Csekély esély (2019) 49

Long Shot
120' · amerikai · vígjáték 16

A munkanélküli újságíró, Fred Flarsky alighanem jelenleg a világ egyik legpechesebb embere. Megpróbál néhány gyerekkori baklövést helyrehozni, miközben élete szerelmét szeretné végre meghódítani. Mindez azonban nem tűnik valami egyszerűnek.

angol
magyar

Szereposztás

Seth RogenFred Flarsky
Charlize TheronCharlotte Field
Gabrielle GrahamFranci
Aviva Mongillofiatal Charlotte
June Diane RaphaelMaggie Millikin
O'Shea Jackson Jr.Lance
Ravi PatelTom
Bob OdenkirkChambers elnök
Andy SerkisParker Wembley
Tristan D. LallaM ügynök

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 123


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez jó volt, vicces párbeszédek és jelenetek, szórakoztató, élvezhető, és nem kevés alpári humorral megtoldva. De nekem tetszett. :-D Seth Rogen és Charlize Theron mindent vitt, nagyon vicces páros voltak, jókat nevettem rajtuk néha. :-D A sztori is és a szereplők is eléggé jók voltak, és a zenék is. :-D

Nikkincs

Mese habbal és sok röhögéssel, de néha pont az ilyen limonádé esik legjobban az ember lányának.

barbarell_a 

A romantikus szál ellenére sokkal jobb volt, mint vártam, jó poénokkal (amiket nem lőttek le mind a trailerben), és vicces karakterekkel. Hétvégi laza filmezéshez tökéletes választás.

hashtaghetimozi 

Vígjátékként elég gyenge, romantikus filmként viszont szerethető darab. A Seth Rogan – Charlize Theron páros viszi a prímet, bár Rogan néha annyira túltolja a kreténkedést és a malachumort, hogy az már kiborító. Csíptem, de lenne mit javítani rajta.

zyzmut

Ez csak olyan „kényszermozizás” volt (az ajándékjegyemet még a hónapban be kellett váltanom), de határozottan jobb volt, mint amire számítottam. :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján