Blue Gender (1999–2000) 19

B.L.U.E. Gender · ブルージェンダー
24' · japán · sci-fi, animációs, kaland, dráma, sorozat, horror, anime 18
1 évad · 26 rész

Yuji, egy 18 éves srác egy nap arra ébred, hogy iszonyú zaj van körülötte … fegyverek dördülnek és egy fura koporsó-szerű ládában fekszik. Amikor kimászik, iszonyatos látvány tárul elé: a Bluek (avagy bogarak) megszállták a Földet és senki sincs már biztonságban.
Marlene, egy katona és kis… [tovább]

japán · angol
angol
Japán · Magyar

Képek 3

Szereposztás

Kuwashima HoukoMarlene Angel (hang)
Nojima KenjiKaido Yuji (hang)
Matsumoto DaiKeith Bean (hang)
Nishimura ChinamiElena (hang)
Yasuda MiwaAlicia Whistle (hang)
Sato YukiTony Frost (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Skeletrino

Amikor elkezdtem nézni ezt az animét, azt mondta a nagyobbik fiam: „Mit nézel? Hú, ezt? Úgy emlékszem ez oltári rossz.” Hát jól van, gondoltam én, remélem nem, vagy pedig csak kibírom valahogy. Szóval. A probléma az lehetett, hogy amikor ő látta igen kicsinyke volt, ezért nem értette, nem is érthette. (2006 – 2007 körül adhatták az ANIMAX-en) Mert ez a sorozat félelmetesen erős és komoly mondanivalóval bír, melyet remekül tálaltak a készítők (legalábbis elém mindenképp). Természetesen a képi világa majd húsz éves, most nézve hagy némi kívánni valót maga után, de a karakterek és a történet olyan nagyon lehengerlő, hogy mondhatom: szinte egyáltalán nem zavart. Így aztán most új kedvencet avathattam (nem gondoltam volna, hogy fogok), amit bátran merek ajánlani, tegyetek egy próbát, remélem nektek is ennyire fog tetszeni.

2 hozzászólás
Kiskakukk 

Igazán klassz kis posztapokaliptikus, óriás bogaras sorozat. Az animáció néhol kicsit (nagyon) Tesco gazdaságos kategória, de még ez is megbocsájtható, mert egyébként a sztori jó és a hangulat is nagyon rendben van. Tetszett, hogy senkire nem voltak tekintettel, itt a gyerekeket is nyírbálták a dögök rendesen… Emlékszem, olvastam róla egy elemzést, hogy mennyi bújtatott szexuális tartalma van spoiler, hát nem nem tudom, a szájszervben lehet valami… :D


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján