Samurai High School (2009–2009) 3

サムライ・ハイスクール
45' · japán · akció, kaland, vígjáték, sorozat, ifjúsági
1 évad · 9 rész

Mochizuki Kotaro egy átlagos, nem túl okos, tizenhét éves felső-gimnazista fiú, aki nem sokat törődik a jövőjével. Egy nap azonban élete megváltozik, amikor találkozik Himikoval, a titokzatos könyvtárossal, aki egy ősi könyvet ad neki, amely 400 évvel ezelőtt íródott. Kotaro a könyvet olvasva… [tovább]

Szereposztás

Miura HarumaMochizuki Kotaro
Shirota YuuNakamura Tsuyoshi
AnneNagasawa Ai
Kobayashi RyokoMinami Yurika
Sakurada DoriIkeyama Satoshi
Yanagishita TomoWada Daisuke
Ichikawa MikakoMiki Sayaka
Matsuda SakiKisaragi Hidemi
Muro TsuyoshiNitta Kosuke
Kobayashi MasahiroHirano Tetsuhiko

További szereplők

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Emlékszem, hogy anno belenéztem, de nem kötött le és egy-két epizód után dobtam. Ideje volt újra elővenni Miura Haruma miatt. Számomra sajnos nem lett az a dorama, amitől izgalmamban tövig rágtam a körmöm. De tetszett, kellemesen lelazított, nem kellett megerőltetnem az agyam a nézése közben. Egyébként Haruma eszméletlen jól nézett ki és Shirota Yuu látványának is örültem.

Shad 

Az első pár rész alatt nem tudtam eldönteni tetszik-e vagy nem:) de a végére megvett magának:) Érdekesen van felépítve a sorozat az első részekben a szamuráj és Kotaro, mint tűz és víz aztán szép lassan közelítenek egymáshoz:) Tulajdonképpen minden rész egy-egy lecke: az önbizalomról, elhivatottságról, barátságról,kitartásról, hogy állj ki magadért/az igazadért:) Mindegyik rész egy lecke Kotaronak a szamurájtól:)Utolsó rész nagyon tetszett:) Először kicsit tartottam, hogy az összecsapások és visszaemlékezések bénák lesznek, de meglepődve tapasztaltam, hogy mind az animációk, mind a harcok és kosztümök egész jók voltak. (Egy ilyen szamuráj Kotaro nekem is jöhetne néha:D)

2 hozzászólás
GentleRain 

Imádtam, elejétől a végéig! A sorozat egyszerre vicces, tanulságos és drámai is. A színészek kiválóak, a történet pergő, és nem lehet megunni. Sajnáltam, hogy csak 9 epizódos, mert annyira elnéztem volna még pár részig. Hiába nem vagyok már tizenéves, egy szamuráj Kotarot én is szívesen elfogadnék. :)


Hasonló filmek címkék alapján