Ghost hunt (2006–2007) 11

A sorozat főszereplői az említett Shibuya Kazuya, egy narcisztikus, főnökösködő figura, neki dolgozik a kissé heves Taniyama Mai, és a magánakvaló Koujo Lin. Hozzájuk csatlakozik a shinto papnő Matsuzaki Ayako, a szerzetes Takigawa Houshou, az ausztrál John Brown, és a médium Hara Masako.… [tovább]

Szereposztás

Nazuka KaoriTaniyama Mai (hang)
Tai YuukiShibuya Kazuya (hang)
Narita KenKoujo Lin (hang)
Okamoto NobuhikoJohn Brown (hang)
Kugimiya RieHara Masako (hang)
Suzuki MasamiMatsuzaki Ayako (hang)
Hamada KenjiTakigawa Houshou (hang)
Sonozaki MieYoshimi Youko (hang)
Ichiki MinakoYoshimi Hiroe (hang)
Miyamoto YumeMorishita Ayami (hang)

További szereplők

Kedvencelte 5

Várólistára tette 23


Kiemelt értékelések

TiaManta 

Eleinte kicsit úgy éreztem hogy sok mindenkit akarnak bele passzírozni ebbe. De aztán általános elemei lettek a történetnek. Ami nem más mint különböző történet ívekre bontott szellem sztori. Valljuk be elegett nem tudunk meg szereplőinkről, hogy kötődjünk hozzájuk. Mai se volt mindig nem túl tini lány, de ő sem volt túl zavaró.
Egy egész jól összerakott történet gyűjtemény lett belőle, jól kezelt horror elemekkel. Normális lezárást nem kapott. Olyan végtelenített közösen kalandozó kis csapat lettek.
Jó volt.
Elviselne még 25 részt.

6 hozzászólás
Draconus_Diablo

Az a legnagyobb problémám a szellemes történetekkel – legyen szó könyvről, filmről vagy animéről –, hogy nem hiszek a szellemekben, éppen emiatt nem is félek tőlük spoiler Az utolsó előtti ügyön azért eléggé izgultam; hát igen, abban végül is egy szörny volt az elkövető. A szellemekhez való viszonyulásom persze nem az anime hibája, ettől függetlenül voltak olyan esetek, amiket nagyon untam. Rögtön az elsőt, ahol elég könnyen ki lehetett találni, hogy miről van szó – bár a bizonyítási eljárás érdekes volt; de pl. a harmadik esetet is elnyújtották, meg a karácsonyosat is. Szóval akadt pár apróság, ami inkább idegesített benne, semmint szórakoztatott, a vicces epizód viszont tényleg vicces volt. Összességében nem volt rossz, sokat megtudtam a szellemekkel kapcsolatos dolgokról, hiedelmekről, bár megijedni továbbra sem fogok tőlük.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján