Anime zóna

Andro 
Anime

Ma egy kacagtató kis anime-paródiát mutatok be magical-girl köntösbe csavarva. Magyar felirat/szinkron nincs, és sajnos angol feliratos verzióból is csak pár epizód található belőle. Ami igen sajnálatos, így ne haragudjatok rám. Én eltúrtam érte a netet, de tényleg! Ha valaki mégis találna hozzá bármilyen feliratos verziót, az jelezze nekem kommentben! Köszönöm!

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2018/10…

Kapcsolódó filmek: Ai to Yuki no Pig Girl Tonde Burin (1994–1995)

Ai to Yuki no Pig Girl Tonde Burin (1994–1995)

IBagci
Anime

Sziasztok!
Egy animékkel foglalkozó cikkhez kérném a segítségeteket! 5-10 perc az egész és nagy segítség lenne számomra!

https://docs.google.com/forms/d/19Q7ck0bL2PoffJhDRF8Rw6…

Köszönöm válaszaitokat!

10 hozzászólás
chibizso
Anime

Sziasztok!

Egy cikken dolgozok, amiben a mangák jelenlegi, hazai állapotát járom körbe (hogyan indult a mangakiadás, milyen a jelenlegi helyzet), amibe szeretnélek titeket is bevonni! Az alábbi kérdőívben manga olvasási szokásaitokról érdeklődnék, és arról, hogy ha adnának ki mangákat, vennétek, miket látnátok szívesen magyar nyelven stb. – a további kérdések a kérdőívben!

Köszönöm, ha kitöltéseddel hozzájárulsz munkámhoz!

Maga a kérdőív: https://goo.gl/forms/VFcBEo2uOXtlWF1b2

16 hozzászólás
Andro 
Anime

Ki ne ismerné Tsukino Usagit, a Sailor Moon című anime hősnőjét? Nos, szerintem nagyjából mindenki hallott már róla. Most a népszerű anime manga eredetijét mutatom be. Azok számára, akik nem ismerik, tud újat mutatni. Az értékelés alatt magyar és angol nyelvű linkek várnak rátok. Jó olvasást! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2018/10…

Kapcsolódó filmek: Varázslatos álmok (1992–1993) · Varázslatos álmok (1993–1994) · Varázslatos álmok (1994–1995) · Varázslatos álmok (1995–1996) · Bishoujo Senshi Sailor Moon Sailor Stars (1996–1997) · Bishoujo Senshi Sailor Moon Crystal (2014–2015) · Bishoujo Senshi Sailor Moon Crystal (2016–2016) · Bishoujo Senshi Sailor Moon (2003–2004)

Varázslatos álmok (1992–1993) Varázslatos álmok (1993–1994) Varázslatos álmok (1994–1995) Varázslatos álmok (1995–1996) Bishoujo Senshi Sailor Moon Sailor Stars (1996–1997) Bishoujo Senshi Sailor Moon Crystal (2014–2015) Bishoujo Senshi Sailor Moon Crystal (2016–2016) Bishoujo Senshi Sailor Moon (2003–2004)

Kapcsolódó művészek: Takeuchi Naoko

4 hozzászólás
Avatarfan_Oncer
Anime

Nem tudom, hány Fairy Tail-fan van itt, de akik itt vannak, azokhoz kérdés: mit gondoltok az új op-ről? Nekem tetszik :D
Itt van egy feldolgozás, én nagyon szeretem Pellek videóit♥ (amúgy érdemes ránézni a csatornájára, szerintem nagyon jó)
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Fairy Tail (2018) (2018–)

Fairy Tail (2018) (2018–)

TiaManta 
Anime

Az anime szezon első látásra.
2. rész

Goblin Slayer
Egy kezdő, porcelán szintű, kalandor papnővel nyit a történet. Most lépett be ebbe szakmába, és a rangja nevéből is arra asszociálhatunk, hogy törékeny még az ifjonc. És mindenki túl tapasztalatlan aki ezt a jelzést viseli. És ez be is igazolódott mikor el kezdjük első kalandunkat…
A sorozat alkotói nem kímélnek minket. Csak a jótékony homály fedi el a nyilvánvalót, amit őszintén szólva nem bántam. Hiába a korhatár, 13 az oldalakon, ami magyar viszonylatban talán magasabb nem tudom, ez bizony nem kisgyerekeknek való. Én őszintén szólva olyan 16 felett ajánlanám csak. A papnő, és a szereplőink kinézete is egy átlag dizájnnak mondható, de elvárhatóan egy sötétebb tónusú történet lesz kibontakozóban. Amit címszereplőnk a Goblin Slayer teljes páncélzata jobban is mutat. Veszélyes a világ, tessék réteges öltözni!
A White Fox stúdió animációja szép, igényes. Ezt már megszokhattuk. A zenékről nyilatkozni annyira még nem tudok. Az ending énekese Soraru, elég semmilyen nekem. Az egyik előzetesben hallunk az openingből részletet. Ami nem rossz, talán illik is az egészhez. Majd meglátjuk.

Még egy dolog. Lesz saját nevük? Nem csak a kasztjuk stb. Ha elkerülte a figyelmemet akkor szóljon valaki.

https://www.youtube.com/watch…

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Goblin Slayer

Goblin Slayer

2 hozzászólás
Hirdetés
TiaManta 
Anime

Az anime szezon első látásra.
1. rész

Tensei shitara Slime Datta Ken
Mondhatom egész jó kis meglepetés volt. Hiába indít nem túl biztatóan a rész, CGI egyéb fura megoldások, mire a végére értem kellemesen csalódtam. Nem korszakalkotó, vagy műfaj megújító anime. De már azzal is kezdett feljebb jutni, hogy az a bizonyos humorizálás tényleg jónak számít társaihoz képest is (legalábbis engem pont megfogott). spoiler És hogy az alapötletet hogyan használják ki, az is érdekel. Felvázolt már egy-két érdekesebb háttéranyagot, amiből lehet dolgozni.
A 2. részt kíváncsian várom, hisz van esélye hogy jól fogok ezen szórakozni. Én azt mondom egy kellemes kalandnak ígérkezik ez a sorozat.

Az openinget kellemes hallgatni, nézni se fájdalmas. Bár a karakterdizájn és az animáció se kiemelkedő, nem égeti le a retinámat.

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Tensei Shitara Slime Datta Ken (2018–)

Tensei Shitara Slime Datta Ken (2018–)

TiaManta 
Anime

Új animéket jelentettek be az Index univerzumából.

Név szerint:
Toaru Kagaku no Accelerator
Toaru Kagaku no Railgun 3. szezon

Örüljön ki merre lát, és érdekli. Engem igen. Accelerator fanságom belül üvölt. De reméljük jobb lesz a dizájnja mint mangáé. Bár ezekből a videókból még semmit se lehet, szabad leszűrni. Természetesen a J.C.Staff fogja elkövetni az adaptációkat. Szóval tudjuk mire számítsunk.

https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…