Slimtime (2010) 25

Hirdetés

Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

duracell 

Nem szeretem azokat az üzeneteket, ahol a kövérség csak és kizárólag a habzsolásból ered, szerintem undorító azt sugallni, hogy aki kövérebb az átlagnál, az nyilván lusta disznó és egész nap chipset meg sütit zabál otthon. Az ilyen általánosítástól fel tudnék robbanni mérgemben. Ennek vagy semmi értelme nem volt, vagy nekem nem jött át…

zeana 

Szerintem sokan félreértik ezt a kisfilmet.

A filmnek nem az az üzenete,hogy aki elhízott, az csakis önhibájából és egész nap chipset zabál. Azok a kövér karakterek akik szerepelnek a filmben, éppen ilyenek, de szó sincs arról, hogy minden kövér ember ilyen.

Szerintem az üzenet rémegyszerű: spoiler Slussz.

krlany 

A szépség(fogyókúra)klinika egy nagy baromság… legalábbis ez derül ki ebből a kis filmből. Némi kis társadalombírálat a futószalagon.

Pikachu 

Kidobta a youtube a short filmeknél. Megnéztem.
Még mindig fogalmam sincs mi lehet ez.

bonnie9 

Na akkor én ezt most vagy nem értem, vagy nem figyeltem, vagy nem az lett, aminek szánták.
Ha az a szándék, hogy fogadd el önmagad és ne a gyártósorról jött cicababa klónok társadalmát gyarapítsd, akkor miért úgy éred el, hogy spoiler ahelyett, hogy spoiler.
Ha az a szándék, hogy az elhízás káros, légy fitt és karcsú akkor spoiler?
Ha azt sugallják, hogy mindegy milyen vagy, a párod úgyis szeret és elfogad, akkor nem értem a férj mimikáját a séta során és kettejük zárópillanatait sem. Amúgy szerintem a pasi spoiler.
Ha az elején és a végén a csaj szőke, akkor miért spoiler?
És tök természetesen hazasétál fehérneműben, pedig ruhában érkezett.
És azért spoiler
Szóval sok mindent ki lehetett volna hozni ebből, de szerintem nem sikerült.

Negative_Singularity 

Hm… egy egészen jó kis társadalomkritika lehetett volna, de nem az lett. Az, hogy valaki tíz körömmel tökéletes akar lenni, és ez a tökéletesség az abszolút karcsúság, nem sci-fi, hanem – sajnos – a valóság. Mint ahogy az is valóság, hogy aki eléri a vágyott címlaplány alakot, az rengeteg mindent felad érte, gyakran az egészségét is; ez amúgy mindenki szíve joga, bár én nagyon nem értek vele egyet. Viszont azt nem szeretem, és nem is tudom tolerálni, hogy ha az elhízás kizárólag az evés miatt történik, nem betegség miatt, vagy esetleg azért, mert alapól kicsit dundibb az ember alkata és még a salátától is felszaladnak a kilók. Persze szép megoldás volt a végén, hogy az ember úgy fogadja el magát, ahogy van, nem számít a külső, és az önsanyargatás sem tesz boldoggá, de a kivitelezés szerintem elég rossz volt. Inkább a zabálás helyett (már bocsánat) az elhízás okának a betegségeket kellett volna hangsúlyozni, hiszen akkor az ember tényleg semmiről sem tehet a súlyát illetően és igen, kell a lelkifröccs, hogy elfogadja önmagát. Itt viszont ilyenről szó sincs; fordítva is lehetett volna, hogy az anorexiát hozzák ki úgy, mint boldog állapotot, örvendetes elfogadást, hiszen így jó neki… Nem, nem az.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján