A végzet ereklyéi – Shadowhunters zóna

Dia9117
A végzet ereklyéi – Shadowhunters

Szavazzunk Malecra!
Már nincs sok időnk és egy kicsit le vagyunk maradva!
Mutassuk meg Shumdario-nak, hogy szeretjük őket meg a a karaktereiket!
http://www.eonline.com/news/833507/tv-s-top-couple-2017…

I_luv_movies
A végzet ereklyéi – Shadowhunters

Valószínűleg legtöbben már láttátok, de ez valami hatalmas. :D „I hope you get a big kiss on this day! Fron a train. A fast train”
https://youtu.be/QAJYc6zAgIQ

2 hozzászólás
I_luv_movies
A végzet ereklyéi – Shadowhunters

Ki mennyire elégedett a Sebastiant alakító Will Tudorral? :) (bár szerintem jó választás volt, kíváncsi leszek hogy mennyire fogja tudni visszaadni a karakter gonoszságát)

6 hozzászólás
Andro 
A végzet ereklyéi – Shadowhunters

Nos, tegnap nekiláttam a sorozatnak. Az első évadnak. Hát… ha adaptációként nézzük, akkor nem egy nagy durranás. Főleg, hogy Jace egyáltalán nem jóképű, Luke könyvesboltos helyett rendőr (és fekete, bár ez nem zavar), meg úgy mindent megváltoztattak benne, amit csak lehet.

De! És itt jön a de! Ha elvonatkoztatunk a regényektől és önálló sorozatként nézzük, akkor nem is olyan rossz. Sőt, egészen jó, akciódús, izgalmas, bár Clarytől itt a hajam tépem (meg jelenleg a harmadik kötetben is, de ez nem tartozik ide). És ez sajnos részben a színésznő nem éppen kiemelkedő teljesítményének is köszönhető. Viszont tutira megnézem az első évadot, hogy eldöntsem, folytatom-e később.

3 hozzászólás
Hirdetés
Dia9117
A végzet ereklyéi – Shadowhunters

Innen is boldog szülinapot a mi Alec Lightwood-unknak, illetve inkább az őt életre keltő Matt Daddario-nak. :)
https://www.facebook.com/ShadowhuntersSeries/photos/a.4…

Krenai 
A végzet ereklyéi – Shadowhunters

Pár napja elkezdődött a 2. évad forgatása :)
Erről Alan Van Sprang is írt twitteren, illetve megemlítette, hogy karaktere V. Morgenstern (vagyis Valentine) többet fog beszélni az első részben, mint szinte az egész első évadban*.
Erre jött is a poénos válasz, régi kollégájától /Reign-ben játszottak együtt/ Torrance Coombs-tól, hogy „Viggo Mortensen lecserél téged????” :D Erre válasz pedig az volt, hogy „That's why there's more words” vagyis: „ezért van több szöveg”. Én jót szórakoztam rajta, szóval gondoltam megmutatom nektek is :D

Kapcsolódó filmek: Shadowhunters (2016–)

Shadowhunters (2016–)

Kapcsolódó művészek: Alan Van Sprang · Torrance Coombs

1 hozzászólás