Útmutató a meditációhoz (Headspace) (2021–2021) 31

Headspace: Guide to Meditation
21' · amerikai · animációs, sorozat, dokumentumfilm 0
1 évad · 8 rész

Lélegezz mélyeket. Kapcsolj ki. Találd meg újra önmagad, másokat és a lelki békédet. Ideje, hogy megtanulj meditálni.

angol
magyar

Szereposztás

Andy Puddicombenarrátor

Kedvencelte 9

Várólistára tette 103


Kiemelt értékelések

Raizo 

Húú, bakker! Ez nagyon jó volt! Köszönöm szépen az ajánlást @lszlvi! :)) 3 nap alatt néztem végig, és már a harmadik napon éreztem a gyakorlatok jótékony hatását, nem agyalok annyit, és valahogy nyugisabb minden. Persze azért van még mit gyakorolni és elengedni. Jó szívvel ajánlom Mindenkinek! :)

martina1

Köszönöm a snittnek hogy megmutatta nekem ezt a sorozatot, mert amúgy magamtól soha nem mélyedtem volna bele a meditációba, hiába érdekelt a dolog. Nyolc napon át csináltam meg a nyolc gyakorlatot és bár elsőre csak kettőnél éreztem a hatást, tökre vártam minden nap azt a 10 percet amikor megnyugodhatok. Az animációk nagyon királyak voltak, a háttértörténetek meg érdekesek. Később még biztos vissza fogok térni és gyakorolni, mert volt olyan ami nem sikerült, viszont szükségem lenne rá az életben. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, kis chilles.

Patyolatpitypang

imádom. Annyira könyednek és magabiztosnak, teljes, értékes embernek érzem magam a gyakorlatok után, hogy alig várom azt a pár mondatot, ami a következő rész kezdetét jelzi:"Üdv, Andy vagyok és ez itt a Headspace. Útmutató a meditációhoz." Ilyenkor abszolút ellazulok, feltölődöm. A narrátor hangja olyan nyugtató, hogy érzem, biztonságban vagyok és a nap folyamán ennél jobb nem is történhetne velem. Azt hiszem ezt nem egyszer fogom megnézni. Köszönöm a snittnek, hogy vele megismerhettem ezt a remekművet. Ezer hála!

Kitäna

Így a covid idejére nagyon jól jött számomra a sorozat, az elmúlt két évben a home-office nyújtotta szorongásokat és munkai nehézségek mellé nagy segítség volt.

zeana 

Bár nem tekintem valóban jó meditációs anyagnak, fontos mérföldkő, hiszen Magyarországon a meditációt még mindig sokan valami megfoghatatlan és felesleges, nevetséges úri hóbortnak tartják, ami az átlagembernek nem való. Pedig a meditálás nem csak a tibeti jógik kiváltsága. Hiánypótló darab.


Népszerű idézetek

eszternemeszti

Az időnk jelentős részét töltjük azzal, hogy legszívesebben máshol és mással lennénk, mást csinálnánk, ahelyett, hogy a jelen pillanatra figyelnénk.

1. évad 3. rész – Az élet szeretete

Hasonló filmek címkék alapján