Kedvencelte 10

Várólistára tette 106


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez jó volt, vicces párbeszédek és jelenetek, szórakoztató, élvezhető, és nem kevés alpári humorral megtoldva. De nekem tetszett. :-D Seth Rogen és Charlize Theron mindent vitt, nagyon vicces páros voltak, jókat nevettem rajtuk néha. :-D A sztori is és a szereplők is eléggé jók voltak, és a zenék is. :-D

ellamuci 

Jó volt de nem a legjobb. Jó alapötlet, és jelenetek, szórakoztató, élvezhető. De nem volt vicces párbeszédek és nem tetszett. Seth Rogen és Charlize Theron nagyon jó páros voltak.

L_Reggie 

Egész szórakoztató kis film volt. Seth Rogen miatt kissé féltem, mert az ő stílusa nem áll túl közel hozzám, de szerencsére nem vitték túlzásba. Nem volt túlnyomo a trágár poén, és ami volt, az még egész vicces is volt. Field és Flarsky kapcsolata szellemes volt, jó köztük a kémia, ettől lesz igazán vicces a kettejük párosa.

barbarell_a

A romantikus szál ellenére sokkal jobb volt, mint vártam, jó poénokkal (amiket nem lőttek le mind a trailerben), és vicces karakterekkel. Hétvégi laza filmezéshez tökéletes választás.

Dexter79

Féltem ettől a filmtől,mert nagyon alacsony az értékelése, de megnézés után nem értem, hogy miért. Szerintem jó volt. Nem hétköznapi, néha túlzó, néha közönséges, de nagyon szerethető. Tök jó kis páros volt Rogen és Theron, már amennyire ehhez a filmhez és sztorihoz kellett.
spoiler

Emese_Szalai 

Charlize Theron az egyik kedvenc színésznőm. De ez valami kritikán aluli volt!
Pocsék, úgy ahogy van! Egy-egy jól elkapott poén van benne, a többi poén erőltetett vagy éppen annyira alpári, hogy már fáj!
Soha többé!

happybeboop 

Hát ami az előzetes alapján várható volt, pont annyit hozott. Bár talán akkor még kicsit többet néztem volna ki belőle. Nem mondanám, hogy szakadtam a nevetéstől, kb egy olyan filmnek felel meg, amit elalvás előtt bekapcsolok, hogy aludjak egy jót rajta.

Sonnenschein 

Fordított love story a'la Seth Rogen.
Akár jó is lehetne; végre nem herceges/királyfis/gazdag család sarja/befolyásos férfi és a „nép egyszeri lánya” felállás, hanem valami más.
Mindazonáltal Seth Rogen művészete nem nekem szól.
A 3 csillagom Charlize Theroné. Érthetetlen számomra miért vállalta el ezt a szerepet.

otaksa

Jó az alapötlet, és vicces helyzetek is vannak benne, de az én ízlésemhez túl sok a káromkodás.


Hasonló filmek címkék alapján