Trónok harca zóna

Koksa
Trónok harca

Pls help.. :)
Valahol olvastam egy félmondatban, hogy az Éjkirály egy Stark. Erről mikor esett szó és ki az? Valami rémlik, de nincs meg :D

2 hozzászólás
Angara
Trónok harca

Csak úgy merő kíváncsiságból… vannak itt még rajtam kívül olyanok, akik nem elvetemült Jon Snow rajongók? :D

18 hozzászólás
tantoa83
Trónok harca

SPOILER VESZÉLY

Game of Thrones: Is Tyrion a Secret Targaryen?

https://youtu.be/3lQxm8ZbwMw

Kapcsolódó filmek: Trónok harca (2011–)

Trónok harca (2011–)

Kapcsolódó művészek: Peter Dinklage

LukeSkywalker 
Trónok harca

A Trónok harca négyszeresen Emmy-díjra jelölt zeneszerzője, Ramin Djawadi Budapesten is maga fogja vezényelni azt a nagyzenekarból, kórusból és szólóénekesekből álló koncertet, amelyen előadják a sorozat eddigi hét évadának zenéjét. A koncert összesen 45 városban lesz látható-hallható Európában és Észak-Amerikában. Budapestre, a Sportarénába 2018. MÁJUS 18-án érkezik majd, közölték a szervezők.
A jegyek már kaphatók.

Ramin Djawadi korábbi munkái közül Grammy-díjra jelölték a Vasember filmzenéjét, de az ő nevéhez fűződik a Tűzgyűrű, a Titánok harca és a Warcraft zenéje is. Szintén Emmy-díjra jelölték a Westworld című sorozathoz írt zenéjét.

Kapcsolódó filmek: Trónok harca (2011–)

Trónok harca (2011–)

Kapcsolódó művészek: Ramin Djawadi

2 hozzászólás
LukeSkywalker 
Trónok harca

Lehet, hogy csak 2019-ben mutatják be a 8. évadot?

Úgy néz ki, a 8., befejező évadra akár 2019-ig is várhatnak a rajongók, ugyanis az utolsó évad forgatási munkálatai akár 2018. augusztusáig is elhúzódhatnak, ami előzetes becslések szerint 2019-es tavaszi évadpremiert vetít előre. Így több mint 16 hónap telhet el a 7. és a 8. évad között. Az HBO egyelőre se nem cáfolta, se nem tagadta a pletykákat.
Mindent egybevéve fene hosszúnak ígérkezik a tél… :(

(Forrás: http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news…)

Kapcsolódó filmek: Trónok harca (2011–)

Trónok harca (2011–)

20 hozzászólás
Hirdetés
macs 
Trónok harca

Sziasztok,
akik így a rövidített évad után még szívesen visszacsöppenénnek, beleásnák magukat a Trónok harca világába, jó hírt hozok. A Prae (https://www.facebook.com/Praefolyoirat/) irodalmi-kulttudos folyóirat legújabb, tematikus számában esszéivel erre kínál lehetőséget. Külföldön, angolszász helyeken már sok ilyen tanulmány látott napvilágot, de magyar még elég kevés ezért is különleges lapszám ez, remélhetőleg igazi rajongói geek-csemege (na meg, én is írtam bele)
És ilyen szép borítója van! Vegyétek, vigyétek!

Kapcsolódó filmek: Trónok harca (2011–)

Trónok harca (2011–)

3 hozzászólás
Valentine_Wiggin 
Trónok harca

Ettől a csapattól hoztam már zenét, egyszerűen óriási, milyen jó karakterközpontú számokat alkotnak a sorozatból. Nemrég került terítékre Arya (és előtte Jon), és szerintem elképesztően ütős lett ez a zene is:
https://www.youtube.com/watch…