Chao Neng Xing Xue Yuan (2016–2016) 5

Super Star Academy · 超星星学园
22' · kínai · akció, romantikus, fantasy, sorozat
1 évad · 30 rész

Egy párhuzamos világban a Super Star Academy a horoszkópja alapján rangsorolja az embereket. Cheng Zhi'er-t, akit egész életében kínoztak, hirtelen felvették erre az akadémiára. Saját természetfeletti hatalma lassan felébred, és ezzel az új, párhuzamos világ örökösei közé kerül.

Szereposztás

Sean XiaoFang Tian Ze
Uvin WangCheng Zhi Er
Bai ShuWan Shi Cun
Wu Jia ChengShen Hao
Peng Chu YueLi Ya Dang

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin 

Olyan mérges vagyok erre a sorozatra: annyi potenciál volt benne, hogy nagyon jó legyen: klassz alapkoncepció, aranyos karakterek, izgalmas konfliktuslehetőségek, és szó szerint semmit nem hoztak ki belőle. Kaptunk egy butácska rom-com-ot, ami a végére picit fel akart pörögni és bekeményíteni, de akkor már késő is volt, és nem is állt jól neki.
A történet a zodiákus tizenkét jegye körül forog: a világában a jegyek köré nagy családok épülnek, amelyek szülöttei hordoznak egy-egy képességet. A képességek maguk izgalmasak és eltaláltak: imádtam a Halak alakváltását (mindig azt mutatja, amit a másik látni akar), a Bak semlegesítő képességét (a Szaturnusz mindig visszafog), illetve a Skorpió tükrözését is (bosszút áll, azt adja vissza, amit te is adtál neki), sőt, többnyire a személyiségek is nagyon jól működtek. A főszereplő kínosan precíz, rendmániás, szkeptikus, tipikus Szűz, Wan Shi Cun kezdetben ugyan nagyon békés (egy Rák nevelte), de amint hatalom kerül a kezébe, jóval arrogánsabb lesz, és sokszor kifejezetten agresszív (klasszikus Oroszlán), Bei Bei féltékenysége és bosszúállása, amihez viszont társul egy erős hűség, mind baráthoz, mind partnerhez, szintén nagyon Skorpiós.
De maga a világ annyira kihasználatlan. Van egy politikai ügyünk az oroszlánok családjával, egy misztikus vonal a kígyótartó csillagképpel, és a klasszikus, roxfortos egyetemi szál. A háromból egyik sincs jól kivitelezve. Sose látjuk, mit tanulnak a karakterek, mi zajlik valójában az iskolában. A kígyótartó követői komolyanvehetetlenek és parodisztikusak, egyáltalán nem látni őket erős ellenfélként. A politikai ügy még a legerősebb, de az is leül onnantól, hogy Wan Shi Cun magához ragadja a hatalmat, pedig onnantól kéne igazán izgalmasnak lennie. A CGI meg szörnyű, de legalább kevés van belőle.
Ha csak egy kicsit komolyabbra vesszük a figurát, mondjuk átemelünk az Alekszandra és a teremtés növendékeire jellemző sötétebb, misztikusabb hangulatból, már nagyot szólhatott volna ez az egész… pláne, mert még a színészgárda is ügyes volt, Xiao Zhan itt is remekül játszott. Így viszont csak elvesztegetett lehetőség lett, és elszomorít, hogy a lezáratlan végkifejlet után sem érdekel túlzottan az esetleges második évad.

1 hozzászólás
Subika 

Őszintén megmondva én most csalódott vagyok nagyon . Mivel ennyit számít egy név és egy jó sorozat vele ugyanis csakis Sean Xiao miatt kezdtem el nézni úgy tűnik elhamarkodottan Sajnálom hogy ezt választottam mert annyi jó sorozat van még .
A felétől kezdett kicsit mozgalmasabbá válni de mivel próbálták tele tenni poénokkal ami néha ütőt elvesztette a lényegét . A verekedések is inkább nevetségesek voltak .Tartalmilag lehetett volna ez akár jó is .
A színészek próbálták oda tenni magukat és voltak benne jó kedves jelenetek .
És lettek újszínészek akikre kíváncsi lettem .
Sokszor nem véltem felfedezni Sean Xiao t mintha egy másik ember lett volna pedig The Untamed be IMÁDTAM a mosolygós arcát .Itt ezt az arcot hiába kerestem .

5 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján