Kedvencelte 14

Várólistára tette 91


Kiemelt értékelések

Mesemondo

Az idei év egyik legjobb sorozata, szerintem. Aki látta a Paris is Burning-et, annak ismerősek lesznek a ballroom jelentek, és maga a világ; a sorozat, fiktív formában, teljesen visszaadja a szubkultúra nyelvezetét, hangulatát, és társadalmi hátterét. Mindamelett szívhez szóló, és rettenetesen élvezhető is. Reprezentációból csillagos ötös a sorozat – rengeteg LMBTQ+, transz, és queer színész kapott munkát benne, közöttük is sok POC spoiler. Indya Moore, Mj Rodriguez, és Dominique Jackson mind nagyot alakítanak, szívesen látnám őket több más filmben és sorozatban is. A ruhák és a sminkek lenyűgözőek, a soundtrack ott van a szeren, és kapunk egy kis bepillantást egy olyan világba, ami nagyon kevéssé ismert, dehatalmas hatása volt és van az amerikai popkultúrára. Plusz érzékenyítésnek se utolsó. Szóval színes, ütős, fontos. Ajánlom mindenkinek.

Csészike

Szerettem minden egyes részét. Számomra megmutatja milyen az, ha az embernek magának kell megtalálnia a családját.
Az életutak bemutatása és az emberi reakciók a transzneműségre vagy akár a melegségre annyira jól fel voltak építve benne. Nem tagadom sokszor megkönnyeztem egy-egy részt.
Candyt és Elektrát az elején nem csíptem, de a második évadra Blanca mellett ők lettek a kedvenceim. :) Elektra humora nagyon tetszik, akkor is, ha egy sznob picsa sokszor.

piciszusz 

Első évadot néztem még csak meg, de már most imádom. Erősen érezni Ryan Murphy és Brad Falchuk hatását, pár színészt már láttunk az AHS-ban is. Egyszerűen az embereket rakták középpontba és szerintem ezért lett ennyire jó. Mindenkit megismerünk, és ritkán van ilyen, de nem tudnék választani a karakterek közül, kit szeretek a legjobban, mert mindnek megvan a saját bája és ez szerintem a szereplőgárdának is köszönhető.

A 2. évad a közelébe sem ér az elsőnek, de folytatni fogom ennek ellenére, mert nagyon szeretem a karaktereket.

A 3.at most fejeztem be 2021 okt. végén és szerintem az összes részt végig bőgtem, nekem ez most nagyon betalált.


Népszerű idézetek

Raesade 

God may have blessed you with Barbies, a backyard with a pony and a boyfriend named Jake and an unwanted pregnancy that your father paid to terminate so you could go to college and major in being a basic bitch. None of these things make you a woman.

2. évad 9. rész – Life's A Beach
remenant

We were just good ideas in each other's minds.

system456 

Angel: Szóval, ezt akartad? Csak feküdni és zenét hallgatni?
Stan: Beszélgethetünk?
Angel: Persze. Abban is jó vagyok.

1. évad 1. rész – Pilot

Hasonló filmek címkék alapján