Road To Kingdom zóna

Felhő
Road To Kingdom

Bár nagyon figyeltem, volt, ami nekem se tűnt fel. Gratulálunk a THE BOYZ-nak az első helyért!
https://www.youtube.com/watch…

Hirdetés
Felhő
Road To Kingdom

6. rész:
Elstartolt a 3. forduló, ami azt is jelenti, hogy jövő héten kiderül, ki lesz a második kieső csapat :(

Múlt héten már láttuk a VERIVERY x TOO kombót, ami egy élvezhető produkció volt, de a korábbiakkal ellentétben nem éreztem kényszert arra, hogy újra és újra rákeressek a felvételre youtube-on. A PENTAGON x ONF páros viszont nagyon jól működött, e között a két csapat között volt talán a legjobb a kémia, és a koncepciójuk is pl. tökéletesen beleillett az ONF eddigi előadásai által prezentált történetbe. A legfiatalabbak és a senior csapat mellett pedig ott volt az alapvetően shy párosítás, a THE BOYZ és a ONEUS. Mégis nekem az ő stage-ük tetszett legjobban. A maknae csapat energiája, ahogy szembenéztek a szenior csapatokkal, valamint a PENTAGON x ONF előadása után, amin érezhető volt az évek tapasztalata, mind nagyon jó volt. De ahogy harmadikként a ONEUS és a THE BOYZ egy olyan dallal és egy olyan mondanivalóval léptek fel, amibe nemcsak a jelenlevők, de szerintem a nézők közül is mindenki bele tudta élni magát… Ahogy végigvitték a mindennapos mozzanatait, érzéseit egy trainee-nek/idolnak, egészen a szövegírástól, a pre-debut-tól a színpadig… És ahogy belefoglalták mind a 7 résztvevő csapat fanchant-ját… Csak ez a két csapat állt a színpadon, de mégis egy pillanatra olyan érzés volt, mintha a Road to Kingdom nem egy verseny lenne, hanem valami, amiben ez a 7 csapat együtt, közösen vesz részt. A Road to Kingdom nem az út, ami az egyeduralomhoz vezet, hanem az az út, amit a csapatok együtt járnak be ahhoz, hogy elérjék az álmaikat. A Road to Kingdomnak nem egy domináló győztese lesz, mindenki győztessé válik, aki elindult ezen az úton.
A műsorban résztvevő 7 csapat mind végigcsinálta a saját trainee-időszakát, debütált, idollá vált, de az álmaikat mégsem érték el. Az epizódok során elejtett félmondatokból világos, hogy mindenki többre vágyik, hogy amikor nem jön a várva várt siker, hogyan érzik magukat. Bár a kpop világszerte egyre népszerűbb lesz, vannak csapatok, akiket a már befutott előadóktól nem vesznek észre. És nem csak ezt a 7 csapatot. Számtalan előadó van, akik mellett sokszor csak azért mennek el, mert még nem hallottak róla. Érthető, hiszen amit nem ismerünk, garantált sikert se hoz. Ez nem a fanok, nem az előadók hibája, senki hibája se tulajdonképpen. Nincs a világon annyi idő egyszerűen, ami alatt mindenki erőfeszítéseit fel lehetne mérni, megítélni, értékelni. Mindig lesznek olyanok, akiket mindenki ismer, és olyanok akiket csak a saját szűk fandomja. És olyanok is, akiket senki sem. Ezen nem lehet változtatni. Emiatt a Road to Kingdom üzenete számomra a THE BOYZ x ONEUS stage után megváltozott. Itt nem az ismertség a lényeg. Hanem az, hogy az ismeretlenség ellenére se adjuk fel. Ez határozza meg azt, valóban sikeres-e egy csapat. The show must go on. You must go on.
Bár ez a stage 3. helyen végzett, számomra ez volt az eddigi részek és az eddigi előadások csúcspontja. Erről szól ez az egész :). És igen, ez volt a harmadik alkalom, amikor a Road to Kingdom miatt elsírtam magam. De ennek kivételesen örültem :).

Természetesen a többi csapat is jó volt. A VERIVERY x TOO ügyes volt, a PENTAGON x ONF profi és kreatív. Az önálló stage-k is tetszettek. A TOO Hard Carry-je után azt éreztem, basszus, én együtt akarok lógni ezekkel a srácokkal. Ja, párszor hibáztak, de jó fejek, ötletesek, és ÁPRILIS 1-JÉN DEBÜTÁLTAK, please. Way to go. Az ONF előadása is meglepett. Az It's Raining alapvetően egy szexi szám. Volt eddig :). Ez után a rearrangement alig tudom felidézni az eredetit. Teljesen más lett a hangulata a dalnak, és azt is jó volt látni, hogy az ONF épp nem ijesztő, meg nem rángatják őket drótokon. A ONEUS pedig maga volt a romantika. *.* Igazából ők okozták a legnagyobb wow-pillanatot.

Plusz van még valami, amiről még mindenképp szeretnék írni: az energikus, mozgalmas és alapvetően koreográfia/csapatmunka-orientált stage-k után nem szabad elfelejteni, hogy egyénileg is milyen tehetséges mindenki. A vokalisták (Hyojin, Seoho, Sangyeon, New, Keonhee, Hui, Kino spoiler) ebben a részben domináltak. Valamint ott volt Q és Hwanwoong is, akik egyes egyedül, minden díszlet, háttértáncos és egyéb nélkül is képesek arra, hogy szólótáncosként kitöltsék a színpadot.

Alig hiszem el, hogy már csak két (?) rész van hátra. És azt is, hogy megint kiesik valaki. Nem lehetne, hogy ne? :D Nem tudom, már megint miért zokog mindenki a trailerben (mintha mindenki kiesne), de nem is vagyok biztos benne, hogy már most tudni akarom. Jó, hogy van ez az egy hét szünet. Kíváncsi lennék, bírtam-e volna, ha a 8 részt egy huzamban adják le. Valószínűleg nem :)

Végül ezt csak így itt hagyom, mert csak ':D :https://www.youtube.com/watch…

2 hozzászólás
Lucy 
Road To Kingdom

Igen kiestek azok, akikért legjobban szorítottam… és egy milyen produkcióért? Ez az 'ON' nem csak az eredetinek nem volt a közelében, de a két csapat korábbi produkcióihoz képest is elég gyengére sikerült,és így látni, hogy ők kiestek.. fáj… semmi baj. Life goes ON.
A másik két csapat párosításnak nagyon örülök két nagyon erős produkcióra számítok a jövő héten a kiesőkkel pedig szerintem hamarosan leülök weekly idolt nézni. MÁR MOST HIÁNYOZNAK!

spoiler

7 hozzászólás