Kedvencelte 2

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

crissy 

Nagyon szórakoztató műsor. Nem nagyon nézek főzőműsorokat, olyanokat meg pláne nem, amelyekben celebek szerepeltem, s bevallom, kicsit előítéletesen álltam hozzá, mert úgy gondoltam, hogy ez is mű lesz, s megjátszott, mint más reality-k, de egyáltalán nem volt az. Imádtam, hogy Selena milyen kis ügyetlen a konyhában, teljesen azonosulni tudtam vele ilyen szempontból, meg azért más szempontokból is. Én is szeretnék főzni, ha tudnék :D Szerettem, hogy milyen türelmesek voltak a séfek vele, tényleg szépen tanították különböző recepteket létrehozni, néhol könnyebbeket, néhol komplikáltabbakat, s azt is szerettem, hogy minden részben kiválasztottak egy jótékonysági alapítványt, ahová részenként 10000 dollárt adományoztak. Szerettem, hogy nyoma sem volt a színészkedésnek, tényleg minden bénáskodást meghagytak, ráadásul csipkelődő megjegyzéseket is fűztek a producerek hozzá, ha pl. Selena nem talált valamit, ami amúgy a szeme előtt volt :D
Az első évadot Covid alatt forgatták, így Selena és a séfek nem tartózkodtak ugyanabban a konyhában, hanem kamerákon keresztül beszéltek egymással, egyszerre főzték ugyanazokat az ételeket, s így tanulta meg Selena ezeket a recepteket. Nagyon tetszett ez a megoldás, és kíváncsi vagyok, hogy a következő évadokban is maradt-e ez a felállás.

Stitch

Jó kis főzőműsor, amiket szeretek általában. Ebben az a különleges, hogy Selena, aki nem nagyon ért a főzéshez próbálja ki magát a konyhában. Az elején még csak omlette-t készített, de folyamatosan egyre érdekesebb recepteket próbált ki. Mesterszakácsok segítették őt a technológia segítségével.
A háttérben is ment sokszor, főleg akkor, amikor ilyen furcsa koreai meg hasonló receptek voltak, amiket ha akarnék sem tudnék elkészíteni, mert azokat az alapanyagokat nem is lehet beszerezni.
A barátnői kicsit néha idegesítőek voltak, de nem túlzottan. Szép munka volt, és jó sok aranyos baki is volt, ami csak hozzáadott a műsorhoz.
Volt egy olyan rész, amiben tényleg olyan kajákat készítettek, ami nagyon finom de egyszerű és én is szoktam, illetve volt néhány recept ami tetszett, de sok volt, amit nem lehetett volna elkészíteni.


Népszerű idézetek

blackbeakwitch 

– You know, if you cry it’s okay, because the onions can do that.
– Yeah. So can boys.

1. évad 3. rész – Candice Kumai
blackbeakwitch 

Food can absolutely be your medicine.

3. évad 8. rész – Selena + Sophia Roe
blackbeakwitch 

Grandmothers and wooden spoon in Italy, is like guns and tequilas. They should never be in the same room.

3. évad 4. rész – Selena + Fabio Viviani
Ercsusz 

Jose: Amitöl félünk, azt meg kell ismernünk.

2. évad 3. rész – Selena + Jose Andres

Hasonló filmek címkék alapján