Kapcsolódó zónák

KINGDOM: Legendary War

8 tag · 2 karc · Utolsó karc: 2021. május 28., 11:14 · Bővebben


Kedvencelte 5

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

Yuuko 

Annyira halogattam az értékelés megírását, hogy el is felejtettem mit terveztem írni. Ehhez hozzátartozik, hogy volt egy kis törésem, amikor annyira nem jártam fel ide, hogy totál elleptek a frissek… Szóval, jobban tetszett, mint a Road to Kingdom, ami valószínűleg annak tudható be, hogy itt nem lebegtették Damoklész kardját is csórik feje felett. De azért msnake evil editing hobbija itt is megjelent spoiler Amikor elkezdtem a sorozatot, még egyik bandát sem ismertem közelről. Itt szerettem bele az Ateez, a BTOB és az SF9 srácaiba. A Wonderland feldolgozása lett a legkedvencem fellépésem. Itt is úgy éreztem, hogy senki sem érdemelte meg az utolsó helyet, főleg nem, az aki kapta. Egy olyan előadás után… Mindenesetre nagyon tetszettek a bandák interakciói és az előadások is.

Dreamborder 

De sajnálom, hogy vége van! Borzasztóan szerettem a műsort, bármeddig el tudnám nézni. :)
Személy szerint én inkább k-rock párti vagyok, így csak nagyvonalakban ismertem a csapatokat. Nagyon jó volt “közelebbről” is megismerni a tagokat, kik is bújnak meg a nevek mögött. :)

Igazából nem is érdekelt a végén, hogy ki győz, egyszerűen mindenkinek örültem volna, maximálisan kitettek magukért a csapatok. Lenyűgöző, hogy mennyi energiát képesek mozgósítani, itt nem lehet olyan tagot találni, aki lazsálna. Maximálisan megvan a tisztelet a másik felé, hogy nem veszik félvállról a felkészülést és sokszor éjszakákba nyúlóan gyakorolnak.
Betekintést nyerhetünk abba is, milyen zsenik lapulnak egy-egy csapatban, akik nem “csak” énekelnek és táncolnak, hanem nagyon komolyan részt vesznek a zene- és dalszerzésben, megalkotnak komplett koreográfiákat, koncepciókat… daebak!!
Pl. fogalmam sem volt róla, hogy a StrayKids trimuvirátusa ilyen komoly számít tud felmutatni, mint saját szerzemény. o.O
Mindenkit jó volt nézni a saját kis stúdiójában, hogyan alakulnak a dalok, milyen random módon jön egy szuper ötlet, ahhh nagyon élveztem nézni! :))

A produkciókról nem szeretnék sokat írni, mert holnapig itt ülnék, de őszintén szólva a kedvenc előadásaim a BTOB-hez köthetők, pedig nyilván nem azok voltak a legeslegjobbak. Mégis. Olyan hihetetlen karizmájuk van, még így is, hogy nem teljes a csapat, hogy az valami hihetetlen.
Igazán szívet melengető volt látni a fiatalabbak rajongását és tiszteletét feléjük és az ő őszinte törődésüket a fiatalok irányába. Love, love, love!!

Rengeteget lehetett nevetni a részek alatt, néha megkérdőjeleződött, hogy csakugyan a BTOB tagok a legérettebbek-e. (Khm, nem.) :’D
Emellett sokszor meghatódtam, izgultam, szorítottam a csapatoknak, sajnáltam őket, ha valami nem úgy sikerült… élveztem nagyon! :))
Kár, hogy vége! :)

kkata76 

Nagyon szeretem minden percét: az előadásokat épp annyira, mint a behind-the-scenes felvételeket. Megnéztem mindenféle sajtókonferenciát, interjúkat, a csapatok egymással való interakciójáról készült videókat, nagyon tetszett mindenki. Természetesen azoknak szurkoltam, akiket ismertem és szerettem előtte, de az általam eddig nem ismert együttesek is remekül teljesítettek. Élveztem a zenét, nagyon jól szórakoztam, jókat nevettem (Melody vagyok, szóval nem lepődtem meg annyira a BtoB hülyeségein, és nagyon jó volt látni őket a fiatalokkal együtt. Nem mintha ők annyira öregek lennének…)
Gazdagabb lettem, és folyamatosan hallgatom a zenéket :)


Hasonló filmek címkék alapján