Kapcsolódó zónák

Road To Kingdom

8 tag · 15 karc · Utolsó karc: 2021. január 28., 21:28 · Bővebben


Kedvencelte 3

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

Lucy 

Amikor az egyik barátnőm mesélt a műsorról és mondta, hogy kik lesznek majd benne, úgy éreztem el kell kezdnem. A Queendomról is sokat áradozott, így ebből most nem akartam kimaradni. Annyi volt a csavar csak, hogy itt spoiler Mivel a Golden Child volt az egyetlen csapat, akiket úgy igazából ismertem ezért spoiler meghatározó csapata ők voltak számomra. Azt mondtam barátnőmnek, hogy ha ők lesznek spoiler biztos, hogy folytatom. Ez pontosan azon a héten történt amikor spoiler. Ők lettek. Folytattam.
spoiler
A 8 hét alatt a 7 csapattól fantasztikus előadásokat láthattunk, nem csak látvány világban de sokszor zenei téren is meghökkentő produkcióknak lehettünk fültanúi spoiler. Jó volt látni, hogy a csapatok, hogyan dolgoznak össze és fűzik szorosabbra ismeretségeiket a többi csapatokkal. spoiler
Habár az spoiler szurkoltam, végül spoiler nyert. Habár szerettem volna ha az általam kedvelt csapat győz, mégis megérdemelt győzelem az övék. spoiler Az egyetlen, ami kicsit fáj, hogy spoiler
Nagyon szerettem, jó volt, hogy volt kivel megosztani az itt szerzett élményeket (shout out to @Felhő ♥). Remélem az augusztusi folytatás is ilyen profi, izgalmas és szórakoztató lesz, legalább annyira szerethető csapatokkal mint a Pentagon, ONF, Golden Child, The Boyz spoiler, Oneus, Verivery és a TOO.♥♥♥

3 hozzászólás
Nana92

Nagyon sokáig gondolkoztam azon, hogyan is kellene szavakba öntenem azt, amit érzek. Valószínűleg nem fog sikerülni, de azért megpróbálkozok vele. Előre is leszögezem hosszú lesz és unalmas.
Az első kiesésig néztem a műsort, ami 4 rész és kb. 25-30 perc az 5. részből.
Igazából már az első részben világos lett számomra, hogy pont azt, ami a Queendom-ot annyira szerethetővé tette, itt teljesen megváltoztatták. Oh my girl Yooa az elején egy kis bejátszásban azt mondta, ez nem egy verseny, hanem egy fesztivál. Ott csak speciális esetben eshetett volna ki valaki, az tényleg egy jó hangulatú show volt, én sem éreztem versenynek. Örömmel ültem le minden részt megnézni, még úgy is hogy én legtöbbször nem csapatokat, hanem dalokat szeretek, így igazából nagyon különlegesnek kell lennie egy csapatnak, hogy én azt mondjam szeretem. (Fel is tudom sorolni a kedvenceket: Infinite, Dreamcatcher, Astro, FT Island, Queendom óta Oh my girl-t nagyon megszerettem és Kingdom óta Golden Child, bár róluk debut óta tudok Infinite miatt, de ez most nem ide tartozik) Ebből csak azt akartam kihozni, hogy bár Queendom kezdetekor se volt kedvencem, mindegyik csapatról tudtam, volt olyan daluk amit szeretek és tényleg megmutathatták a tehetségüket és Oh my girl-t nagyon megszerettem, a műsornak hála. Viszont itt, azzal hogy kiesőssé tették, és ezalatt azt értem, hogy kötelezően kiesőssé, elrontották a hangulatát az egésznek. Itt sokkal jobban az érződött, hogy mindenki görcsösen bent akar maradni és mintha elfelejtették volna élvezni.
A másik ami nagyon megragadt bennem szintén az első részből az, hogy az egyik srác azt mondta, (nem tudom pontosan ki és hogy fogalmazott de) mivel a Queendom-ban sem volt kiesés megnyugodott, hogy ők sem eshetnek ki. És ez szerintem azért elég gonosz húzás, mármint hogy egy olyan adásban szerepelnek, aminek nem tudják a pontos „játékszabályát” elvégre ha tudják, hogy kötelezően kiesős nem biztos, hogy vállalják.
Ami nekem még nagyon nem tetszett, hogy szinte csak új csapatok voltak. Az, hogy igazából (ha jól figyeltem az első részben) 3 csapat is volt, ami még a 2. évfordulót se érte el, nem tudom, én tényleg látom, hogy mind nagyon ügyesek, de legalább egy akkora legendát, mint a női versenyben Park Bom itt is vártam volna, illetve régebbi csapatokat is. (Nekem ne mondja senki, hogy mindenki épp akkor vonult be régiek közül.) Nem igazán tudtam a legtöbb csapatot sem hova tenni nekem annyira újak voltak.
Na most a végeredményről csak annyit, hogy elég unfair volt sokszor. Amit én láttam, az az, hogy Pentagon kicsit túl lett tolva, mert ők az egész műsor „nagyöreg” csapata. És szerintem nem voltak olyan jók itt, mint amennyi pontot kaptak. A második körben konkrétan hiába csináltak egy megható produkciót, mire ONF lejött a színpadról konkrétan azt is elfelejtettem, hogy a Pentagon is szerepel a műsorban, annyira nem volt benne kreativitás, és így hogy nem vagyok a rajongójuk igazából olyan érzésem volt, hogy bocs fiúk, de ez nem rám tartozik, kicsit untam na, mert nekem nem volt velük feleleveníthető emlékem. Nagyon megható produkció volt, de szerintem nem ide való, hanem olyan műsorban, ami 100%-ban róluk szól, és nem még másik 6 csapatról is.
Egyértelmű, hogy a the boyz volt a legjobb, nagyon ügyesek, és ha az akrobatikus és veszélyes elemeket nézzük, hát le a kalappal. Viszont nekem story-ban és úgy komplett előadásban a 2. körben too, onf és verivery produkciója sokkal jobban tetszett.
Sajnos magamnak lespoilereztem véletlenül a kiesőket és a nyertest is, igen ilyen béna vagyok. spoiler
És bár Golden Child fan vagyok, róluk itt most nem fogok tudni nem elfogultan beszélni, mert (persze egyértelmű, hogy nem ők voltak a legjobbak, de ne mondja senki, hogy a legrosszabbak voltak, mert nem azok és) egyértelmű, hogy az én szememben ők voltak a legjobbak és DaeYeol is life. Az, ahogy az első kör után leader-ként látta, hogy a csapat legfiatalabb része annyira maga alatt van és próbálta az idősebb tagokkal őket felvidítani az annyira aranyos volt. Nagyon látszik, hogy mennyire szívén viseli minden tag sorsát, és vigyáz rájuk és a legjobbat akarja mindenkiből kihozni. Viszont, az szerintem elfogultság nélkül mondhatom, hogy a hattyús előadásuk valami gyönyörű volt és igen is több pontot kellett volna kapjon.
Nekem ez az egész műsor egy csalódás volt ezekkel a változtatásokkal és nem tudom, hogy a maradék (már kevesebb mint) 4 rész meg fogom e nézni valaha. És nem tudom egyáltalán a következő, már tervben lévő Kingdom-ot végig fogom e nézni, az biztos, hogy belenézek, kíváncsiságból, most mit csesztek még jobban el, az alapból nagyon jó koncepción, ami a Queendom-ban volt.
spoiler


Népszerű idézetek

Felhő 

Sunwoo (THE BOYZ): There is something I wanted to say here ever since the first episode regardless of the result. It's for all the team on the show and also for us. The rankings – even if we're on the top, even if we're on the bottom – doesn't decide our values. I think we truly become valuable when we perform for those who we sincerely love. So I want all the 7 teams to continue loving those who loves them and us and advance to the New World (신세계) together.

1. évad 8. rész
Lucy 

Pentagon – Basquiat

To the vulgarness of this generation
Submitting to it, I can take it I’m fine with it
So many groans The way of gimmicks
And your indifference is what makes me go crazy
Look at us endlessly survive
The moment when things that don’t shine start shining
I dream and I turn on the light

1. évad 8. rész

Folytatása

Összehasonlítás

Kingdom


Hasonló filmek címkék alapján