#Sohavégetnemérős (2016) 118

A #Sohavégetnemérős egy zenés játékfilm, melyet a Fluor Tomi és Diaz alkotta, rendkívül népszerű zenei formáció, a Wellhello slágerei inspiráltak. A hat történetet Wellhello dalokkal egybeszövő film producere a könyves-tévés-filmes Lévai Balázs, rendezője Tiszeker Dániel. A #Sohavégetnemérős… [tovább]

magyar

Képek 6

Szereposztás

Fluor Tomiönmaga
Diazönmaga
Ötvös AndrásSzabi
Trecskó ZsófiaAndi
Hartai PetraMóni
Orosz ÁkosRicsi
Mészáros BlankaNóra
Sztarenki DóraKata
Dékány BarnabásMiki
Molnár NikolettAnna

További szereplők

Kedvencelte 7

Várólistára tette 116


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Nagyon féltem ettől a filmtől. Attól tartottam, hogy az összes értékelhető poént eldurrogtatták az előzetesben. De szerencsére nem így történt. Mondhatni az egészet végig nevettük. Volt egy-két komolyabb pillanat, de alapvetően ez egy vicces alkotás. Kisebb történetek összefűzve a dalokkal. Volt itt minden. Tinderes vakrandi, fesztivál, Facebook, Balaton, minden, ami szem szájnak ingere. Nem hibátlan a film, de én azt mondom átadta az életérzést. És ez lett volna a lényeg. :)
Lányos kifakadás spoileresítve: spoiler

Törpillaa 

Hát nagyon jót szórakoztam rajta. Rengeteget nevettem először féltem megnézni tartottam tőle. De így, hogy megnéztem nagyon tetszik. Voltak jó poénok, és rosszak is. Némelyik színész nagyon tetszett, a zenéket imádtam. Wellhello-t még mindig imádom. :) Dékány Barnabás is nagyon tetszett cuki volt. :)

molly_

Hol van most fesztivál?! Megjött a kedvem a bulizáshoz így egy januári unalmas szerda délelőtt… :')

A tinder randis és a VOLT fesztiválos sztori volt a kedvencem.

liliannahorvath

Én nem vagyok az a nagy fesztiválozós…De ez a film olyan jó volt, hogy esküszöm kedvet kaptam rá.
Kicsit óvakodtam a filmtől, de csoporttársam rábeszélt, hogy nézzem meg és mennyire örülök, hogy úgy is tettem! Nagyon tetszett!
Kreatív, egyedi, humoros, aranyos és fura. Ilyen szavakkal tudnám körülírni, jellemezni a filmet.
Igazából szerelem magyar fesztiválos csavarral!
Nekem nagyon tetszett! :)
A kedvenc történetem a tinderes volt, azon nevettem eléggé, valamint az utolsó.
A churrosos srác nagyon népszerű mindenkinél ahogy látom…hát én se vagyok másképpen..:D Iszonyat aranyos. :)
Kellemes kikapcsolódást nyújtott a film. Ne várjatok nagy csavarokat és egetrengető dialógusokat. Tetszett, hogy nem erőltetett és nem klisés!
Tetszett nagyon, töbször is megnézem az egyszer biztos! :)

mandu 

Kár, hogy minden poént lelőttek az előzetesben…
(a szalagszakadós-telefonálós srác nálam jelentkezzen, meghívom egy sörre)

Imma 

Hát bocs, én már túl vagyok a harmincon, de ez nem nézett ki nagyon máshogy tíz évvel ezelőtt se. Jó, nem volt Tinder. De volt helyette más.
Egyébként (vagy épp ezért) jól szórakoztunk, de az elsőt és az utolsót leszámítva, amik normális, aranyos kis romantikus történetek voltak, mindegyiknél az kattogott a fejemben, hogy ez teljesen olyan, mintha egy diák színjátszócsapat rakta volna össze, színpadra, nem filmre (saját tapasztalat). Direkt eltúlzott, groteszk sztorik.
Mondjuk azt nem bántam volna, ha az öt főszereplő nő közül négy nem álomszép, hanem valamivel reálisabb képet kapunk. Ezt a pasik terén például tökéletesen sikerült tartani. Sőt.

Viktória_Erdei 

Tartottam a filmtől, de kellemesen csalódtam. Jók voltak a dalok. A debreceni rész főleg tetszett, hiszen debreceni vagyok. Dékány Barnabás (Miki) pedig cuki volt.

Hiranneth

Őszintén szólva nem tudtuk, mit is várjunk ettől a filmtől, mert elég vegyes értékeléseket hallottunk már róla. Úgyhogy tulajdonképpen én pozitívan csalódtam benne, mert nem volt olyan rossz, mint amire készültem :D.
Talán az első és az utolsó történet tetszett a leginkább, bár a többiben is voltak vicces jelenetek, vagy ijesztőek, nézőpont kérdése ugyebár. Egynek elment.

Ancsúr 

Az alaptörténet nem volt valami nagy szám. Sőt! De nehéz rosszat mondani egy olyan filmről, ami szinte percenként kacagásra készteti a nézőt, illetve amit állva végigugrándoznál, és torkod szakadtából énekelnél, hogy „ Hozzám érsz és már ismersz is…”. Vagy: „Ha tudnám hány szerelmet bír még el a rakpart…”
Plusz benne volt a szülővárosom, Debrecen is egy rövid fejezet erejéig, amiért plusz pont jár a srácoknak. ;D

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

pizza42 

Nagyon szeretek lovagolni, csak… csak lovon még nem próbáltam.


Hasonló filmek címkék alapján