Great Men Academy (2019–2019) 8

สุภาพบุรุษสุดที่เลิฟ
60' · thaiföldi · dráma, romantikus, sorozat
1 évad · 8 rész

Love rég óta rajong a Great Men Academy két éve veretlen bajnokáért. Vier minden nő álma: népszerű, jóképű, kedves, okos. Sajnálatos módon Love számára megközelíthetetlen. Egy nap Love az erdőben sétálva talál egy sérült Unikornist és segít rajta, az pedig cserébe teljesíti egy kívánságát.… [tovább]

Szereposztás

James Teeradon SupapunpinyoLove (Férfiként)
New Chanyapuk NumprasopLove (Nőként)
Ice Paris IntarakomalyasutVier
Captain Chonlathorn KongyingyongSean
JJ Kritsanapoom PibulsonggramTangmo
Third Lapat NgamchawengNuclear
Porsche Sivakorn AdulsuttikulGood
Jackie Jackrin KungwankiatichaiMenn
Great Men Academy (2019–2019)

Gyártó
LINE TV

Kedvencelte 1

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

Shad 

Képtelen vagyok kevesebbet adni, mint 10:) Egyetlen gigászi hibapont : a tengernyi „bújtatott” reklám, ami olyan szinten vágott orrba részről-részre…mégis meg tudom bocsátani nekik, miért? mert cserébe egy igazán minőségi látványvilágot kaptunk. Egy elit iskola diákjaihoz mértén olyan ruhákat kaptak, olyan környezetben voltak, kameramozgás, képi világ úgy összességében minden. Tetszett az iskola, a „leckék”,a tanárok stílusa:D igazi életre nevelő iskola. A feladatok, amiket meg kellett oldaniuk és maga a nagy próba is a végén. Amiért hatalmas jó pont , nem rontották el a végét egy rossz döntéssel! Egy pillanatra megijedtem, de ügyesen megugrották ♥♥
Először kicsit tartottam a sorozattól, mivel a HIStory sorozat My Hero része is hasonló témát dolgozott fel és ott kifejezetten irritált a „női én” aki folyamat dumált. Viszont nagyon pozitívan csalódtam. Ennek több oka is volt, hogy Love női alakja elég sokáig jelen volt a sorozatban, ráadásul tündérien helyes volt a csaj. Ezen kívül nem hallottam minden gondolatát. James remekül játszotta a Love férfi alakját:) nem lógott ki a fiúk közül, de mégis az arcmimikája és kedvessége pont elég nőies volt:) Amikor táncolt az zseniális volt ♥ Túl sokat igazából a többi fiúról nem tudnék írni, hogy ne spoilerezzek, de szerettem mindegyiket :) annyit azért hozzátennék Tangmo szerzett egy rajongót magának ♥♥ Egyedi srácok voltak, kidolgozott karakterek.
Kinek? aranyos, kedves, humoros, tanulságos, iskolás, romantikus, életre nevelő és tonnányi bújtatott reklám, de ki a fenét is érdekel? engem ugyan nem:P Még a nyelv sem zavart, ami egy thai sorozatnál nagyon ritka :P

Dreamborder 

Ez egy nagyon jól sikerült sorozat lett. Megvártam a fordítást, így sajnos kicsit megakadt nálam a lendület, úgyhogy mindenképp újra fogom majd nézni. Egyetlen dolog volt, ami annyira nem tetszett (persze a reklámokon kívül), hogy a végén spoiler Nagyon féltem, hogy elszúrják a befejezést, de nem!! Sok-sok piros pont érte! :)
Sok minden miatt megérdemli a 10 csillagot.
Köztük a karakterfejlődések miatt is. Jó volt nézni, ahogy a fiúk (és Love :P) túllépnek önmagukon. Azt hiszem Vier az, aki a leginkább megugorja önmagát, spoiler
Kedvenc karakterem sok volt, szinte az elejétől fogva imádtam Tangmo-t, de még én is meglepődtem, hogy Good mennyire közel került a szívemhez. :) Igazi gondoskodó és megbízható bátyó volt. :)
Amit kiemelnék, az James játéka volt. Hihetetlen, mennyire jól alakította Love karakterét! :O Egy pillanatra sem felejtettem el, hogy ő „igazából” lány, mégis tudott eléggé pasis maradni, hogy ne lógjon ki a sorból. Nagyon elkapta a szerepet! Meg fogom nézni más sorozatban is, mert egyelőre nekem ő lány maradt. :'D Szóval díjat neki!
Ragozhatnám még, miért is érdemes rászánni az időt erre a sorozatra, de a többiek már úgyis szuperül leírták, így csak azt mondanám, hogy tessék megnézni. :)
Ps. mostanában szuper jó gender bender sorikra bukkanok. *-* Koreai, thai, tajvani… ezek az ázsiaiak tudnak valamit. :))

8 hozzászólás
kkata76 

Tényleg csak 10 csillagot lehet rá adni. Annyira jó volt, kérek még ilyet!
Első újranézés (mert tutira lesz még a jövőben): változatlanul 10 csillag. Egy dolog a csodás mese az unikornissal (a csodát itt most szó szerint értem), de tele van nagyon emberi szereplőkkel, akik nagyokat hibáznak, de képesek tanulni belőle. És mindenki annyira jól játszik! Kivétel nélkül!

1 hozzászólás
Katyesz 

Bugyuta? Aranyos? Mi a fene? Kb. ennyi jut róla az eszembe. Kár, hogy nem Vier a nyertes, de nem lehet mindig nyerni. Nekem Love lányként jobban bejött, de le a kalappal a ffi változatán, nagyon jól játszotta a lányt fiú szerepben a táncon behaltam.
Az egyszarvút még mindig nem tudom hova tenni.

Baly 

Ez is nagyon tetszett :D
A vége is nagyon jó lett, én nem gondoltam rá, hogy kit fog választani, de logikus az alapján, ahogy elmondta a kívánságot.
spoiler

Kedvenc karakter nálam Rose és Tangmo :)
Örültem, hogy Rose nem az az enyémapasipicsa.
Tangmo meg ott szerettette meg magát velem, amikor okos dolgokat tanított Love-nak. Pedig nem bírtam elsőnek.
Sean fordulat B) Imááádtam! Na meg Captain! :"D
Egyébként James kajak elismerést érdemel, mert baromi jól játszott!!!

Ja és mellékesen megjegyezném, hogy ennyi kínos jelenetet még az életemben nem láttam, mint ennek az első részeiben xDDD Már én éreztem kínosan magam, meg kellett állítanom a részt XD

Egyébként 10-et is adhatnék, de ha más sorozatokhoz hasonlítom, most ez nekem egy 9-es.

Marinette

Ha nem lettek volna a jó értékelések, az első rész után tuti abbahagyom. A 2. rész sem győzött meg, csak a 3.-tól kezdett érdekelni. Ami nagyon, nagyon tetszett, hogy sosem úgy alakult, ahogy gondoltam. Mindenféle elméleteket gyártottam, de mindig történt valami, amire nem számítottam. A sztori szerintem kifejezetten izgalmas volt. A színészek is jók voltak. Kivéve Love. A fiú Love-tól én teljesen ki voltam. Folyamatosan a My Engineer-ből Duen-re emlékeztetett. Bár nem volt annyira gáz, mint Duen, de a gesztusai, meg eleve úgy külsőre, nekem ő nagyon, nagyon nem. Vier sem lett a kedvencem, az ő viselkedésén sokszor nem tudtam kiigazodni. Tangmot jobban szerettem. Sean karaktere is okozott meglepetéseket. Maga a srác meg egyszerűen szívdöglesztő.


Hasonló filmek címkék alapján