Nadiya konyhája (2019–2019) 9

Nadiya's Time to Eat / Time to Eat with Nadiya
29' · egyesült királysági · sorozat, reality 6
1 évad · 7 rész

Ízletes,pillanatok alatt elkészíthető ételek. Nadiya gombás tojástekercsét,pikáns tőkehalat, és elfoglalt édesanyáknak való ízletes tésztakevest dob össze.

angol

Szereposztás

Nadiya Hussainönmaga

Kedvencelte 1

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

Kemiviki 

Voltak benne jó receptek, és érdekes párosítások. De a növényi faggyú azóta is rémálmaimban zaklat.
Amúgy nagyon ügyes csajszi, szép a mosolya, kellemes a hangja. Remélem még vissza fog térni pár évadra.
De nálam még mindig Nigella Lawson a királynő :)

Sister

Nem ördögtől való dolog néha kicsit „csalni” a konyhában, és előre elkészített ételekkel főzni. Én sem vetemednék sosem arra, hogy házilag készítsek rétestésztát, de pl. a pizzatésztát az esetek jelentős többségében magam gyúrom ki, mert egyszerűen imádok kelt tésztával dolgozni. :)

Nekem már a Sütimesterben is nagyon szimpatikus volt Nadiya, ennek ellenére viszonylag későn ért el hozzám ez a sorozat, de egy hétvége alatt be is daráltam az összes részt. Azon túl, hogy voltak tök jó receptek is benne (pl. a gombás-tojásos lepényt tutira ki fogom próbálni egyszer, de tegnap az újhagymás-babos verzió is isteni volt), nagyon élveztem az adott termékek elkészüléséről szóló részeket, és a gyönyörű, élénk színeket. És awww, boldogan elfogadnám Nadiya konyháját, egy álom lehet ott főzni!

Kíváncsian várom a sütős sorozatot is, az első rész alapján jónak tűnik. :)

zeana 

Élveztem a sok színt, a szép vágoképeket és az ezerwattos colgatemosolyt, de hú, ez a nő nem tud főzni. Mindent készen vesz, mindenen spórol és értem, hogy gyors receptekről szól a sorozat, de sokkal jobb ételeket lehet készíteni kevés idő alatt. Sokszor teljesen illogikus az egész.


Népszerű idézetek

Vandál 

Who needs meditation when you can bake?

1. évad 5. rész – Megszokott és megbízható

Hasonló filmek címkék alapján