Anime zóna

Andro 
Anime

Ma egy régi, hazánkban is leadott (ami nekem is meglepetés, mert nem tudtam róla XD) animéről hoztam értékelést. Angol feliratos és magyar szinkronos linkek az értékelés alatt találhatóak. Jó szórakozást! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2017/07…

Kapcsolódó filmek: Anette (1983–1983)

Anette (1983–1983)

Lahara 
Anime

Már tényleg mindenféle anime van. Sport anime, táblajáték anime, világmegmentős-varázsló, sci-fi, űrlényes-szerelmes, testcserés, nemcserés, időutazós, csápos pornó, iskolás-szerelmes, főzős, egyedülálló apukás, képzőművészes, horror, zenészes, utazós, felnőttkor küszöbén állós, horgászos, robotos, gyilkolós, karddal rohangálós, szupererős, mitológiás. Ám amit nem találtam eddig,olyan anime, ahol a karakterek minden epizódban IKEA bútorokat szerelnek össze. xD Beteg ötlet, de simán beleférne. És megkönnyítené azok életét, akik életükben nem csináltak még ilyet, ellenben hangos magyar szitokáradatra tanítják magyarul nem tudó ismerőseiket.

Ugyanitt Házikolbász eladó! keresek egy animét, illetve egy jelenetet pontosabban, ahol valaki beletöri a kulcsot a zárba. Emlékszem rá, hogy láttam ilyet, de elképzelésem sincs, hogy melyik anime volt. Valamikor 2006 körül, tehát akkori vagy az előtti anime. Ötletek?

Ross
Anime

Ami engem illet, már jó pár éve leszálltam az anime vonatról, így nagyjából 2006-7 óta nem vagyok képben az új megjelenésekkel.
Slice of life témában mit tudnátok ajánlani az elmúlt 10 évből, amiben nem szivárványhajú hősök mentik meg a világot 600 részen keresztül, és lehetőleg nem az az alapvetés, hogy a lúzer főhőst hárem veszi körül?
Az se hátrány, ha vígjáték.

7 hozzászólás
Hirdetés
Andro 
Anime

Nos, hosszú szünet végre frissítettem. Most ezúttal nemcsak Ed és Envy lelkébe tekinthetünk be, de Winryébe is.

https://www.wattpad.com/442604228-a-sz%C5%91ke-alkimist…

Kapcsolódó filmek: Fullmetal Alchemist – A Bölcsek kövének nyomában (2003–2004)

Fullmetal Alchemist – A Bölcsek kövének nyomában (2003–2004)

Andro 
Anime

Ma egy 1998-as Sailor Moon musicalt hoztam. Természetesen angol felirat van rajta. Jó szórakozást kívánok! :)

https://asianmoviesanddoramasblog.wordpress.com/2017/07…

Kapcsolódó filmek: Bishoujo Senshi Sailor Moon Sailor Stars (1996–1997)

Bishoujo Senshi Sailor Moon Sailor Stars (1996–1997)