Kedvencelte 2

Várólistára tette 23


Kiemelt értékelések

kamububu 

Őszintén? Csalódtam. :(
Hónapokig az volt minden vágyam, hogy kapjak egy tízesre értékelhető sorozatot, és valljuk be, hogy a teaser dömping alapján ennek nagyon nagyon nagyon nagyon jónak kellett volna lennie. Ígértek humort, akcentust, hagyományokat, látványt, ja és persze Skóciát. És igazából mindezt meg is kapta a néző, ezért nem is húzom lejjebb a csillagozást, csak nekem valahogy gond volt az arányokkal. Nem értékelem rosszra a sorozatot, mert az Outlander rajongók valószínűelg élvezni fogják, a színész(ek)ért rajongók szintén, és nem mondom, még Skóciából is láttunk részleteket.
Csak közben annyira mesterkélt, megszerkesztett, modoros és felszínes lett… egy hatalmas pofon volt számomra. Nem mondom, hogy egyetlen egyszer sem nevettem rajta, a spoiler kimondottan lenyűgöztek az urak. Viszont én hiányoltam a roadtripet. Roadtripes nyaraló vagyok, ezt az engem személyesen ismerő kevesek nagyon is tudják, de ezekkel a vágásokkal az egész nem egy élménygazdag utazás kivonata volt, hanem egy élvezet nélküli checklist teljesítése.

Stitch

Feel good 8 rész, amiben két nagyon jó barát Sam és Graham az Outlander színészei bejárják Skóciát. Szeretem az ilyen utazásokról szóló sorozatokat, és ez a páros nagyon viccesen és szórakoztatóan mutatta be nekünk a skót felföldet, a múltat, a hagyományokat, minden részben egy tematika mentén haladva.


Hasonló filmek címkék alapján