon elsodornak magukkal, hogy nem is gondolkozom előre.
Yuuki annyira gyerekes, hogy az már néha sok. De ne higgyen neki senki, ez csak a felszín – ő az egyetlen, aki tényleg segíteni akar/tud Kaorinak, És Yamazaki Kento most is bebizonyította, hogy nem egy rossz színész, volt egy-pár nagyon szép jelenete.

silentscream 

Érdekes volt Yamakent kissé más megközelítésben látni. Nem láttam még ilyen kis esetlen szerepben. Másrészt szívet melengető film volt. Szimpatikus volt, hogy Hase kitartott a végsőkig az elhatározása mellett. Inkább a barátságra épít a film a szerelem helyett, de jó volt így.

krlany 

Már az animét is nagyon szerettem, úgyhogy nagyon vártam ezt a filmet… és ez is nagyon bejön.
Nyilván a film műfaji „rövidsége” miatt (bár így is két óra), kevésbé vannak előtérben a mellékszereplők, mint az animéban. Ezt egy kicsit sajnálom, mert Kiryuu-ra nagyon kíváncsi lettem volna úgy igazából… Jó lenne belőle egy sorozat is!
Szép és aranyos történet, mindig is az volt, amolyan szívmelengetős… és egy kicsit visszaadja az ember világba vetett hitét is, ami meg nem hátrány.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján