Szexfantáziák (2021) 4

Fantasies · Les fantasmes
102' · francia · romantikus, vígjáték, szkeccsfilm 18

A szexuális fantáziának és vágyaknak szinte csak a képzelet szab határt. A Szexfantáziákban hat pár története elevenedik meg. Bepillantunk szexuális fantáziáikba, hétköznapinak nem feltétlenül nevezhető vágyaikba. Előtérbe kerülnek szokatlan tárgyak, és szokatlan helyzetek iránti vonzalmaik:… [tovább]

magyar

Szereposztás

Denis PodalydesVincent Lebrun
Suzanne ClémentLouise Lebrun
Mathys BarbedetteMaxime Lebrun
Pauline ClémentIsmène
Gaël KamilindiGaël
Jérémie LippmannSzínházprofesszor
Aymeric CormeraisBiztos
Fabien CaleyreFőnök
Nicolas BedosRomain
Céline SalletteLisa

További szereplők

Várólistára tette 35


Kiemelt értékelések

Ascyra 

Nincs új a nap alatt…
Két fontos következtetést sikerült levonnom még ezen kívül:
1. A modern franciákkal nagyon nehezen vagyok kompatibilis.
2. Lehet, hogy nincs humorérzékem; ezen el fogok gondolkodni, nagyon sürgősen.
Ez a film tömény valója annak, amit én merényletnek hívok az ízlés ellen. Belucci jelenetét – a színésznő tehetségtelen pozőrködését sem számítva – egyszer s mindenkorra igyekszem elfelejteni, ha tehetem. Konkrétan felfordult a gyomrom tőlük.
Ez a film olyan dolgokból próbál iszonyúan bénán viccet csinálni, amik egyáltalán nem viccesek, sőt, én pl. betegségnek tartok. Szánalmas, dühítő és számomra rettentően megvetendő ezt látni. Konkrétan büntetném is. Imádom a lázadókat, a polgárpukkasztást, de véleményem szerint ez tényleg inkább enyhe émelygés erejéig lehet figyelemre méltó. Másra nem jó. Gyatra, szánalmas és rettentően öncélú. Ahogy látható, a forgatókönyvíró és a rendező is ugyanaz a páros… ki hitte volna?
Ezt a pénzt, amit erre a filmre fordítottak, nyugodtan elkölthették volna egy kiruccanásra egy buddhista kolostorba, hogy magukba szálljanak.
A szexhez sajnos semmi/nem sok köze; nyugodtan érezheti magát a néző becsapottnak és csalódottnak a megtekintését követően. Szívem szerint én a felénél kijöttem volna… vígjáték? Na itt be is fejeztem.
Ha szexis, értelmes, tényleg vicces és olykor meghökkentő jeleneteket akarunk látni a szexfantáziákról, akkor inkább ezt a filmet nézzük meg. Ezt meg gyorsan dobjuk a kukába, spoiler odavaló.

Dombi_Petra 

Katasztrófa volt …. hogy én mennyire utálom a francia filmeket.
És nem, ez sem szeretette meg velem. Pedig lett volna benne potenciál, nem is kevés, de ez sem sikerült nekik.

SteeVN 

….öööö….ez sem.
[Valaki elárulná, mi az ótvaros telibekuruttyolt szent háromszög volt ebben 18+ ?]

1 hozzászólás
csakb

Ha felkeltette az érdeklődésed a film leírása, akkor inkább az ausztrál eredetijét nézd meg (Szexterápia (2014)), mert az, ezzel a vacakkal ellentétben egy kifejezetten élvezhető, ötletes és aranyos film.

Tanulság számomra: soha többé nem ülök be moziban olyan filmre, amiről nem tudok semmit.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján