Anime zóna

Netta88 
Anime

Szép estét!
Shiki bevallja tettét, majd lelkiismeret furdalástól vezérelve úgy dönt, szembenéz a múlttal, és kideríti, mi történt azon a bizonyos estén. (Annak ellenére, hogy én a címből -amit módosítottam az előző rész végén is – és egy ParaLive dalból azt hittem, hogy egy Akyr+BAE részt kapunk… xD) No, de fogadjátok szeretettel a ParaLive 7. részének fordítását!

Jó szórakozást a részhez! :)

spoiler
spoiler

Kapcsolódó filmek: Paradox Live the Animation (2023–)

Paradox Live the Animation (2023–)

GentleRain 
Anime

Gondolom a True Beauty c. manhwát nem nagyon kell bemutatnom senkinek. Sikeres, ismert, sokan imádják és megélt már egy élőszereplős adaptációt is 2020-ban. 2024-ben – pontos dátum még nincs – viszont érkezik a dél-koreai animációs (aeni) feldolgozás is. Én kíváncsi leszek rá.

https://myanimelist.net/anime/57192/Yeosin_Gangnim…

Netta88 
Anime

Sziasztok!
Új előzetes jelenet meg a Momochi-san Chi no Ayakashi Oujihoz.
Nem szoktam ilyet csinálni, de most elkészítettem hozzá a magyar feliratot. Úgyhogy kb. így fog kinézni a felirat majd a későbbiekben. :) spoiler

Az előzetesből kiderül többek közt az anime várható Japán kezdése, ami nem más, mint 2024. Január 5. Értelemszerűen a magyar felirat csak ez után várható majd valamikor.

Emellett felcsendül benne az opening és az ending dalból is egy-egy részlet. Az opening dalt Kamiyama Yoh énekli, a dal pedig a „Hoozuki” címet kapta, míg az ending dalért, aminek a címe „Aiko”, Muto felelős.
És végül, de nem utolsó sorban egy új plakátot is kapott az anime:

További szép napot kívánok! :)

spoiler

Kapcsolódó filmek: Momochi-san Chi no Ayakashi Ouji (2024–)

Momochi-san Chi no Ayakashi Ouji (2024–)

Netta88 
Anime

Heyho!
Ki van még ébren? :3 Ugyanis meghoztam a ParaLive 6. részének fordítását. :)
Ebben a részben egy igen ritka lemezre bukkannak szereplőink egy boltban, ám túl drága ahhoz, hogy csak úgy kicsengessék az árát, ezért többen is munkát vállalnak, hogy megvehessék. Hogy kié lesz a lemez végül, az a részből kiderül.
spoiler
spoiler

Jó szórakozást hozzá!

Kapcsolódó filmek: Paradox Live the Animation (2023–)

Paradox Live the Animation (2023–)

GentleRain 
Anime

A Netflix streaming szolgáltató a 2023-as Geeked Week során jelentette be, hogy anime adaptációt készítettnek James Cameron kultikus Terminátor – A Halálosztó című sci-fi akciófilmjéből, amit a Production I.G. stúdió fog legyártani a szolgáltató számára.

Tartalom:
1997 augusztusában Malcom Lee lázasan dolgozik tokiói laboratóriumában egy olyan mesterséges intelligencia elindításán, amelyről úgy véli, hogy megmenti a világot. Mindeközben azonban egy könyörtelen bérgyilkost küldenek vissza az időben, hogy megölje Malcomot és három gyermekét, így biztosítva az uralmat az emberiség felett. A szóban forgó gyilkost viszont egy magányos katona követi, aki bármit megtesz azért, hogy Malcom és családja életben maradjon, ezzel bebizonyítva, hogy nincs végzet.

Hm… érdekesnek tűnik, meglátjuk, mi sül ki belőle.

Kapcsolódó filmek: Terminátor – A halálosztó (1984)

Terminátor – A halálosztó (1984)

Netta88 
Anime

Sziasztok!
Befejeztem az átnézését, feljavítását és bár ezekhez jobb minőségű videó nem volt, immár megáról is megtekinthetők az alábbiak:

– Saiyuuki Kibou no Zaika
– Saiyuuki Requiem
– Saiyuuki Reload
– Saiyuuki Reload Burial

Jó szórakozást hozzájuk! :)
spoiler

Kapcsolódó filmek: Saiyuuki Reload (2003–2004) · Saiyuuki Reload: Burial (2007–2008) · Gensoumaden Saiyuuki: Kibou no Zaika (2002) · Gensoumaden Saiyuuki Movie: Requiem – Erabarezaru Mono e no Chinkonka (2001)

Saiyuuki Reload (2003–2004) Saiyuuki Reload: Burial (2007–2008) Gensoumaden Saiyuuki: Kibou no Zaika (2002) Gensoumaden Saiyuuki Movie: Requiem – Erabarezaru Mono e no Chinkonka (2001)

supermario4ever
Anime

Sziasztok! Nemrég kezdtem el dolgozni újságíróként a programod.hu oldalon. Egyik célom az, hogy korrekt cikkek kerüljenek ki az animés és geek rendezvényekről. Az első ilyen cikkemet a most szombati Érdi AnimeConról írtam. https://programod.hu/erdi-animecon-2023-beszamolo/

3 hozzászólás
Netta88 
Anime

Szép estét!
Elkészültem a Saiyuuki első OVA-jához és évadjához készült feliratok átnézésével, feljavításával, a videók újra égetésével, így vissza is került a letöltési lehetőség ezekhez, és most már megáról is nézhetők.
Indavideón nem tudtam cserélni a videókat valamilyen oknál fogva, így továbbra is azt javaslom, hogy a blogomra regisztrálva a megás verziót vagy a letöltést válasszátok.

A videóról annyit, hogy eredeti DVDripre égettem, mert ennek az endingje az eredeti, érintetlen verzió volt, aminek annyira megörültem, hogy csak utólag vettem észre, hogy a képi minősége viszont egy picikét rosszabb, mint a korábbi verziónak, amit viszont le tudtok tölteni torrentről, ahogy a hozzá passzoló, szintén feljavított feliratot is a blogomról. Az alábbi képen láthatjátok a különbséget a videók közt. Illetve annyit hozzátennék, hogy bár 2x is átnéztem a feliratokat, lehet, hogy így is maradt benne hiba, de még mindig kevesebb, mint az indavideós verzióban maradt. ^^"

Jó szórakozást ehhez a remek animéhez is!

ui.: igyekszem a további évadokat is minél hamarabb újra elérhetővé tenni.

spoiler

Kapcsolódó filmek: Gensoumaden Saiyuuki (2000–2001) · Gensoumaden Saiyuuki OVA (1999–1999)

Gensoumaden Saiyuuki (2000–2001) Gensoumaden Saiyuuki OVA (1999–1999)

Netta88 
Anime

Sziasztok!
Két ajtófestés között elkészültem a ParaLive 5. részének fordításával. @_@
Ezúttal az AKYR néhány tagját követhetjük nyomon, tudunk meg róluk többet, s általuk a Suiseki csoportról is, és hogy mi történt velük, mindezt a cozmez Kanatájával megspékelve. :D
spoiler
spoiler
Jó szórakozást a részhez! :)

Kapcsolódó filmek: Paradox Live the Animation (2023–)

Paradox Live the Animation (2023–)