Anime zóna

Andro 
Anime

Nos, szerintem ezt az animét nem kell senkinek bemutatnom. De azért hoztam róla egy kis bejegyzést. Magyar és angol nyelvű linkek a szokott helyen, azaz a bejegyzés végén találhatóak. Jó animézést kívánok mindenkinek! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2020/03…

Kapcsolódó filmek: Yu-Gi-Oh! (2000–2004)

Yu-Gi-Oh! (2000–2004)

Hinatasweetie
Anime

Sziasztok!
Készítettem nemrég egy kihívást, ha van kedvetek, kukkantsatok rá! ≧◡≦
https://snitt.hu/kihivasok/nezzunk-romantikus-animeket

2 hozzászólás
IBagci 
Anime

Sziasztok!
Több közösségi oldalon belefutottam egy abszolúte pozitív hírbe, mely szerint 2021-ben fog kijönni a Jibaku shounen Hanako-kun második évada. spoiler
Van erről valami hivatalos megerősítés?

9 hozzászólás
Andro 
Anime

Indítottam a donghua – kínai anime – kíhívást. Aki kedvet érez, jelentkezzen bátran! ^^

https://snitt.hu/kihivasok/nezzunk-donghuat

6 hozzászólás
Netta88 
Anime

Tensei Shitara Slime Datta Ken 2nd season trailer =) Várom már az új évadot nagyon :3

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Tensei Shitara Slime Datta Ken 2 (2020–)

Tensei Shitara Slime Datta Ken 2 (2020–)

1 hozzászólás
Hirdetés
LoneWolf
Anime

Már hivatalos, hogy 2021-ben jön a Bleach „Thousand-Year Blood War” című arc-jának anime adaptációja, ami végre lezárja az évekkel ezelőtt elkaszált szériát.
(Már a MyAnimeList oldala is jegyzi: https://myanimelist.net/anime/41467/Bleach__Sennen_Kessen-hen)
https://youtu.be/91eukUjEQXU

Kapcsolódó filmek: Bleach (2004–2012)

Bleach (2004–2012)

5 hozzászólás
Andro 
Anime

A koronavírus miatt hivatalosan elmarad a Tavaszi Mondocon! Nem kamuhír! A jegyek felhasználhatóak majd a júliusi Nyári Mondoconon.

http://www.mondocon.hu/elmarad-mondocon-koronavirus/

5 hozzászólás
Andro 
Anime

Tudom, nem doramás, nem filmes, nem animés, de meg kell osztanom.

Már öngyilkossággal is fenyegetőznek néhányan, mert blokkolták az Ao3 nevű, sokak által ismert fanfiction oldalt. Volt akinek már ki kellett mosni a gyomrát, ezt a levelet egy nő írta, azt mondja öngyilkos lesz ha bezárják a kedvenc oldalát.
És ezért majd megint kit tesznek felelőssé? Xiao Zhant.
Azt mondják, hogy a karrierje is ramehet erre az egészre, hiszen ha ilyesmik vannak körülötte, senki nem fogja alkalmazni.
Mindez azért robbant ki, mert rengeteg Mo Dao Zu Shi és The Untamed fanfiction szerepel az oldalon, amik nagy része ugye BL-tartalmú. Kína pedig alaposan cenzúrázza az ilyen tartalmakat.

Amúgy nem értem, mi köze ehhez Xiao Zhannak, miért őt támadják. Ő csak egy színész, aki eljátszott egy szerepet, nem értem, miért támadják. Miért pont őt, miért nem mondjuk Yibo-t (bár az sem lenne jobb).

Nemrég pl azért támadták merthogy a színésznő akivel az új sorozatban – szerintem a Douluo Dalu-ról van szó – szerepel mennyivel jobb nála szakmailag és egyáltalán semmi keresnivalója mellette.Oké, nem lehet mindenkit szeretni, de ami Kínában megy az antifanok által, már komolyan kegyetlenség. Csak reméljük, hogy Xiao Zhan elég erős marad lelkileg, és nem roppan össze. Már eddig is rengeteg mindenen ment keresztül. És ez még nem is az utolsó szerintem, amit most kapott ezektől a gerinctelen *****től.

Mellesleg, a legtöbb ilyen antifan tizenéves kislány, akik talán fel sem fogják teljesen, mit is művelnek. Fröcsögnek bele a nagyvilágba, arctalanul, álnév mögé bújva, mert megtehetik. Csak azt nem veszik tudomásul, hogy ezzel mit is okoznak egy idolnak. Ugyanis így Xiao Zhan idol-csapatát is taccsra vágják, nemcsak őt magát.
Az ilyeneknek gumiszoba kéne, meg kényszerzubbony és szájkosár. És még finom voltam.

Kapcsolódó filmek: Mo Dao Zu Shi (2018–2018)

Mo Dao Zu Shi (2018–2018)