A gördeszkás lány (2021) 14

Skater Girl
107' · indiai · dráma

Az indiai faluban élő tinilány rátalál élete sorsdöntő szenvedélyére, a gördeszkázásra, ám rögös út vár rá, ha álmait követve versenyzővé szeretne válni.

magyar

Szereposztás

Amy MagheraJessica
Shafin PatelAnkush
Jonathan ReadwinErick
Rachel Saanchita GuptaPrerna
Kamlesh GillDadi

Kedvencelte 2

Várólistára tette 24


Kiemelt értékelések

Békacica

Megnéztem, és azonnal a hatása alá kerültem. Nem vagyok egy sírós típus, de meg is könnyeztem. Biztos sokan fogják mondani, hogy mennyire hatásvadász, és mennyi mindent meg sem tudunk a végén. Mert ez így van. De itt ez az indiai lány, akinek a helyzetébe a világon sok más lány is bele tudja élni magát. Mert bántják mondjuk a fiús hobbija miatt, vagy megszólják az utcán, mert nincs még férjnél. Csak, mert a sorból kilóg.
Nem arról szól a film, hogy ő a legjobb, és nem is arról, hogy egyik pillanatról a másikra minden megváltozna. Csak a szabadság érzéséről, az irányítás megtapasztalásáról, lassú folyamatok elindulásáról.

Egyetlen egy offos elmarasztalásom megint van a Netflixszel szemben. Oké, hogy legyen sokféle szinkron, hogy jusson el minél több emberhez. DE! Filmellenes vétek volt az összes szinkron elkészítése, a magyaré biztosan. A film egy részében angolul, de nagyobb részében hindiül beszélnek. Ennek nyoma se a szinkronban, pedig néha jelentősége is lenne a nyelvnek. Ennyit erről.
Ha egy tanácsot adhatok: Ne legyetek olyan …-ok, mint én, az eredeti angolt nézzétek valamilyen felirattal!


Hasonló filmek címkék alapján