Anime zóna

Subika
Anime

Sziasztok . Már sokan tudjátok hogy nagyon szeretem Zhou Shen hangját . Így ez a dal is megragadott . Kivételesen bele néztem és akkor láttam egy anime videó . Próbáltam rá keresni hátha ez egy teljes film . De nem igazán jöttem rá csak videó részleteket találtam . Ha valaki tudja legyen kedves írja meg .Ha film szeretném megnézni .https://www.youtube.com/watch…

3 hozzászólás
Valentine_Wiggin 
Anime

Két éve kezdtem bele a Naruto átfogó nagyelemzésének írásába, ami számos szempontból vizsgálta a sorozatot… a Narutót egyszerre tartom egy nagyon populáris, nagyon szórakoztató célú szériának, és egy nagyon mélyen kidolgozott sorozatnak. Az elemzés egyre hosszabb lett, de valahogy nem értem a végére, és még jelenleg is folyamatban van… de arra jutottam, üsse kavics, ha már költözik a blog, akkor itt az ideje részletenként közzétenni, ami megvan belőle. Az első rész a mitológiai párhuzamokra helyezi a hangsúlyt:
https://todaywiggin.blogspot.com/2020/05/naruto-nagyele…

Kapcsolódó filmek: Naruto (2002–2007) · Naruto: Shippuuden (2007–2017)

Naruto (2002–2007) Naruto: Shippuuden (2007–2017)

Andro 
Anime

Ma egy, szerintem elég sokak által ismert, igazi retró animét mutatok be nektek. Annak idején nálunk is vetítették a tévében. Magyar szinkronos és angol feliratos elérhetőségeket a bejegyzés végén találtok. Jó animézést kívánok mindenkinek ehhez a klasszikushoz! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2020/05…

Kapcsolódó filmek: Candy Candy (1976–1979)

Candy Candy (1976–1979)

bad_dreams 
Anime

https://www.youtube.com/watch…

Kijött az Attack On Titan negyedik, egyben utolsó évadának az első hivatalos trailere! A 2020-as őszi szezonban jelenik meg a Mappa stúdió irányítása alatt.

Attack on Titan: The Final Season – Staff List (az Attack On Titan Wiki twitter oldaláról)

Director: Yuichiro Hayashi
Series Script: Hiroshi Seko
Character Design: Tomohiro Kishi
Music: Hiroyuki Sawano & Kohta Yamamoto
Chief Animation Director: Daisuke Niinuma
Production Chief: Jun Shishido
Effect Animation Director: Satoshi Sakai, Taichi Furumata
Color Design: Junko Suenaga
Art Director: Kazuo Ogura
Screen Design: Yusuke Tannawa
3DCG Director: Takahiro Uezono
Director of Photography: Shigeki Asakawa
Editing: Masato Yoshitake
Sound Director: Masafumi Mima
Sound Effects: Naoto Yamatani (Sound Box)
Sound Production: Techno Sound
Animation Producer: Masato Matsunaga

Kapcsolódó filmek: Shingeki no Kyojin (2013–2013) · Shingeki no Kyojin (2017–2017) · Shingeki no Kyojin (2018–2018) · Shingeki no Kyojin Season 3 Part 2 (2019–2019) · Shingeki no Kyojin (2020–)

Shingeki no Kyojin (2013–2013) Shingeki no Kyojin (2017–2017) Shingeki no Kyojin (2018–2018) Shingeki no Kyojin Season 3 Part 2 (2019–2019) Shingeki no Kyojin (2020–)

15 hozzászólás
Netta88 
Anime

Sziasztok!
Csináltam egy listát a rövid részes animéknek, amiknek a rész hosszuk 12 perc alatt vannak. Elvileg beállítottam, hogy bárki rakhat rá animéket, szóval ha tudtok ilyen animéket, és még nem szerepel a listán, akkor nyugodtan rakjátok rá! :)
https://snitt.hu/listak/rovid-reszes-animek

Andro 
Anime

Az ősszel új Inuyasha anime-sorozat érkezik Hanyou no Yashahime címmel!

Tartalom:

A középkori Japánban Towa és Setsuna, a féldémon ikerpár egy erdei tűz miatt elszakad egymástól. Mialatt Towa kétségbeesetten keresi a nővérét, egy különös alagútba sétál, ami a jelenkori Japánba viszi. Itt Kagome öccse, Sota és a családja nevelik fel Towát.
Tíz évvel később az átjáró ismét megnyílik, így Towa visszatérhet a középkori Japánba, ahol meg is találja a nővérét. Setsuna most démonvadászként dolgozik Kohaku mellett és Towa legnagyobb döbbenetére mindent elfelejtett, ami gyerekkorában történt vele. És persze Towára sem emlékszik.
Towa és Setsuna csatlakozik Morohához (Inuyasha és Kagome lánya), hogy együtt visszaszerezzék Setsuna elveszett emlékeit, miközben oda-vissza utazgatnak a középkori Japán és a jelenkori Japán között.

A leírást Anilist-en találtam. Towa és Setsuna gondolom Sesshoumaru lányai. Az anyjukról nem írnak semmit, de szerintem Rin lehet az.

https://anilist.co/anime/118399/Hanyou-no-Yashahime/

Hirdetés
Andro 
Anime

Hivatalosan is elindult a Nyári Mondoconra az elővételes jegyvásárlás, amely augusztus 7-ig tart, a jegy ára pedig elővételben 4000 Ft! A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy aki nem online, hanem boltban veszi a jegyet, előtte tájékozódjon az adott bolt nyitvatartásáról!

Valamint, ha mégsem lesz fizikailag megtartva a Con, hanem online Mondocon lesz – a vírusos vészhelyzet addig még sokat változhat –, akkor a tavasszal, vagy most megváltott jegyek az Őszi Mondoconon természetesen érvényesek lesznek. Vagy kérésre a szervezők vissza is utalják a pénzt. Részletek a Mondocon honlapján és Facebook oldalán találhatóak!

Gondoltam megosztom. ^^

Andro 
Anime

Hivatalos Mondocon információ következik egyenesen a Mondocon FB oldaláról!

A Nyári MondoCon 2020-at a bejelentett július 11-12-i hétvége helyett ➡ átszerveztük augusztus 22-23-ra. Ennek oka: a hazai tömegrendezvények tiltva vannak augusztus 15-ig.

A Nyári MondoCon új hivatalos dátuma mellett itt van még néhány fontosabb tudnivaló:

➡ 1. Nehéz megjósolni, hogy is áll a járványhelyzet nyár végére, de valószínűleg a fokozott odafigyelés a fertőzés veszélyre megmarad. Fontos lesz a kézmosás, nem árt a maszk viselése és valószínűleg erősen ellenjavallt lesz a free hug. A pontos részleteket és házirend változásokat majd a nyár során letisztázzuk, de a látogatóink és stáb tagjaink egészségére ügyelni fogunk.

➡ 2. Megvan az esély sajnos arra is, hogy a helyzet romlik, és a tilalmat meghosszabbítja a kormány. Bízzunk benne, hogy erre nem kerül sor, de azért erre is fel kell készülni. Ez esetben a jegyárakat visszatérítjük és egy online cont fogunk az adott hétvégén tartani, streamelt előadásokkal, versenyekkel és egyéb programokkal.

➡ 3. Külföldi vendégek: nehéz most még megmondani, mi lesz a külföldi vendégekkel. Ez függ az országtól, ahonnan jön az adott illető, az egészségügyi kitettségétől, stb. Erről folyamatosan fogunk Titeket értesíteni.

A nyári con programjairól és a jegyvásárlásról jönnek majd hamarosan a bővebb információk!

A Tavaszi Mondoconra előzetesen megvásárolt jegyek és persze a QR-kódok is érvényesek a Nyári Conon. Online Con esetén az Őszi Conon felhasználhatóak! Vagy visszatérítik a jegyek árát.

4 hozzászólás
Rebane 
Anime

Van egy hülye kérdésem… Akár a Sailor Moont, akár a Dragon Ballt van olyan, aki eredetiben nézi / nézte, nem a cenzúrázott verziót?

20 hozzászólás