Anime on Stage zóna

Netta88 
Anime on Stage

Erre véletlenül találtam rá, fogalmam sincs mi ez, mihez készült, olyan, mint egy reklám. :D Mindenesetre ilyen reklámokat itt is adhatnának, biztos többet néznék TV-t :D
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó művészek: Sakiyama Tsubasa · Kuroba Mario

Netta88 
Anime on Stage

Pár backstage kép a Kaijo-ról. :")
Akárhányszor nézem ezeket a képeket, mindig jót nevetek Kasamatsun xD

Kapcsolódó filmek: Kuroko no Basuke OVER-DRIVE (2017)

Kuroko no Basuke OVER-DRIVE (2017)

Kapcsolódó művészek: Kuroba Mario · Matsumura Ryunosuke · Wago Shinichi · Onuma Shota · Hirano Koushuu

Yuuko
Anime on Stage

Sziasztok!

Csak nemrég ismerkedtem meg a stage playek világával, és azóta sokféle adaptációt láttam már, de az A3! két fő stage playét egyik sem tudta felülmúlni számomra. Ennek apropóján ajánlanám nektek az egyik kihívásomat, amit a két stage megnézésével is lehet telljesíteni. De az animét is bátran ajánlom mindenkinek!
https://snitt.hu/kihivasok/a3-avagy-ki-szereti-meg-a-szinhazat

Egyébként mostanában elkezdtem gondolkodni egy olyan kihíváson, ahová egy tetszőleges animét és annak stage play adaptációját lehetne hozni, de nem tudom, hogy lenne-e rá igény. bár most nem igen tudok egy ideig új kihívást indítani

Kapcsolódó filmek: MANKAI STAGE „A3!” ~SPRING & SUMMER 2018~ (2018) · MANKAI STAGE „A3!” ~AUTUMN & WINTER 2019 (2019)

MANKAI STAGE „A3!” ~SPRING & SUMMER 2018~ (2018) MANKAI STAGE „A3!” ~AUTUMN & WINTER 2019 (2019)

4 hozzászólás
Netta88 
Anime on Stage

Én egy Curtain Call-t hozok most nektek, méghozzá a Dramaticak Murderét, abból is a Mink Route-ét. Igazából azért ezt, mert ez a legjobb minőségű és a leghosszabb videó, ami készült.
Mink routeja tetszett a legkevésbbé, főleg mert teljesen rosszul érintett a panoráma verziós felvétel, amin szinte semmi nem látszódott a színészek játékából, arcmimikájából, ráadásul maga a karakter sem tartozik a kedvenceim közé, de ezt a curtain callt annyiszor megnéztem, hogy volt időm kicsit elemezni a két főszereplő színészt.
Nagata Seiichiro nagyon kis cuki, látszik, hogy élvezi a szerepet és mindent belead még a curtain call alatt is, úgy, hogy az egész darab alatt végig a színpadon van, szóval itt már biztos, hogy fáradt. Egyébként az ő hátsófele is jó. :D Igen, ez a mai egy ilyen nap. XD de ez nem csak nekem tűnt fel, valaki ki is fotózta, találkoztam a képpel tumblrön, amikor a videót vadásztam. :"D
Viszont Yamaki Takanoriról nem tudom eldönteni, hogy a karakterhez alkalmazkodik mozgásilag vagy egyszerűen lusta beleadni mindent. Mink nem túl beszédes, magánakvaló karakter, amolyan magányos farkas, habár van egy bandája spoiler, szóval lehetséges, hogy még így a darab végén is szerepet játszik. Látszik amúgy, hogy van azért élet az ő mozgásában is, néhány mozdulata elég szexi, de néha olyan érzést kelt mintha teljesen lusta lenne megmozdulni, vagy mint akinek fogalma sincs, hogy mit csináljon.
A dalt amúgy a Goatbed énekli és élő előadásra táncoltak a színészek, arra viszont már nem emlékszem, hogy mindnél vagy csak az egyik routenál. :) A szám címe pedig Ai Catch.
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Nounai Crash Engeki ~ DRAMAtical Murder (2019–2019)

Nounai Crash Engeki ~ DRAMAtical Murder (2019–2019)

Kapcsolódó művészek: Nagata Seiichiro · Yamaki Takanori

Valentine_Wiggin 
Anime on Stage

https://www.dailymotion.com/video/x4wr3rt
Sajnos a K: The Stage sorozatnak elég kevés részlete került fel youtube-ra, de ennek, és a Lost Small Worldnek az opening jelenetei még mindig a kedvenceim között vannak. Egyrészt, az első Stage Play után, ami láthatóan minimálköltségvetésből készült (bár az is nyilvánvaló volt, hogy rengeteg szeretettel a színészek és a rendező részéről – az, hogy az egyik szinkronszínészt is meggyőzték, hogy felvegyen nekik pár extra sort, nagyon tetszett), itt hatalmas változás volt a nagy színpad, hogy végre volt tér mozogni, lehetett vetíteni. De az egésznek a koreográfiája is nagyon tetszik: bár Shiro nincs is mindig a képen, de mégis tulajdonképpen ő mozgatja az egész jelenetet (kinyitja az esernyőjét, kivilágosodik a színpad, ásít egyet, kvázi „felébred” elkezdenek bejönni a karakterek. Az átkötő szakaszban minden karakterre a hozzá köthető színű fény esik, mindenki a jellegzetes mozdulataival lép be, de csak a királyoknál tölti ki a teljes fél színpadot az adott szín, a többieknél csak épp a karakterre esik. A múltbeli jelenetekre sápadtabb, sárgás fény esik, mintha egy régi fénykép lenne… nagyon sok szinten észnél voltak, és jól használták ki a teret ennél az openingnél.

Kapcsolódó filmek: K: The Stage II. – Arousal of King (2015)

K: The Stage II. – Arousal of King (2015)

5 hozzászólás
Valentine_Wiggin 
Anime on Stage

Ha már lett egy ilyen zóna, itt is megosztom: egy magyar rajongói csapat belevágott, hogy színpadra állítsa, magyar nyelven a Death Note musicalt. Tizenhat év feletti, énekelni tudó jelentkezőket keresnek, jelenleg a szereplőválogatás zajlik (január 31-ig várják a hangfelvételeket az egyes szereplőkhöz). Nagyon érdekes projekt, és én személy szerint mindig reménykedtem benne, hogy ez a musical valamilyen úton-módon utat talál Magyarországra is, úgyhogy ha érdekel titeket, jelentkezzetek, osszátok tovább :)
https://www.facebook.com/Lteszemet.deathnote/photos/a.1…

Kapcsolódó filmek: Death Note: The Musical (2015) · Death Note: The Musical (2015)

Death Note: The Musical (2015) Death Note: The Musical (2015)

3 hozzászólás
Netta88 
Anime on Stage

Ezt nevezem kegyetlen kérdésnek. És még tudnék ilyet x)

Nem igazán tudok választani, hogy melyikük a jobb Mikazuki. Még mindig nem tettem túl magam a karakter személyiségén, így maga a karakter fura, viszont mindkét színész nagyon jól eljátsza őt. Talán Hiroki Mikazukijának nevetése picit erőltetettebb, mint Marioé, de mindkettejüket szeretem, szóval örülök neki, hogy ők kapták a szerepet. Egyébként mindkettő másért jó Mikazuki. Hirokinak szerintem jobb a mozgása, míg Mario jobban énekel, nyilván nem véletlen ő kapta a musical szerepet. Remélem továbbra is ők fogják játszani Mikazukit. Fura lenne mást is látni ebben a szerepben.

Kapcsolódó filmek: Touken Ranbu: Kyoden Moyuru Honnoji Stage Play (2016) · Touken Ranbu: Trial Performance Musical (2015)

Touken Ranbu: Kyoden Moyuru Honnoji Stage Play (2016) Touken Ranbu: Trial Performance Musical (2015)

Kapcsolódó művészek: Suzuki Hiroki · Kuroba Mario

Netta88 
Anime on Stage

Ami a történetből kimaradt… na, igen, Kondou-san semmire sem menne Hijikata nélkül. x)

Kapcsolódó filmek: Hakuouki Musical – Shinsengumi Kitan (2016) · Hakuouki Musical – Harada Sanosuke-hen (2017) · Hakuouki Musical Haku-myu Live 2 (2016)

Hakuouki Musical – Shinsengumi Kitan (2016) Hakuouki Musical – Harada Sanosuke-hen (2017) Hakuouki Musical Haku-myu Live 2 (2016)

Kapcsolódó művészek: Imata Taira · Matsuda Gaku

Chriss 
Anime on Stage

Sziasztok,
Én is ismerek egy színdarabos oldalt, de ez kimondottan a Sailor Moon-hoz kapcsolódik: https://seaofserenity.net/
Itt minden musical megtalálható, ami Snitten is.

Netta88 
Anime on Stage

Természetesen nekem is van egy kihívásom ehhez a zónához, úgyhogy én is linkelem. @Chriss-ével elentétben az enyémhez bármilyen anime színdarab jöhet.
https://snitt.hu/kihivasok/anime-on-stage

Kapcsolódó művészek: Oohira Shunya · Araki Kentarou