Quaranthings: The Series (2020–2020) 5

Karantén alatt összezárva. Judah egy meleg srác. Édesanyja Kanadában él, manilai rokonaihoz meg nem akar menni, így az egyetemi szállásán ragad. Rocky egy homofób különc srác, aki szintén a szálláson ragad. Karantén idején ők ketten össze vannak zárva. Kezdetben megy az egymás piszkálása, de,… [tovább]

Szereposztás

Royce CabreraRocky
Kyo QuijanoJudah
Gina PareñoLolly
Jan SilverioGlenn
Karl ZarateBeshie
LJ MorenoJudah anyja
Quaranthings: The Series (2020–2020)

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

krlany 

Megint egy karanténos szerelmi történet. Az összezártság, ugye, mire képes? Judah nekem túl sok volt. Elkényeztetett csávó, a dráma, amit levágott inkább csak hiszti. Nem volt jó nézni. Rocky rosszabbul nem is választhatott volna. De legalább érteném, miért.

Marinette 

Nem is tudom, miért csak most néztem meg ezt a sorozatot. De, tudom. Az a 67 %-on álló értékelés nem túl biztató. Viszont akkor most én leszek a kivétel, akinek tetszett . Igazság szerint kifejezetten tetszett. Ennek ellenére – bár lett volna rá lehetőségem – mégsem tudtam egyben ledarálni az egészet, kellett egy kis szünetet tartanom közben. Egyrészt nem akartam hamar a végére érni, másrészt jó volt egy kicsit visszagondolni a látottakra és elmerengeni rajta. Tetszett ahogy részről részre egyre jobban megismertük a fiúk életét, egyre jobban meg lehetett érteni a reakcióikat is. Mert engem amúgy sokszor megleptek, általában pont az ellenkezőjét tették, mint amire számítottam. De aztán ahogy kiderültek a részletek, már mindkét fiút meg tudtam érteni. Tetszett, hogy egyikőjük sem egy tökéletes karakter, van, hogy hibát követnek el vagy épp szemét módon viselkednek. De a maguk módján mindketten igyekeznek.
Nekem egy abszolút pozitív, kellemes meglepetés volt ez a sorozat. Várom a második évadot :)

kkata76 

Nem tudom, ki hogy van vele, szerintem Judah roppant idegesítő volt, miatta nem tetszett annyira a sorozat.

Szisszamisza

Aztamindenitmicsodapasi ❣️Rocky❣️ 10000 csillag… Judah viszont….nagyon megütném. Még ha a történet nem is volt valami nagy durranás, legalább kaptunk befejezést.
Még több Royce Cabrera-t akarok ❤


Hasonló filmek címkék alapján