Anime zóna

Gothic01 
Anime

Sziasztok!

Fura és lehetetlen kérdés lesz… de nem tudja valamelyikőtök véletlenül, hogy melyik animéből van ez a kép?

Szyszyyy
Anime

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami igazán jó animét?
Régen hatalmas fan voltam, de hosszú ideje már nehezen találok olyat, ami leköt.
Utoljára a Yakusoku no Neverland volt az, ami nagyon megfogott és a Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records.
Bármilyen téma jöhet, romantikustól kezdve a horrorig. Lehetnek régebbiek is, bár azok közül többet is láttam már. Inkább az újak téren vagyok lemaradva.

Sőt az se gond, ha nem anime. Nagyon tetszik például a The Dragon Prince vagy a Troll Hunters.

Kapcsolódó filmek: Yakusoku no Neverland (2019–2019) · Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records (2017–2017) · A sárkányherceg (2018–) · Trollvadászok (2016–2018)

Yakusoku no Neverland (2019–2019) Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records (2017–2017) A sárkányherceg (2018–) Trollvadászok (2016–2018)

17 hozzászólás
Albert_Richwick 
Anime

Sziasztok!

Azokhoz szólnék elsősorban, akik ismerik a Discord nevű csevegőprogramot. Alakítottunk egy kis közösséget (szervert) ott, ami nagyvonalakban a kelet-ázsiai kultúrával, elsősorban a japán popkultúrával foglalkozik. Olyan tagokat keresünk, akik nyitottak a kötetlen, komolyabb beszélgetésekre is, és kulturáltan tudnak különféle témákhoz hozzászólni.

Pár szót érdemes ejteni a céljainkról: a csoport megalapításának az volt az apropója, hogy az alapító megelégelte a manapság tapasztalható mentalitást az anime-manga és kapcsolódó szubkultúrákban. Ebben a közösségben viszont igyekszünk tiszteletben tartani egymás véleményét, ízlését, és kerülni az általánosan jellemző cinikus, fanyar nézőpontot, a toxikus viselkedést, az állandó mémelést és offolást, ami hasonló csoportokban tapasztalható. Úgy is mondhatjuk, hogy szeretnénk visszacsempészni a kultúrát a szubkultúrába.

A szerveren nem tartunk fent szobát kifejezetten mémeknek, és konkrét videojátékoknak sem, ugyanakkor van többek közt anime-manga, zene, kultúra, tech és lelkisegély szoba is. Ha úgy érzed, vevő vagy az ilyesmikre, nyugodtan látogass meg minket!

Invite linkünk:
[ https://discord.gg/vDGjCsc ]
(Belépés után meg kell válaszolnod néhány általános kérdést, hogy tudjunk hova tenni.)

Andro 
Anime

2020 decemberében érkezik a Yakusoku no Neverland című, nagy sikerű manga élőszereplős verziója. A film az eredeti manga történetét dolgozza majd fel, de a gyerekek szállítási ideje 12 évről 16 évre lesz megváltoztatva. Emma szerepében a 19 éves Hamabe Minami (a Kakegurui élő szereplős feldolgozásban Jabami Yumeko), Ray szerepében a 13 éves Jo Kairi, és Norman szerepében a 17 éves Itagaki Rihito lesz majd látható.
A film rendezője amúgy az a Hirakawa Yuichiro lesz aki 2016-ban a „Boku Dake ga Inai Machi” című manga live-action verzióját is rendezte. Szóval, én ezek után bízom benne, hogy a film remek lesz.
Arról még nincs információ, hogy az adaptáció mennyit fog feldolgozni a mangából.

Kapcsolódó filmek: Yakusoku no Neverland (2019–2019)

Yakusoku no Neverland (2019–2019)

Hirdetés
Janus 
Anime

Tudnátok írni, olyan krimi/thriller/horror animéket, ahol a főszereplők 11-13 éves gyerekek? Nem a Detective Conan félékre kézdezek, hanem inkább valami thrilleresebbre. :P

Kapcsolódó filmek: Boku Dake ga Inai Machi (2016–2016) · Yakusoku no Neverland (2019–2019)

Boku Dake ga Inai Machi (2016–2016) Yakusoku no Neverland (2019–2019)

1 hozzászólás
Revan 
Anime

Sziasztok, lehet tudni arról, lesz-e második évada a Beautiful Bones-nak?

Kapcsolódó filmek: Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru (2015–2015)

Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru (2015–2015)

sweetheart
Anime

sziasztok ^^
tudnátok nekem yaoi animéket ajánlani?

18 hozzászólás