Várólistára tette 42


Kiemelt értékelések

Irasalgor

Egy rendkívül feelgood, földhözragadt, de közben az animációs megvalósításnak köszönhetően mégis szárnyaló képzeletvilággal megalkotott alkotást köszönhetünk az Entergalacticban, ami az elmúlt évek egyik leghitelesebb fiataloknak szóló alkotása, mely magáról a szerelemről szól, anélkül, hogy bele akarna szuszakolni oda nem illő történetszálakat és mondanivalót. Aki szereti Kid Cudit és a rapet, na meg nem riad vissza attól, hogy ha egy való életről szóló filmet lát az ember, azoknak bátran ajánlom az Entergalacticot, bár azt azért megemlíteném, hogy a mű bármennyire is atmoszférikus lehet a fiataloknak, azért megvalósításában inkább a fiatal felnőtt korosztálynak szól, mintsem a középiskolásoknak – habár náluk talán még nagyobbat ütne a mondanivaló.

Értékelés: 9/10

lakatoszoltan01 

Ez egy nagyon szuper mai felnőtteknek szóló rajzfilm a szerelemről. Két ember összekapcsolódása, egymásra találása a sztori nagyvonalakban. De nagyon életszagú, nagyon kedves, helyenként erotikus, időnként humoros, de mindenképpen érzelmes.

A film nagyon jól használja a rajzfilm adta lehetőségeket. A megjelenő gondolatok, mozgalmas és váltakozó hátterek, a beállítások mind látványossá és folyton mozgóvá, élettelivé teszik a jeleneteket.
Továbbá nagyon mai, nagyon friss akar lenni, a szexualitás, a káromkodás, a piálás és a füvezés mind alapeleme a sztorinak.

Én csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a szuper kis történetet, mert nagyon szép és szerethető. Bár csak két ember életéből ragad ki kb egy hónapot, mégis izgalmas és feszült, mert a végére drukkol az ember nekik. Másfél órás szórakozás.


Hasonló filmek címkék alapján