Minden, ami Netflix! zóna

Kritizátor 
Minden, ami Netflix!

A történet főszereplője hét testvér egyike, akiket még az istenek létrejötte előtt teremtett apjuk az idő és párja, az éjszaka. Protagonistánk Morpheus, vagy Sandman, de a sorozat során leggyakrabban Álom, az álmok királyságának fejedelme, a második legerősebb végtelen. A széria egyik leggyakrabban feszegetett kérdése az ő karaktere köré épül, hogy mi az álom értelme. Miért is fontos az embereknek az álom, mint olyan? Hiszen nem valós, bármi is történik ott, nem számít. Akkor mi szükség van rá? A történet nem ad objektív definíciót az álom, a halál vagy akármelyik hasonló jelenségeknek, viszont emberközeli megjelenésükkel ad a nézőknek egy opciót, amiben ugyan úgy lehet hinni, mint bármely mítoszban, vagy dajkamesében.

A teljes kritikát itt találjátok: https://www.kritizator.hu/en-vagyok-a-remeny-sandman-az…

Kapcsolódó filmek: Sandman: Az álmok fejedelme (2022–)

Sandman: Az álmok fejedelme (2022–)

Roboraptor
Minden, ami Netflix!

A szürke ember ezzel a sok pénzzel keveset markolással színes-szagosan párolog el a semmibe – Sierra 6, a hidegháborús Bond halovány másolata búcsúzóul még ránk kacsint, mintha azt üzenné: a készítők is tudják, hogy ez egy újabb jól megcsinált rossz film, polgári nevén középszerű szar, ami ráadásul ha nem vigyázunk, újra fel fog úszni a csatornából az árral.

Teljes filmkritikánk: https://www.roboraptor.hu/2022/07/27/a-szurke-ember-net…

Kapcsolódó filmek: A szürke ember (2022)

A szürke ember (2022)

2 hozzászólás
_Andrea_
Minden, ami Netflix!

Gyakorlásképp német nyelven netflixezek mostanában. Tudnátok ajánlani olyan filmeket, sorozatokat, amik egyszerűbben érthetőek?
Pl a Sabrina's chilling adventures német szinkronjában kifejezetten lassan beszélnek – de ez sajnos nincs így minden tini/ya tartalomnál, vagy mesénél – nagyon sokban hadarnak. Nincs ötletem, mi alapján keressek. :/

3 hozzászólás
dulkap 
Minden, ami Netflix!

Sosem hittem volna, hogy a Bud Spencer-Terence Hill filmeket is utoléri a remake hullám.

Kapcsolódó filmek: Különben dühbe jövünk (1974) · Különben dühbe jövünk (2022)

Különben dühbe jövünk (1974) Különben dühbe jövünk (2022)

9 hozzászólás
Hirvi
Minden, ami Netflix!

Tudjuk, hogy a Deadwind ( Karppi, Holtszél) c. finn sorozatnak van már 3. évadja? És hogy külföldön már fönn van a Netflixen csak nálunk nincs? Aki szeretné látni a 3. évadot is jelezze a cégnek (Help – Request TV shows or movies netflixes aloldalon lehet ilyesmit tenni). Ha elegen kérjük, elérhetővé teszik nálunk is. (Eddig az első két évad is felkerült.)

Kapcsolódó filmek: Holtszél (2018–2021)

Holtszél (2018–2021)

2 hozzászólás
Ik4r0s
Minden, ami Netflix!

A nagy pénzrablás: Korea, pontosan az aminek a címből látszik. Nem több, nem kevesebb. Konkrétan A nagy pénzrablás története, egy párhuzamos világ 2025-ös Koreájában, egy olyan politikai környezetben, ami nagyon nehezen képzelhető el jövőképként, és minden téren egyedi problémákat vet fel. Ahol Észak- és Dél-Korea egyesül, közös valutát hoz létre, és ezen két világ határán megindul északnak a változás kapitalista szele.

A teljes kritikát itt találjátok: https://www.kritizator.hu/az-ot-eve-megoldott-rejtveny-…

Kapcsolódó filmek: A nagy pénzrablás: Korea (2022–2022)

A nagy pénzrablás: Korea (2022–2022)

Kritizátor 
Minden, ami Netflix!

Több, mint egy hónapot kellett várni a Stranger Things 4. évadának utolsó két részére, ami nem meglepő módon irtózatosan berúgta az ajtót a Netflixnél. A premier láz okozta rohamban az oldal össze is omlott, és mint kiderült, a tengerentúlon fél kézzel lenyomta Obi-Wan Kenobit (nem meglepő módon). Az évad kettébontása a Netflix gazdasági helyzetét tekintve érthető, ráadásul Dufferék kiemelték, hogy kreatív okok állnak a halasztás hátterében és az utóbbi egy hónapban még bőven zajlottak az utómunkák a sorozat háza táján.

A teljes cikket itt találjátok: https://www.kritizator.hu/vecna-halojaban-stranger-thin…

Kapcsolódó filmek: Stranger Things (2016–)

Stranger Things (2016–)