A vágyak szigete (2020) 15

Fantasy Island
amerikai · kaland, vígjáték, horror 16

Valahol a Csendes-óceán egy elhagyott részén egy különleges intézmény működik egy csodálatos szigeten. Az itt dolgozóknak csupán egy feladatuk van: hogy aki a szigetre jön, annak megvalósuljon élete legelérhetetlenebb, legcsodásabb, legmerészebb álma. Mindenki csupán egyetlen lehetőséget kap, de… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Michael PeñaMr. Roarke
Lucy HaleMelanie
Portia DoubledaySonja
Hirdetés

Várólistára tette 112


Kiemelt értékelések

kkata76 

Az alapötlet érdekes és Michael Peñát szeretjük. Szórakoztató film volt nagy meglepetések nélkül, sok klisével. A legelején azon gondolkoztam, hogy hirtelen nem jut eszembe olyan horrorfilm, ami nem pont ugyanígy kezdődik, és a vége is sablonosra sikerült, ráadásul a vége horrorklisét elég gyengén adták elő (meghalt, de mégsem és visszajön). Tetszett a (fekete) humora és kedvenc szereplőim is lettek: a felemás testvérpár jópofa volt.

Lipsza

Hát ez kegyetlen rossz volt, pedig annyira vártam….

hashtaghetimozi 

A vágyak szigete egy újabb PG-13, idézőjeles horror, ami rendkívül vérszegény, ijesztőnek a legkisebb mértékben sem nevezhető. Az izgalmas alapkoncepciót sikerült a végtelenségig szétbarmolni, Michael Pena még egész jó, egy-két másik szereplő szódával elmegy, de összességében a szereplőgárda is siralmas. Minden szinten megbukik, az ilyenekből pedig inkább nem kérünk.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján