Alchemy Of Souls: Light and Shadow (Alchemy of Souls 2.) (2022–2023) 66

Alchemy of Souls: Part 2 · 환혼: 파트2
70' · dél-koreai · akció, dráma, romantikus, fantasy, sorozat, történelmi 15
1 évad · 10 rész

Jang Uk visszatér a halálból, és három évvel később bontakozik ki újra a mágusok története. Jang Uk a lélekváltók vadászává válik, amikor egy fiatal nő, aki saját otthonában raboskodik, segítségét kéri, hogy visszaszerezze szabadságát.

koreai · angol
koreai
koreai

Képek 218

Szereposztás

Lee Jae WookJang Uk
Go Yoon JungNaksu / Cho Yeong / Jin Bu Yeon
Hwang Min HyunSeo Yul
Shin Seung HoGo Won
Yoo Joon SangPark Jin
Oh Na RaKim Do Ju
Jo Jae YoonJin Mu
Yoo In SooPark Dang Gu
ArinJin Cho Yeon
Do Sang WooSeo Yoon Oh

További szereplők

Alchemy Of Souls: Light and Shadow (2022–2023)
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

Gyártó
tvN

Streaming
Netflix

Kedvencelte 28

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

Shad 

Oké egyértelműen nem 10-s (sőt lehet ha nagyon kekec akarok lenni sztoriban még lehet 8-s is lenne…), mert volt benne pár logikai gigszer, nem is kevés és bizonyos fokig húzták mint a rétestésztát, de én akkor is imádtam minden percét. Sokkal jobban, mint az első évadét, úgyhogy nem érdekel csak rádobom a tízest. Akárki akármit mond, nekem Go Yoon Jung sokkal szimpatikusabb Naksu volt és ezerszer jobb volt a kémia közte és Lee Jae Wook között. El is gondolkoztam egy percre, hogy vajon mi lett volna, ha fordítva van? mi van, ha Go Yoon Jung kapja Mu Deok szerepét és Jung So Min kapja Bu Yeonét, nem vagyok benne biztos ugyanennyire tetszett volna:) Jó volt ez így, ahogy volt :)
PS: stipistop a herceg és a teknőse!:P

Dreamborder

Azt hiszem elég sokat elmond az, hogy két nap alatt ledaráltam.
Nehezen lehetne összehasonlítani az első évaddal, teljesen más a hangulata, így nem is tudnék választani, melyik tetszett jobban.
Iszonyat kiváncsi voltam, hogyan oldják meg a végét és azt kell hogy mondjam, kifejezetten tetszett. A korábbi részektől viszont mást vártam, nem gondoltam, hogy a hangsúlyt erre a vonalra helyezik.
Azért nagyok élveztem. Szuper kis sorozat lett.

2 hozzászólás
silentscream 

Én ezt az évadot is nagyon szerettem. :) Bár az 1. évad kicsivel jobban tetszett, ettől függetlenül elég jól felépítették a 2. évadot is. Eleinte kicsit furcsa volt a „színésznő lecserélése”, de egy idő után hozzá lehet szokni. Sőt a végére megszerettem Bu Yeont is. :) A koronaherceg most is sokszor mosolyt csalt az arcomra, hatalmas figura. :D A párosok is szerethetőek voltak egytől-egyig. Park Jin és Kim Do Ju párosa mindent vitt. :D A harci jeleneteket is sikerült jól kivitelezni. A befejező rész pedig tényleg ütős lett és megható.

Lali 

Még mindig nagyon jó, de sötétebb és misztikusabb lett a sorozat, ami nem annyira tett jót neki.
Ami életben tartotta, az a két főhős közötti kapcsolat alakulása, amit nagyon szépen, finoman ábrázoltak.
Ezt aztán a misztikum túlzott alkalmazása szinte lenullázta a végére.
Az utolsó rész nagy csalódás volt.
Embereket szerettem volna látni, érzéseket, katharzist.
Helyette már annyi fantasztikus, misztikus magyarázat és cselekmény jött, amit már se nem értettem, se nem esett jól. Kár érte.
Kevesebb mágiával és több emberábrázolással még jobb lett volna.
Így is messze az egyik legjobb sorozat lett, amit eddig láttam.
Szóval azért tessék csak bátran nekifogni! :-)

SkyDreamland 

Egyértelműen nem 10-es, de nem tudom elfogultság nélkül értékelni.
Imádtam és utáltam egyszerre, sírtam és nevettem. Vannak karakterek akiket nagyon sajnáltam, és van akit utáltam és vártam, hogy végre tegyenek ellene valamit mert nagyon felidegesített. Első évadtól kezdve elvarázsolt az egész történet, a képi világa, a karakterek, a színészi játék. Egyetlen negatívumnak azt tudom felhozni, hogy túl hosszúak voltak a részek. Azt éreztem, hogy hamar túl akarnak esni az egész sorozaton, de közben annyi eseményt akartak beleszorítani ebbe a kevéske 10 részbe, hogy a részek hossza már nézhetetlenül hosszú lett. Néha meg kellett állítanom a részeket (főleg az utolsó pár részt) mert annyira sok minden történt és még mindig nem volt vége a résznek, hogy kicsit meg kellett állnom hogy pihenjen az agyam a sok infót felfogni. Simán lehetett volna ez egy 20 részes sorozat mondjuk 45 perces részekkel.
Amúgy meg imádtam és a koronaherceg meg a teknős zseniális volt. Mondjuk koronaherceg talán a legjózanabb karakter 1 évad óta, már ott is imádtam a karakterét. Mondjuk ez egy olyan sorozat, ahol a főbb (jó) karaktereket egyszerűen imádod és nem tudnál kedvencet választani.
So Yi-t viszont sajnáltam, egész megkedveltem itt a karakterét.
Egyszer újra kell majd néznem a 2 évadot egymás után, mert nálam azért látszik, hogy eltelt idő a 2 évad közt és felejtettem fontosabb részleteket az első évadból, mire elkezdtem a másodikat.

ftamas 

Nem tudtam mennyire fog hiányozni az első évad Mu Deok-ja, mert az első évadban imádtam. De, ha lenne egy új évad, új főszereplővel, akkor nem csak a Mu Deokot alkotó Jung So Min, hanem Go Yoon Jung is ugyanannyira hiányozna. A második évad kerekké tette a történetet és végig jól szórakoztam rajta. Hatalmas kedvenc lett ez a két évad.


Népszerű idézetek

crissy 

Jin Bu Yeon: I can not believe I ran into the perfect potential husband!
Jang Uk: I can not believe I ran into the craziest potential bride when we only met once!
Jin Bu Yeon: So you see me as a potential bride?
Jang Uk: No!

1. évad 1. rész
Raccoonit91 

Jang Uk: You could gain great power if you side with Jin Mu. So why have you decided to go against him?
Go Won: He got rid of my turtle.

1. évad 9. rész
1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján